PDA

View Full Version : ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ Toponavigator

pyromaniacs
26/03/2010, 12:46
Καλημέρα σε όλους. Εχω μία απορία: Εχω ένα gps garmin nuvi 250 και θέλω να περάσω μία διαδρομή από το Toponavigator στο gps. Γίνεται απλα plug n play ή χρειάζεται κάποιο προγραμμα για να μεταφερθεί η διαδρομη? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά , Α ξεχασα το τοπο είναι εκδοση 4 , δεν ξέρω αν παιζει αυτο ρόλο.:wave2:

McGyver
26/03/2010, 12:48
Καλύτερα να ψάξεις/ρωτήσεις εδώ: http://www.mapforum.gr

Θα κατατοπιστείς καλύτερα και πληρέστερα...

Vstrommer71
26/03/2010, 13:33
Μπα,μπορουμε και οι εδω να απαντησουμε:D
Πας GPS>Garmin>αποστολη βασικου+λεπτομερους χαρτη
Καλο ειναι να εχεις επικαιροποιησει τον χαρτη με τα τελευταια updates
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν στο GPS εχεις προφορτωμενο καναν Ελληνικο χαρτη Autodrive ΘΑ σβηστει(στο δικο μου 510 αυτο εγινε)!!!!
Οποτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει να παρεις τον Ελληνικο και να τον μεταφερεις σε μια miniSD και ΜΕΤΑ θα κανεις την διαδικασια με την μεταφορα του χαρτη στο GPS απο το Toponavigator
Eλπιζω να βοηθησα!

Greg_950 S
26/03/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μπα,μπορουμε και οι εδω να απαντησουμε:D
Πας GPS>Garmin>αποστολη βασικου+λεπτομερους χαρτη
Καλο ειναι να εχεις επικαιροποιησει τον χαρτη με τα τελευταια updates
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν στο GPS εχεις προφορτωμενο καναν Ελληνικο χαρτη Autodrive ΘΑ σβηστει(στο δικο μου 510 αυτο εγινε)!!!!
Οποτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει να παρεις τον Ελληνικο και να τον μεταφερεις σε μια miniSD και ΜΕΤΑ θα κανεις την διαδικασια με την μεταφορα του χαρτη στο GPS απο το Toponavigator
Eλπιζω να βοηθησα!

+950...

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει αν περάσεις και επικαιροποιημένη αναβάθμιση της Autodrive από το αντίστοιχο site ( όπως την έπαθα στο δικό μου Nuvi).
Σε αυτή την περίπτωση , σου σβήνει οποιοδήποτε χάρτη του Topo 4 και επαναλαμβάνεις το upload από PC/laptop στο GPS, από την αρχή. :wave2:

pyromaniacs
26/03/2010, 20:07
ευχαρισστώ πολύ για τις απαντησεις.Θα το προσπαθήσω και θα σας πω αν τα κατάφερα ή αν το έσπασα. Πώς καταλαβαίνω αυτο που είπατε για τους προφορτωμένους χάρτες? το gps δεν έχει πειραχτεί και δεν έχει γίνει καμια αναβάθμιση. thanks και πάλι!!!:wave2:

Konti
27/03/2010, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
ευχαρισστώ πολύ για τις απαντησεις.Θα το προσπαθήσω και θα σας πω αν τα κατάφερα ή αν το έσπασα. Πώς καταλαβαίνω αυτο που είπατε για τους προφορτωμένους χάρτες? το gps δεν έχει πειραχτεί και δεν έχει γίνει καμια αναβάθμιση. thanks και πάλι!!!:wave2:

Πας στις ρυθμισεις-> Χάρτης->Πληροφορίες Χαρτη και εκει θα ανοίξει μια "σελίδα" που θα γράφει τι χάρτες εχει η συσκευή σου!

Γενικά αν θελεις να περνας πορείες και σημεία απ'τον υπολογιστή σου στο gps υπάρχει ενα πρόγραμμα: mapsource που εκει φτιάχνεις την πορεία και μετά πολύ απλά αφου εχεις συνδέσει το gps με τον υπολογιστή το περνάς στην συσκευή σου.

TOMASKTM
27/03/2010, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
... Eλπιζω να βοηθησα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
+950...

ωχ κατάλαβα...
οι gps maniac θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.
μας βλέπω στο βόρειο κουρδιστάν να καταλήγουμε το 3μερο :lol: :lol: :lol:

el patron
27/03/2010, 13:28
αν εχεις toponavigator σπασμενο τι γινεται? επικοινωνει με το gps?

Greg_950 S
28/03/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ωχ κατάλαβα...
οι gps maniac θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.
μας βλέπω στο βόρειο κουρδιστάν να καταλήγουμε το 3μερο :lol: :lol: :lol:

Δόξα και τιμή στα Garmin NUVI XXX ...:D

Για το Β. Κουρδιστάν το βλέπω χλωμό, αλλά για παράκαμψη προς ταβέρνα στην άλλη πλευρά των συνόρων, για svinsko messo,karadjordjeva,kebab-cici, ρακίες και άλλα τοπικά, υπάρχει έτοιμο country track με way points, μέσα από τον Βόρα. :sun: