PDA

View Full Version : Παρατράγουδα παρέλασης 25/3

MikeG
26/03/2010, 11:12
Χμ....

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145379

Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:20
Τι σχέση έχει αυτο με το ΚΕΑΤ/ΣΟΤ ρε παλιοσπαμερ :look:

LOUKILOUK
26/03/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Τέλη δεκαετίας '80, στο σχολείο καταδρομών και ΣΣΟΕΚ... :wave2:

To 2000 ήμουν και εγώ εκεί...:wave2:
Καλή φάση...αλλά το κυριότερο ήταν ότι δεν ένοιωσα ποτέ ότι κάποιοι ήταν βίσματα...μοναδικό συναίσθημα για τον Ε.Σ. ... (Σίγουρα θα έπαιζαν βίσματα αλλά δεν προκαλούσαν...)

υ.γ. Είχα πάει από Αθήνα, Ρεντίνα, με ένα ΤΤR-250... εκεί να δεις περιπέτεια...:rotflmao: :bigcry: :lol:

MikeG
26/03/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι σχέση έχει αυτο με το ΚΕΑΤ/ΣΟΤ ρε παλιοσπαμερ :look:

Στρατοκαυλίαση γενικότερη, μάστορα.... :wave2:

DAYMAN
26/03/2010, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Χμ....

τι σε προβλημάτισε;Αυτα λεγόταν λέγονται και θα λέγονται.Στρατιώτες δεν υπηρετήσατε και ειδικά Μ Κ/Δ,ΕΤΕΘ,ΜΑΛ.Δεν είναι κάτι νέο!

MikeG
26/03/2010, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
τι σε προβλημάτισε;Αυτα λεγόταν λέγονται και θα λέγονται.Στρατιώτες δεν υπηρετήσατε και ειδικά Μ Κ/Δ,ΕΤΕΘ,ΜΑΛ.Δεν είναι κάτι νέο!

Τίποτα δε με προβληματίζει πια... Όπως λες είναι δεδομένο. Λογικά και οι Επίλεκτες Δυνάμεις της Γερμανίας θα έχουν αντίστοιχα συνθήματα για εμάς...

Ξέρεις μόνο ρε φιλ@ρ@κι τι με ενοχλεί? Που αυτούς του γρόθους τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός και μαζί και εγώ...

Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:32
Τίποτα δε με προβληματίζει πια... Όπως λες είναι δεδομένο. Λογικά και οι Επίλεκτες Δυνάμεις της Γερμανίας θα έχουν αντίστοιχα συνθήματα για εμάς...

Όλοι οι γερμανοι έχουν συνθήματα για μας πλέον :lol:

Akatanomastos
26/03/2010, 11:33
ο προβληματισμος στο βιντεο του ΜΙΚΕ ειναι ο κοσμος που ακουγωντας αυτα τα πραγματα συνεχιζει να χειροκροταει

MikeG
26/03/2010, 11:34

That's true!

Στη δουλεία ακούω μόνιμα MotorFM (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99821&perpage=&pagenumber=2) & εδώ και 2 μήνες είμαστε πρώτο με δεύτερο θέμα στο δελτίο ειδήσεων που έχουν....

:beer: :beer: :beer:

SoulGR
26/03/2010, 13:34
Χμ....

οταν βλεπω αυτο φιλε μου λεω παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι...( http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565231&ct=1)

Cpt. Haddock
26/03/2010, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
οταν βλεπω αυτο φιλε μου λεω παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι...( http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565231&ct=1)

έγινε από σκάφος «Τσανταρλί» που έχει μετατραπεί σε πλοίο ηλεκτρονίων του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού

δημοσιογραφία του κώλου ρε πουστη μου....

Σιγά μην ειναι και πλωτός επιταχυντής σωματιδίων :rolleyes:

MikeG
26/03/2010, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR

Τι κάνουν δηλαδή αυτοί? Θα μας σώσουν από κακούς?

Πιστεύεις ότι θα γίνει ποτέ και πόλεμος και θα πολεμήσουν? :lol: :lol: :lol:
Όλες αυτές οι πίπες κόβονται εύκολα με πολιτικές πράξεις και διπλωματία, αλλά και εκεί φορ δε πουτς Λα Γκρες!

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 14:03
MikeG...

Οι Ειδικές Δυνάμεις και ειδικά τα ΟΥΚ, έχουν ώς μοναδικό σκοπό ύπαρξης τον πόλεμο και την εξολόθρευση του όποιου οριστέι ώς εχθρός. Είναι λογικό και φανατισμένοι να είναι , και εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν και οχι να ασκούν διπλωματία και να διαχωρίζουν κατά την δική τους σκέψη ποιός είναι τι...

Δουλειά τους είναι να "καθαρίζουν" στο ποδι οποιονδήποτε χαρακτηριστεί ώς εχθρός. Αλβανός, Σκοπιανός , Τούρκος είναι τα πρόσωπα που και λόγω των πράξεων των κυβερνήσεων τους, έχουν χαρακτηριστεί ώς "εχθροί".

Θεωρώ προσωπικά δεδομένο οτι μια σκληροτράχηλη μονάδα στρατού σε ειδικές δυνάμεις θα είναι τόσο φανατισμένες... αλλιώς να το κάνουν αδερφάτο και να παίζουν ποκίτσα.

Το πρόβλημα όπως ειπώθηκε δεν είναι το σύνθημα τους, αλλά το οτι χειροκροτούσαν οι γύρω απο αυτούς. Εκείνοι δηλαδή που ούτε εκπαιδεύονται να γίνουν φονικές μηχανές , ούτε εκτελούν αντίστοιχα καθήκοντα.

Που να δείς τι φωνάζουν οι αντίστοιχες δυνάμεις των απο πάνω χωρών.

Gandalf

super_toto
26/03/2010, 14:11

Όλες αυτές οι πίπες κόβονται εύκολα με πολιτικές πράξεις και διπλωματία, αλλά και εκεί φορ δε πουτς Λα Γκρες!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε και αν θα γινει κάτι, ειτε αυτό ειναι πόλεμος, είτε θερμό επεισόδιο, είτε απόβαση είτε οτιδήποτε.

Αφού γίνει κάτι καθόμαστε και το συζητάμε και λέμε " κοίτα να δεις τι έγινε".
Περίμενε κανεις να γίνει το περιστατικό στα Ίμια? Δεν νομίζω. Έλα όμως που έγινε και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολυ χειρότερο.
Για να μην πάμε πιο πίσω, γιατί από παραδείγματα έχουμε πολλά.

Γενικά οι ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο είναι ότι πιο ακραίο και φονικό υπάρχει. Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση πως τόλμησε ο δικοιητης τους να τους βάλει να λενε τέτοια συνθήματα στο κέντρο της πόλης. Πολυ περίεργο μου φαινεται.

MikeG
26/03/2010, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
MikeG...

Οι Ειδικές Δυνάμεις και ειδικά τα ΟΥΚ, έχουν ώς μοναδικό σκοπό ύπαρξης τον πόλεμο και την εξολόθρευση του όποιου οριστέι ώς εχθρός. Είναι λογικό και φανατισμένοι να είναι , και εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν και οχι να ασκούν διπλωματία και να διαχωρίζουν κατά την δική τους σκέψη ποιός είναι τι...

Δουλειά τους είναι να "καθαρίζουν" στο ποδι οποιονδήποτε χαρακτηριστεί ώς εχθρός. Αλβανός, Σκοπιανός , Τούρκος είναι τα πρόσωπα που και λόγω των πράξεων των κυβερνήσεων τους, έχουν χαρακτηριστεί ώς "εχθροί".

Θεωρώ προσωπικά δεδομένο οτι μια σκληροτράχηλη μονάδα στρατού σε ειδικές δυνάμεις θα είναι τόσο φανατισμένες... αλλιώς να το κάνουν αδερφάτο και να παίζουν ποκίτσα.

Το πρόβλημα όπως ειπώθηκε δεν είναι το σύνθημα τους, αλλά το οτι χειροκροτούσαν οι γύρω απο αυτούς. Εκείνοι δηλαδή που ούτε εκπαιδεύονται να γίνουν φονικές μηχανές , ούτε εκτελούν αντίστοιχα καθήκοντα.

Που να δείς τι φωνάζουν οι αντίστοιχες δυνάμεις των απο πάνω χωρών.

Gandalf

Αυτοί είναι άτομα τα οποία πληρώνονται από έμας και επίσης κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Επίσης όσοι πιστεύουν ότι θα γίνει πόλεμος με την έννοια που υπήρχε παλιότερα, βλέπουν πολλές ταινείες.
Εγώ προσωπικά τέτοια φασιστοειδή ρομποτάκια ούτε τα θέλω γύρω μου, ούτε να τα πληρώνω, ούτε τα χειροκροτώ.
Τέλος αν θες να συγκρινόμαστε με τους από πάνω μας (γεωγραφικά), τότε πάντα θα ήμαστε για το φούτσο..

& αν γίνει ποτέ πόλεμος, τότε όποιος θέλει θα πολεμήσει για τη πατρίδα του, γιατί θα απειλείται. Δε χρειάζεται να καλλιεργείτε φασισμός εν καιρώ ειρήνης.

epp1640
26/03/2010, 14:19

Δεν θυμάμαι ποιος.. αλλά το είχε πει περίπου έτσι

"Η καλύτερη επίτευξη ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο" και πολύ φοβάμαι πως είχε δίκιο. Όλα είναι θέμα ισσοροπίας δυνάμεων και βασικοί παράγοντες για να ξεκινήσεις έναν πόλεμο είναι δύο, ο στόχος που έχεις θέσει, και το αν είσαι σίγουρος ότι θα τον κερδίσεις..

over and out..

epp1640
26/03/2010, 14:22
Αυτοί είναι άτομα τα οποία πληρώνονται από έμας και επίσης κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Επίσης όσοι πιστεύουν ότι θα γίνει πόλεμος με την έννοια που υπήρχε παλιότερα, βλέπουν πολλές ταινείες.
Εγώ προσωπικά τέτοια φασιστοειδή ρομποτάκια ούτε τα θέλω γύρω μου, ούτε να τα πληρώνω, ούτε τα χειροκροτώ.
Τέλος αν θες να συγκρινόμαστε με τους από πάνω μας (γεωγραφικά), τότε πάντα θα ήμαστε για το φούτσο..

& αν γίνει ποτέ πόλεμος, τότε όποιος θέλει θα πολεμήσει για τη πατρίδα του, γιατί θα απειλείται. Δε χρειάζεται να καλλιεργείτε φασισμός εν καιρώ ειρήνης.

Και πως ακριβώς θα έχεις προετοιμασμένα και εκπαιδευμένα στα σύγχρονα όπλα και τακτικές στελέχη?

Ακριβώς έτσι πλέον διεξάγωνται οι μικροί σε διάρκεια "πόλεμοι". Με γρήγορες και ευέλικτες μονάδες, συνήθως αερομεταφερόμενες, με αεροσκάφη κρούσης και ευκίνητες μικρές μονάδες στόλου με βλήματα επιφανείας..

Το μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ίσχυε πριν 20+ χρόνια..

Greg_950 S
26/03/2010, 14:25
Χαλαρό σχολείο αλλα καλο για αρκετούς.

Τέτοια σχόλια κάνανε και οι "βάτραχοι" της ΜΥΚ, αλλά όταν πέρναγαν το σχολείο επιβίωσης/διαφυγών, τον "αράπη" και τον "Φαέθωνα", αναθεωρούσαν "κομμάτι"...:cool:
Πάντως, αν συγκρίνεις με το ΚΕΑΠ, κάτι άλλο από στρατό ξηράς , π.χ. τη ΣΧΑΛ, αυτή ήταν "κολλέγιο".:sun:

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 14:25
Ποιός πληρώνεται;... αφού ειναι εν θητεία οι συγκεκριμένοι.. απλά επελέγησαν για να υπηρετήσουν εκεί.

Και εν πάση περιπτώσει στο ξαναλέω για να το καταλάβεις. Ειδικές δυνάμεις δεν είναι ούτε στρατός, ούτε διπλωματικό σώμα. Είναι απλά εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν. Για να το κάνει αυτό καποιος χωρίς κανένα δισταγμό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ και πρέπει να του έχουν δώσει μια εικόνα εχθρού.

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι οι παραπάνω γείτονες (και μεταξύ μας οχι άδικα με όσα πράττουν καθημερινά) που έχουν οριστεί ώς εχθροί.

Και σε παρακαλώ να μην λές αυθαιρεσίες.. μια χαρά (δυστυχώς για όλους μας)γίνεται πόλεμος όπως παλιά. Ιράκ , Αφγανιστάν, Σεράγεβο ,Τσετσενία... οι διπλωμάτες το έλυσαν; Όπου μάλιστα μικρές , ικανές επιχειρησιακά μονάδες όπως ΟΥΚ και Ε.Δ. είναι εκείνες που έχουν και τον πρωτο ρόλο.

Κανείς που υπηρετεί σε Ειδικές Δυνάμεις δέν έχει το περιθώριο να δράσει ανθρωπιστικά και να διστάξει. Αλλά αυτό ξαναλέω για να γίνει πρέπει να δοθεί κίνητρο ... δηλαδή εχθρός διά φανατισμού.

Δεν είναι φασισμός Mike γιατί πολύ απλά στον στρατό δεν έχουν το δικαίωμα να "πολιτευθούν" ή να ασκήσουν "διπλωματία" οι εν λόγω στρατιώτες.

Και όσο για το αν είμαστε εν καιρώ ειρήνης.. τυπικά ναι είμαστε... αλλά πες το και στα F16 και κορβέτες που περνάνε τα Ελληνικά σύνορα κατά το δοκούν.

Σίγουρα δεν θέλουμε να συγκριθούμε μαζί τους , αλλά όταν ο άλλος σου βγάζει την π#@!#!.. έξω και σου λέει θα σε μαμήσω... εσύ δεν του κάνεις τσαλιμάκια και επικύψεις... του τραβάς μια κλωτσιά μέσα στα @@ να σε θυμάται.

epp1640 said:

"Η καλύτερη επίτευξη ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο" --- Θεωρία πολέμου, Κονδύλης.

Gandalf

Greg_950 S
26/03/2010, 14:27

Το θέμα μας πρέπει να είναι τα συνθήματα των ΓερμανΙΔΩΝ....:beer:

MikeG
26/03/2010, 14:28
Τα σχόλια μου για αυτό το thread τέλεισαν.
Στρατόκαυλος και fun της στολής δεν ήμουν ποτέ.

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 14:35
Ρε φίλε..

να στο πω διαφορετικά...;;; αν μου επιτρέπεις δηλαδή.

Όποιος αγαπάει τον πόλεμο είναι απλά κατεστραμένος. Δεν υπάρχει ούτε ηρωισμός ούτε τίποτα. Σε τρώνε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Εδώ ενα μαμημένο Call of Duty 6 παίζεις στο δύσκολο (δηλαδή πραγματικό) και πριν βγείς στην πίστα σε φάγανε απο 20 μεριές .. σκέψου τι γίνεται σε αληθινό πεδίο μάχης...

Σε ενα πεδίο paintball αν πάς θα δείς οτι έχεις 1 στις 100 να γλυτώσεις.

ΤΟ θέμα μας όμως δεν είναι το αν μας αρέσει ο στρατός ή οχι , αλλά το οτι κάποιες μονάδες λειτουργούν με αυτό τον τρόπο γιατί για αυτό έχουν δημιουργηθεί.. αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης τους. Δεν προστατεύουν οι συγκεκριμένες μονάδες... κάνουν επιθετικό πόλεμο με σκοπό την καταστροφή , τον θάνατο και την πρόκληση φόβου στους αντιπάλους.

Αυτό φίλε Mike πρώτον πρέπει να έχεις το "κόλλημα" να το κάνεις (καλώς ή κακώς... δεν είμαι ικανός να το κρίνω)... και δεύτερον πρέπει να σε εκπαιδεύσουν με φανατισμό που θα σου διαλύσει την προσωπικότητα και την ικανότητα σκέψης έτσι ώστε να λειτουργείς μόνο με κριτήριο την εξόντωση του άλλου. Δεν είναι απλοί φαντάροι ... πολιτικοί... εγώ και εσύ... είναι όργανα που στέλνονται για εξόντωση/καταστροφή και δεν υπάρχει τίποτα το ανθρωπιστικό σε αυτό.

Μας αρέσει , δεν μας αρέσει είναι μια μονάδα που πρέπει να την έχεις για να τηρούνται ισορροπίες... πόσο μάλλον σε μια περιοχή που σε τίποτα δεν το έχουν οι γύρω να σε πάρουν παρτούζα.

Gandalf

Greg_950 S
26/03/2010, 14:44

Συνάδελφοι, όταν ταξιδεύετε για κεντρική/βόρεια Ευρώπη και περνάτε από Σκόπια, εκτός από τη φραπεδιά και τα μπούρεκ στην πλατεία της πρωτεύουσας τους, αν ανεβείτε προς το Βόντνο (το βουνό με τον σταυρό), ίσως πετύχετε τις ΕΔ τους ( με εμπειρία σε Ιράκ και Αφγανιστάν) να ασκούνται, τραγουδώντας τον "Γιόβαν", με άλλα πικάντικα λογάκια για τους γείτονες τους.. :lol:
MikeG, έχεις απόλυτο δίκιο για το φασισμό σε περίοδο ειρήνης. Σαφώς και δεν πρέπει να προκαλείται το δημόσιο/κοινωνικό αίσθημα. Αλλά μην νομίζεις ότι αν κάποιος θα πολεμήσει γιατί αναγκάστηκε να το κάνει ( απειλή, επιβίωση,οικογένεια,περιουσία,κλπ) χωρίς εκπαίδευση ή προετοιμασία, θα αποδώσει καλά λόγω αυτοσυντήρησης....:wave2:

Cpt. Haddock
26/03/2010, 14:50
epp1640 said:
--- Θεωρία πολέμου, Κονδύλης.

Gandalf

Ρε μαγε θα μας τρελάνεις; :look: :eyepop:

Το Ci vis pacem para bellum το είπε ο Κονδύλης;;;; :sick:

Tpap
26/03/2010, 14:50

Αυτό ακριβώς, Μάγε ...

ΜάικG είναι λογικό να μην το δέχεσαι γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις.
Και δεν μπορείς να το καταλάβεις γαιτί δεν πέρασες από 'κει μια βόλτα..

Για κανέναν άλλον λόγο, για να μην παρεξηγηθώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
...πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση πως τόλμησε ο δικοιητης τους να τους βάλει να λενε τέτοια συνθήματα στο κέντρο της πόλης. Πολυ περίεργο μου φαινεται. ...

Αν το ξεκίνησε ο δκτής θα έχει κάποιο θεμάτάκι έως πολύ σοβαρό.
Γενικά υπάρχει οδηγία ''από πάνω'' να μην φωνάζει κανείς συνθήματα κατά ξένων χωρών...

(...όταν σε πιάνει το χάραμα πλησιάζοντας στο πεδίο βολής μετά από 45χλμ, με καμιά 20αριά κιλά στην πλάτη, φωνάζουν όλοι...και εκείνοι που μέχρι τότε δεν είχαν βγάλει τσιμουδιά)

Cpt. Haddock
26/03/2010, 14:51
Ποιός πληρώνεται;... αφού ειναι εν θητεία οι συγκεκριμένοι.. απλά επελέγησαν για να υπηρετήσουν εκεί.[...[

Gandalf

Στα ΟΥΚ και στο ΕΤΑ ειναι ΟΛΟΙ μονιμοι μαγε...

Εχεις μείνει πίσω μΕ φαινεται :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(...όταν σε πιάνει το χάραμα πλησιάζοντας στο πεδίο βολής μετά από 45χλμ, με καμιά 20αριά κιλά στην πλάτη, φωνάζουν όλοι...και εκείνοι που μέχρι τότε δεν είχαν βγάλει τσιμουδιά)

Υψωμα Κανδήλι... :D

DAYMAN
26/03/2010, 14:52
Τέτοια σχόλια κάνανε και οι "βάτραχοι" της ΜΥΚ, αλλά όταν πέρναγαν το σχολείο επιβίωσης/διαφυγών, τον "αράπη" και τον "Φαέθωνα", αναθεωρούσαν "κομμάτι"...:cool:
Πάντως, αν συγκρίνεις με το ΚΕΑΠ, κάτι άλλο από στρατό ξηράς , π.χ. τη ΣΧΑΛ, αυτή ήταν "κολλέγιο".:sun:

Πέρασα και το ΣΟΣΟΕΚ και το Κ/Δ και την Σχαλ φιλε μου.Το χαλαρό εχει να κάνει με την περιπέτεια αν εξαιρεσεις τον αντάρτη στις Λακες που είχε χιόνια.Κολύμπησες στον αράπη;:lol:

super_toto
26/03/2010, 14:55
Αυτό ακριβώς, Μάγε ...

ΜάικG είναι λογικό να μην το δέχεσαι γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις.
Και δεν μπορείς να το καταλάβεις γαιτί δεν πέρασες από 'κει μια βόλτα..

Για κανέναν άλλον λόγο, για να μην παρεξηγηθώ.

Αν το ξεκίνησε ο δκτής θα έχει κάποιο θεμάτάκι έως πολύ σοβαρό.
Γενικά υπάρχει οδηγία ''από πάνω'' να μην φωνάζει κανείς συνθήματα κατά ξένων χωρών...

Θυμάμαι όταν πήγα στρατό, πριν καμια 10ρια χρόνια δηλαδή, ήταν απαγορευμένα τα εθνικιστικά συνθήματα μέσα στο στρατόπεδο. Πόσο μάλλον στο δρόμο!! Για τους απλούς φαντάρους δηλαδή γιατί οι ειδικές δυνάμεις είναι άλλο φρούτο.

950dim
26/03/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

"Η καλύτερη επίτευξη ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο" και πολύ φοβάμαι πως είχε δίκιο. Όλα είναι θέμα ισσοροπίας δυνάμεων και βασικοί παράγοντες για να ξεκινήσεις έναν πόλεμο είναι δύο, ο στόχος που έχεις θέσει, και το αν είσαι σίγουρος ότι θα τον κερδίσεις..

over and out..

Ναι,μεγαλος φιλοσοφος!!!
τον ελεγαν νομιζω Lockheed Martin Corporation...καπως ετσι!!!
Aγορασε στα παιδια σου G.I.Joe και νεροπιστολα να ειναι ετοιμα οταν μεγαλωσουν!:nono:

DAYMAN
26/03/2010, 14:58

Ξέρεις μόνο ρε φιλ@ρ@κι τι με ενοχλεί? Που αυτούς του γρόθους τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός και μαζί και εγώ...
Αυτό σου λεω είναι κατι δεδομένο για την ΔΥΚ που δείχνει η φώτο της Ελευθεροτυπίας.Αν δεν τα έλεγαν αυτα οι βάτραχοι ηταν σαν να βλέπουμε να παρελαύνει το λύκειο Μπαρμπικα.Τώρα οτι να πούμε εμείς........δεν αλλάζει ουτε θα αλλάξει τίποτα στην όμορφη χώρα μας.Το φιλ@ρ@κι αν και ειρωνεία δεν σε παρεξηγώ.

byron
26/03/2010, 15:00
Αλλη μια κουβέντα για το φούτσο. Εμπρός παλληκάρια, ρίχτε τα σύνορα. Όλοι είμαστε αδέλφια και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανέναν.

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 15:00
Το Ci vis pacem para bellum το είπε ο Κονδύλης;;;; Cpt... το γράφει άμεσα και ο Κονδύλης... και αναφέρεται και έμμεσα απο τον Sun-Tzu. Η νίκη ενός πολέμου ξεκινάει απο την περίοδο της ειρήνης.

Επίσης ναι ρε φίλε.. έχω μείνει πίσω... γιατί θυμάμαι οτι για να περάσεις να μπείς στα ΟΥΚ πέρναγες μια διαβολοβδομάδα που απο όσο θυμάμαι πάλι, πήγαινες εθελοντικά απο μονάδα μετά απο επιλογή. Αν τώρα οι παρελαύνοντες ήταν υπαξιωματικοί/έφεδροι/μόνιμοι είναι κάτι όντως που δεν γνωρίζω.

Gandalf

Giorgos19
26/03/2010, 15:01
Ρε παιδια το λινκ πρεπει να λεει πως ατομα της χρυσης αυγης φωναζαν αυτο το συνθημα και οχι οι βατραχανθρωποι.. Αυτοι το πιο "τραβηγμενο" που εχουν φωναξει ειναι το Μακεδονια ξακουστη.

epp1640
26/03/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ναι,μεγαλος φιλοσοφος!!!
τον ελεγαν νομιζω Lockheed Martin Corporation...καπως ετσι!!!
Aγορασε στα παιδια σου G.I.Joe και νεροπιστολα να ειναι ετοιμα οταν μεγαλωσουν!:nono:

Νομίζω ο κάπταιν θα μας λύσει την απορία όπου να ναι.. νόμιζα πάντως ότι ήταν πολύ πρόσφατο.. ανακύκλωση απ' ότι φαίνεται.. :lol:

Οι G.I.Joe (τους οποίους καραγούσταρα και είχα 2 ντουζινες... :lol: ) και τα νεροπίστολα νομίζω ότι περισσότερο έχουν να κάνουν με τα στερεότυπα της κοινωνίας και "το κοριτσάκι παίζει με κούκλες" και "το αγοράκι παίζει με action man και αεροβόλα" παρά με προπαγάνδα κτλπ.. Μπορούμε γενικά να κάνουμε φιλοσοφικές συζητήσεις επί ώρες, μέρες.. δεν πρόκειται να οδηγηθούμε πουθενά.. νομίζω ότι η νεότερη πολεμική ιστορία έχει πολλά παραδείγματα.. αν δεν πείθουν αυτά τότε σίγουρα εγώ δεν μπορώ να πείσω.. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάθε φορά θεωρείτε τον κάθε στρατιωτικό, από έναν απλό εφοδιαστή - δκτικό, μέχρι έναν που υπηρετεί στα υποβρύχια, έναν χειριστή, έναν μηχανικό Α/Φ εώς έναν αλεξιπτωτιστή στρατόκαυλο.. "άρρωστο" και σίγουρα πολεμοχαρή.. Μάλλον... επειδή αυτός γνωρίζει τι να περιμένει.. δεν αρέσκεται στην ιδέα μιας συμπλοκής..

epp1640
26/03/2010, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αλλη μια κουβέντα για το φούτσο. Εμπρός παλληκάρια, ρίχτε τα σύνορα. Όλοι είμαστε αδέλφια και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανέναν.

+125

και το αιγαίο ανήκει στα ψάρια.. :bigcry: :rotflmao:

συγνώμη δεν κρατήθηκα..

Greg_950 S
26/03/2010, 15:04
Πέρασα και το ΣΟΣΟΕΚ και το Κ/Δ και την Σχαλ φιλε μου.Το χαλαρό εχει να κάνει με την περιπέτεια αν εξαιρεσεις τον αντάρτη στις Λακες που είχε χιόνια.Κολύμπησες στον αράπη;:lol:

Στις πόσες έλξεις πήδηξες στο νερό, όπως λέγανε "πότε ωρίμασε η μπανάνα" ???
Το νερόφιδο, τον Διαμαντή που κολυμπούσε μέσα, το κατάλαβες ?:lol:

Επειδή έκανα και εκπαιδευτής σχολείων εκεί, ο εναλλακτικός "αντάρτης" στο Γιαννίτσι (Κερδύλια), πίσω από τα Στεφανινά, ήταν πιο ζόρικος. Εκτός από χιόνι είχε και λύκους....
Στις Λάκες σου έτρωγαν το μπεργκιν τα αγριογούρουνα...:wave2:

Greg_950 S
26/03/2010, 15:08
Cpt... το γράφει άμεσα και ο Κονδύλης... και αναφέρεται και έμμεσα απο τον Sun-Tzu. Η νίκη ενός πολέμου ξεκινάει απο την περίοδο της ειρήνης.

Επίσης ναι ρε φίλε.. έχω μείνει πίσω... γιατί θυμάμαι οτι για να περάσεις να μπείς στα ΟΥΚ πέρναγες μια διαβολοβδομάδα που απο όσο θυμάμαι πάλι, πήγαινες εθελοντικά απο μονάδα μετά απο επιλογή. Αν τώρα οι παρελαύνοντες ήταν υπαξιωματικοί/έφεδροι/μόνιμοι είναι κάτι όντως που δεν γνωρίζω.

Gandalf

Και πριν τη διαβολοβδομάδα, έπρεπε να έχεις αντέξει ήδη πεντέμιση μήνες στα πάνδεινα, ώστε να αξιωθείς να αποφοιτήσεις....:sun:

DAYMAN
26/03/2010, 15:10
Στις πόσες έλξεις πήδηξες στο νερό, όπως λέγανε "πότε ωρίμασε η μπανάνα" ???
Το νερόφιδο, τον Διαμαντή που κολυμπούσε μέσα, το κατάλαβες ?:lol:

Επειδή έκανα και εκπαιδευτής σχολείων εκεί, ο εναλλακτικός "αντάρτης" στο Γιαννίτσι (Κερδύλια), πίσω από τα Στεφανινά, ήταν πιο ζόρικος. Εκτός από χιόνι είχε και λύκους....
Στις Λάκες σου έτρωγαν το μπεργκιν τα αγριογούρουνα...:wave2:
Για τους λύκους ειχαν πει προσωπικά δεν ειχα δει είχανε γεμιστήρες οι εκπαιδευτές για το λόγο αυτό αλλά δεν χρειάστηκαν.Έλξεις δεν θυμάμαι αλλα επεσα βεβαίως βεβαίως μεσα.Φιδάκια δεν φαινόταν γιατι το νερό ηταν σκατι.:rotflmao:

Greg_950 S
26/03/2010, 15:15
Στα ΟΥΚ και στο ΕΤΑ ειναι ΟΛΟΙ μονιμοι μαγε...

Εχεις μείνει πίσω μΕ φαινεται :lol:

Υψωμα Κανδήλι... :D

Μία διευκρίνιση εδώ. Το ΕΤΑ είναι όντως πολύ σπάνιο να το περάσει κληρωτός (ένας που ήξερα ήταν ο μικρός αδελφός του υποδιοικητή του αφού πήρε την πουλάδα στατικού ιμάντα).
Τα ΟΥΚ είναι σχολείο με αποφοιτήριο τίτλο εκπαίδευσης των ΕΔ ξηράς . Από εκεί περνάνε και στελέχη και κληρωτοί. Η μονάδα που τους εκπαιδεύει είναι η ΜΥΚ του Ναυτικού. Από όσο ξέρω τα στελέχη της είναι μόνιμα και αυτοί πρέπει να απεικονίζονται στο video...:beer:

950dim
26/03/2010, 15:15
...στον δρόμο λοιπόν.
Δεν ξεχνώ τα μάτια ενός γεράκου που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι σε ένα χαμηλό μπαλκόνι παλιού σπιτιού, όταν -νύκτα ακόμη- επιστρέφαμε στρδο από το πρωινό τρέξιμο. Φωνάζοντας, φυσικά.

...τα μάτια του λάμπανε, χαιρετούσε αργά κουνώντας τα δυό χέρια, και είχε ριγμένη στα πόδια του μια σημαία...η κυρά του ήταν δίπλα του όρθια. Και είχε μείον βαθμούς... :(

Μαζι σου ρε φιλε,ναι,
να πολεμησουμε για το παππου,
να θυμηθουμε Κανδυλια 7αρες πορειες βολες,
ενα χρονο στη 35μκ Κυπρο το 92,
7ημερα,4ημερα στο χιονι,παραλλαγες,προσβολες στοχων,καλυψεις,αποκρυψεις εκπαιδευσεις,καψονια κλπ κλπ...
Για ΠΟΙΟΝ????
Ποιος στηριζει/προστατευει τον παππου μεχρι να ερθει η ωρα να σταθω εγω αναμεσα α΄αυτον και στον εχθρο????
Για να βγει ο Αρσενης μολις φας τη σφαιρα να πει πως επαθες Βερτικο και επεσες στο χαντακι????
Το προβλημα δεν ειναι το Θαρρος η οι Ικανοτητες...ειναι το Ιδανικο!!!!

Greg_950 S
26/03/2010, 15:18

.................................................................................................... ................................................

Δεν τα λες όλα όμως....:lol:
Αν στην βολή ο λόχος σου αντέξει και νικήσει στο διαγωνισμό τους άλλους λόχους, τότε τον κλείνουν για μια εβδομάδα με τιμητική άδεια, από τον λοχαγό σου μέχρι τους "γρασουλίνους", που μόλις ήρθαν από το κέντρο.......:beer: :beer: :beer:

DAYMAN
26/03/2010, 15:18
Μία διευκρίνιση εδώ. Το ΕΤΑ είναι όντως πολύ σπάνιο να το περάσει κληρωτός (ένας που ήξερα ήταν ο μικρός αδελφός του υποδιοικητή του αφού πήρε την πουλάδα στατικού ιμάντα).
Τα ΟΥΚ είναι σχολείο με αποφοιτήριο τίτλο εκπαίδευσης των ΕΔ ξηράς . Από εκεί περνάνε και στελέχη και κληρωτοί. Η μονάδα που τους εκπαιδεύει είναι η ΜΥΚ του Ναυτικού. Από όσο ξέρω τα στελέχη της είναι μόνιμα και αυτοί πρέπει να απεικονίζονται στο video...:beer:

Το ΕΤΑ δεν ειναι σχολείο αλλά μονάδα.Η ΜΥΚ έγινε ΔΥΚ και δεν πανε κληρωτοί γιατι δεν προλαβαίνουν να πάνε λόγω μείωσης θητείας.

Greg_950 S
26/03/2010, 15:27
Το ΕΤΑ δεν ειναι σχολείο αλλά μονάδα.Η ΜΥΚ έγινε ΔΥΚ και δεν πανε κληρωτοί γιατι δεν προλαβαίνουν να πάνε λόγω μείωσης θητείας.

Τότε θα πέρασε πολύς καιρός.:a024: ...Μάλλον θα άλλαξαν και τα αρκεβούζια και τα γιαταγάνια, που μας χρέωναν με τα 108...
Στα χρόνια μου το ΕΤΑ , εκτός από μονάδα με αντικείμενο τις βαθιές διεισδύσεις/δολιοφθορές στα μετόπισθεν του εχθρού, εκπαίδευε και τα στελέχη των ΕΔ σε άλματα ελευθέρας πτώσης..
:lol:

Tpap
26/03/2010, 15:32
Δεν τα λες όλα όμως....:lol:

Χμ...εδώ διέγραψα και αυτό που έγραψα. Και όχι κατά λάθος.

Θα τα πούμε κάποιαν άλλη φορά, από κοντά ίσως...:wave2: :beer:

DAYMAN
26/03/2010, 15:41
Τότε θα πέρασε πολύς καιρός.:a024: ...Μάλλον θα άλλαξαν και τα αρκεβούζια και τα γιαταγάνια, που μας χρέωναν με τα 108...
Στα χρόνια μου το ΕΤΑ , εκτός από μονάδα με αντικείμενο τις βαθιές διεισδύσεις/δολιοφθορές στα μετόπισθεν του εχθρού, εκπαίδευε και τα στελέχη των ΕΔ σε άλματα ελευθέρας πτώσης..
:lol:
Εχεις λάθος ποτε το τμήμα δεν εκπαίδευε.Αυτο το έκανε η ΣΧΑΛ με το σχολείο ελευθέρας και ειδικά επι τούτου σχολεία (μεγάλων υψων κτλ).Το κομμάτι της αποστολής που λες ισχύει.:beer:

MikeG
26/03/2010, 15:44
Το φιλ@ρ@κι αν και ειρωνεία δεν σε παρεξηγώ.

Δεν ήταν ειρωνικό.

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 15:44
έχουμε ξεφύγει όντως... καθότι ανήρ όμως (εντάξει βρε.. μην βαράτε ... οι περισσότεροι απο εμάς..:lol: ) είναι λογικό να μιλάμε για στρατό καθώς όλοι περνώντας απο εκεί φάγαμε το παλουκάκι μας και περνώντας απο εκεί έχουμε και μια άποψη απο την νέα οπή που μας άνοιξαν εκεί.

Γεγονός είναι πάντως πως διανύουμε περίεργη περίοδο κρίσης και όπως πάντα σε τέτοιες περιόδους , η εμφάνιση εχθρών "ορατών & αοράτων" είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε.

Είτε απο συνθήματα σε παρελάσεις, ή απο δήθεν Γερμανούς-Ναζιστές που δεν μας δίνουν και άλλα δανεικά και αγύριστα και τους βρίζουμε και απο πάνω για αυτό.

Εν πάση περιπτώση... απο αλλου ξεκίνησε η απορία μου και έχει ικανοποιηθεί για μένα προ πολλού , οπότε προσωπικά σταματώ εδώ τον σχολιασμό. Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν τον γερο-μαγό-ξεκούτη να μάθει και 1-2 πράγματα παραπάνω.

Gandalf

Ζεύκας
26/03/2010, 16:04
Ρε παιδιά καλά είχε αρχίσει η κουβέντα για τους Ικάρους...

γιατί το γυρίσατε στα ζωντόβολα τα ΚΔΟΑ? :smokin:

SVX
26/03/2010, 16:58
:a014: :a014: Ποιος πεταξε χειροβομβιδα με καραβανΟσκονη? δε πα να παιξετε κανα Paintball να ξελαμπικαρετε?

193595

Greg_950 S
26/03/2010, 17:16
Εχεις λάθος ποτε το τμήμα δεν εκπαίδευε.Αυτο το έκανε η ΣΧΑΛ με το σχολείο ελευθέρας και ειδικά επι τούτου σχολεία (μεγάλων υψων κτλ).Το κομμάτι της αποστολής που λες ισχύει.:beer:

Σου είπα, μάλλον ασθενής η μνήμη. Απλά έτυχε και είχα 2 μονιμάδες ( με καμμιά δεκαριά πουλάδες του εξωτερικού ο καθένας ) των ΕΤΑ, που ήταν αποσπασμένοι στο ειδικό σχολείο της ΣΧΑΛ, ως εκπαιδευτές. Μιλάω για Μάρτη 1987 και εξής , με τη γνωστή κρίση,Χόρα, επιφυλακή,κλπ ....:sun:

STOP !!!! :a026:

el_hymador
26/03/2010, 17:23
Δηλαδη (και πολυ θα ηθελα να ρωτησω τον ηλιθιο δημοσιογραφο που συντεαξε αυτο το αρθρο) τι περιμενατε να φωναζουν οι ΟΥΚαδες και οι λοιπες ειδικες δυναμεις;

ενα φραγκο η βιολετα τσιγκολελετα;

ελεος ρε πουστη μου...ειναι σαν να εχεις απαιτηση απο μεσημεριαναδικο να κανει διαλεξη για τον Κορνηλιο Καστοριαδη...

ermiss
26/03/2010, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη (και πολυ θα ηθελα να ρωτησω τον ηλιθιο δημοσιογραφο που συντεαξε αυτο το αρθρο) τι περιμενατε να φωναζουν οι ΟΥΚαδες και οι λοιπες ειδικες δυναμεις;

ελεος ρε πουστη μου...ειναι σαν να εχεις απαιτηση απο μεσημεριαναδικο να κανει διαλεξη για τον Κορνηλιο Καστοριαδη...

Έχω την απαίτηση όμως οι συζητήσεις για το πόσο καλά τον έπαιρνε η τζούλια να μην γίνονται στις ειδήσεις...

Banana hammock*
26/03/2010, 18:30

:rotflmao:

Αν ζούσε σήμερα ο γέρος, θα έτρεμαν πολλά προσκυνημένα σκουληκάκια μέσα στις σκουληκότρυπές τους, που τώρα τολμάνε και πιάνουν στο βρώμικο το στοματάκι τους την Ο.Υ.Κ. και δηλώνουν προσβεβλημένα και σοκαρισμένα.

STOYBI
26/03/2010, 18:32

Ενας ηλιθιος ( απο αυτους που αφορουσαν τα συνθηματα) με ενα κουμπουρι να ξαπλωνε κατω μια γεμιστηρα ΟΥΚαδες θα μιλαγαμε μετα για την κακια την ωρα ....???

Θα ρωταγαμε ποιος φταιει.... :winka:

Μακρυνο σεναριο το παραπανω....???

Εχω πολυ φαντασια...???

Ισως..

Ξερουμε πολυ καλα το τι ειδους συνθηματα φωναζουν οι " ανορθοδοξοι "

Και εν μερη ειναι δεκτο.

Αλλα στο κεντρο της Αθηνας και χωρις καμμια προστασια εκεινη την ωρα στους σημερινους καιρους, το θεωρω μεγαλη μ@λ@κι@...!!

:wave2:

chris1980
26/03/2010, 18:43
λοιπον οπως ειπωθηκε και παραπανω Ε.Τ.Α. και Ο.Υ.Κ. ειναι αποκλειστικα για μονιμους χρονια τωρα.

το ιδιο και η Ζ΄Μ.Α.Κ.
οι ελαχιστοι εφεδροι που κανουν εκει θητεια ειναι χοντρα βυσματα που καλυπτουν κατι λιγες υπηρεσιες και γλυτωνουν την μεταθεση στις αμφιβιες μοιρες των ειδικων δυναμεων στα νησια.

οι ειδικες δυναμεις τα τελευταια χρονια γινονται επαγγελματικες,οι στρατιωτες θητειας μειωνονται διαρκως και ειδικα οι αμφιβιες μοιρες στα νησια επανδρωνονται πλεον ως επι το πλειστον με μονιμους,τους γνωστους ΕΠ.ΟΠ.

και καλα κανουν γιατι ετσι θα γινουν πιο αξιομαχες

υπηρετησα το 2008 στις ΕΔ.
συνθηματα λεγαμε διαρκως αλλα πιο light.
μακεδονια ξακουστη κλπ 5-6 φορες μονο κ την μια που αποφασισαμε κ το ειπαμε μονοι μας,με προσταγμα εκπαιδευτη και οχι αξιωματικου, παιρναμε καμψεις μεχρι να πεσουμε στο χωμα γιατι απλα ετοια συνθηματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ακομα και μεσα σε στρατοπεδο.

πιο σκληρα συνθηματα,σαν αυτα που ελεγαν οι βατραχοι χθες,τραγουδησαμε σπανια και σε απομερα σημεια του στρατοπεδου που δεν θα υπηρχε περιπτωση να ακουστουν εκτος αυτου.

μια φορα που δεν τηρηθηκε το παραπανω ο επικφαλης αξιωματικος μας καψωναρε μεχρι εξαντλησης.

ποτε δεν ταγουδησαμε υβιστικο συνθημα παρουσια διοικητη μοναδας.

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 18:47
chris1980...

τα ίδια πράγματα λέμε όλοι ρε αδερφέ... απλά έχει πλάκα να τους βλέπεις να σοκάρονται , όταν ακούνε ειδικές μονάδες δράσης να λένε τέτοια άσματα που είναι πασίγνωστο οτι υπάρχουν και λέγονται , τουλάχιστον εντός τοιχών. Σίγουρα δεν επιτρέπεται (απο το Σύνταγμα ακόμα) να λέγονται τέτοια σε παρέλαση , αλλά δεν είναι δα και σοκαριστικό.

Και επαναλαμβάνω... που να δείτε τι λένε οι Ε.Δ. των "γειτόνων" μας.

Gandalf

chris1980
26/03/2010, 18:51
chris1980...

τα ίδια πράγματα λέμε όλοι ρε αδερφέ... απλά έχει πλάκα να τους βλέπεις να σοκάρονται , όταν ακούνε ειδικές μονάδες δράσης να λένε τέτοια άσματα που είναι πασίγνωστο οτι υπάρχουν και λέγονται , τουλάχιστον εντός τοιχών. Σίγουρα δεν επιτρέπεται (απο το Σύνταγμα ακόμα) να λέγονται τέτοια σε παρέλαση , αλλά δεν είναι δα και σοκαριστικό.

Gandalf

απλα ηθελα να δειξω την πολυ προσφατη κατασταση.

παντως τα βατραχια το παρακαναν χθες,
αυτα δεν λεγονται δημοσιως.

υπαρχουν αλλα πολυ ωραια τραγουδια που λεγονται και εκτος των τοιχων

ermiss
26/03/2010, 19:06
Μάγε τα συνθήματα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, μαυροσκούφηδες ήμασταν στον Διδυμότειχο και λέγαμε τέτοια συχνά.

Το ηλίθιο είναι να τα λες σε παρέλαση και μπροστά σε 100δες κόσμο και σε κάμερες κλπ. Όσο και να μην μας ενοχλούν ή να τα προσπερνάμε, αυτό που έγινε ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ και καλά κάνουν και τους έσκισαν.

Το μόνο που δεν ξέρω, είναι αν ο αξιωματικός συνοδός θα βρεθεί σε κανένα ψηφοδέλτιο σε 1-2 χρονάκια...

Gandalf dr685sm
26/03/2010, 19:09
Μα το είπαμε ρε παιδιά... λάθος ήταν ... αλλά δεν είναι κάτι πρωτάκουστο και σίγουρα το να το κάνουμε και πρώτο θέμα λες και είναι το μόνο που μας χαλάει την εικόνα είναι το ηλίθιο..

Έχουν φροντίσει οι πολιτικοί και λοιπά λαμόγια να χαλάσουν την εικόνα μας προς τα έξω έτσι και αλλιώς...δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία για μικρότερα λάθη, αλλά δεν έχουν και όλα την ίδια βαρύτητα για να γίνονται και τόσο μεγάλο θέμα.

Άσε που αυτοί τιμωρήθηκαν - θα τιμωρηθούν... για τους πολιτικούς ηγέτες και παρατρεχάμενους μπορούμε να πούμε το ίδιο;

Gandalf

DAYMAN
26/03/2010, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
:rotflmao:

Αν ζούσε σήμερα ο γέρος, θα έτρεμαν πολλά προσκυνημένα σκουληκάκια μέσα στις σκουληκότρυπές τους, που τώρα τολμάνε και πιάνουν στο βρώμικο το στοματάκι τους την Ο.Υ.Κ. και δηλώνουν προσβεβλημένα και σοκαρισμένα.

+1000 εγω σοκαρίστηκα που σοκαρίστηκαν αυτα τα σκουληκάκια που λες!:eyepop: :eyepop:

dimr1
26/03/2010, 19:12
Δείχνει κι αυτό τη διάλυση που υπάρχει παντού. Μια ομάδα ατόμων αποφασίζει να κάνει τα δικά της ενώ ο ρόλος τους είναι ακριβώς ο αντίθετος, ως στρατιωτικοί.

ermiss
26/03/2010, 19:12
Μα το είπαμε ρε παιδιά... λάθος ήταν ... αλλά δεν είναι κάτι πρωτάκουστο και σίγουρα το να το κάνουμε και πρώτο θέμα λες και είναι το μόνο που μας χαλάει την εικόνα είναι το ηλίθιο..

Έχουν φροντίσει οι πολιτικοί και λοιπά λαμόγια να χαλάσουν την εικόνα μας προς τα έξω έτσι και αλλιώς...δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία για μικρότερα λάθη, αλλά δεν έχουν και όλα την ίδια βαρύτητα για να γίνονται και τόσο μεγάλο θέμα.

Άσε που αυτοί τιμωρήθηκαν - θα τιμωρηθούν... για τους πολιτικούς ηγέτες και παρατρεχάμενους μπορούμε να πούμε το ίδιο;

Gandalf

Ναι μάγε, αλλά συμψηφισμοί, " οι γείτονες κάνουν χειρότερα" και "οι πολιτικοί κάνουν χειρότερα" είναι απλά ανούσιες δικαιολογίες.

Σκεφτείτε πόσο θα σοκάρονται άλλοι, αν έσκαγε ένα λύκειο και φώναζε "σκίστεεεεεε" ή "whipe out!!!"

AUFGEBRACHT
26/03/2010, 19:13
Ποιός είναι ο γέρος που αναφέρεστε ρε παιδιά να μάθουμε κ εμείς;

DimChios
26/03/2010, 19:18
γιατι ανοιγετε τετοια θεματα εδω μεσα, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!

:rolleyes:

AUFGEBRACHT
26/03/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Εγώ απορώ ακόμα όπως έχει μεταλλαχθεί το φόρουμ γιατί επιμένουν να ανοίγουν thread για δίτροχα εδώ μέσα...να φανταστείτε ένας ρώταγε...πως να το ξεστομίσω...για ηλεκτρικό πρόβλημα σε μοτοσυκλέτα με το συμπάθειο...

MitsosNaked
26/03/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

εγώ πάλι όχι. πάντως τέτοια θέματα 'φλερτάρουν' με.....

193610

Μικρή Λουλού
26/03/2010, 20:26
κοιτα που πιανουμε και κουβεντα για το αν ειναι σωστο η λαθος αυτο που εγινε...
βγηκανε ολοι οι γαμηκουλες σφιχτηδες που πιαστηκανε μαλακες οταν υπηρετησανε να αναποδογυρισουνε το συμπαν.
στα παπαρια μου τι λενε οι ΕΔ αυτωνων,στα παπαρια μου τι λενε και οι δικοι μας.
αν θελουν να βρεθουνε να τα πουνε απο κοντα να ξεβρωμισει και ο τοπος απο τους εδω και κει μαλακες.
παρηγορηθειτε με κανα Ραμπο και βλεπουμε..
ρε ουστ λεμε!

και αμα θελουνε να φωναζουνε κατι σε παρελασεις και λοιπες τριτοκοσμικες εκδηλωσεις,να πανε σε κανα greek idol.
ετσι κι αλλοιως το ιδιο iq θα εχουνε...

Μικρή Λουλού
26/03/2010, 20:30
ή.μαλλον καλυτερα στο ελλαδα εχεις ταλεντο.
8α εχουνε και μεσον τον Αδωνη.. ξερασογλου...

sniper
26/03/2010, 20:40
Να με συγχωρείται αλλά δεν αντεξα να μην διαβάσω....

1. Κύριοι καταδρομείς πιο πάνω... Τα ΟΥΚ ανήκουν στο Ναυτικό απο ιδρύσεώς τους.
2. Λοιπές πληροφορίες για εκπαιδεύσεις κλπδεν χρειάζονται εκτός αν μετράμε μεγέθη πέους.
3. Μάγε, θα μας τρελλάνεις. το cis vi pacem parabellum, είναι πιο πιθανό είναι το είπε ο Luger από τον Κονδήλη. :lol:
4. Σαφώς αυτές οι ομάδες δεν ειναι κοπελλίτσες αλλά οι παραλάσεις δεν ειναι χώρος για τετοιου ειδους περιστατικά.

ermiss
26/03/2010, 21:15
Kαι ρε πστ μου, τόσα χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι

τι στο διάλο σχέση έχει η επανάσταση, οι αγώνες για την ελευθερία, οι αγώνες για την δημοκρατία με τον Φασισμό, με τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και όλα τα υπόλοιπα σύνδρομα??????

βέβαια έχω και άλλες χαζές απορίες περί αριστεράς και πολυτεχνείου κλπ αλλά θα βγω εντελώς εκτός θέματος...

menelaos46
26/03/2010, 21:22
OOOYYK...
OOOYYK..
OOOYYK...

sniper
26/03/2010, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
OOOYYK...
OOOYYK..
OOOYYK...

γουσταρεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

menelaos46
26/03/2010, 21:26
γουσταρεις;

Να πω την αληθεια ΝΑΙ

menelaos46
26/03/2010, 21:40
Το ωραιοτερο πραγμα σε ενα σχολειο ειδικων δυναμεων ειναι οταν μετα απο ολη την πουτσα που εχεις φαει στο τελος της μερας και ενω εισαι σε παραταξη και σε σταση προσοχης ορθιος αυτη ειναι η πιο χαλαρη στιγμη της μερας σου...
Και ενω περιμενεις να σου πουν να φυγεις να κοιμηθεις τις πεντε ωρες που εχεις να κοιμηθεις εκει στη σταση της προσοχης παρατηρεις και την παραμικρη λεπτομερεια γυρω σου...
Τον ουρανο, τα φυτα γυρω... τα εντομα το παραμικρο...
Το νερο ειναι το πιο γλυκο πραγμα μετα απο ολα αυτα...
Τιποτα δεν εχει σημασια αυτη τη στιγμη απλως το οτι εισαι εκει και αυτο που εχεις καταφερει που δεν ειναι πολυ παρα μονο μια ακομη μερα....

Βεβαιως δε συμφωνω με το γεγονος αυτο, δεν ειναι σωστο.

Υ.Γ. Ειναι εμπειρια ζωης .-

super_toto
26/03/2010, 21:41
Ότι και να λέμε τώρα είναι αφελές να μιλάμε για το πόσο χρήσιμες είναι οι ειδικες δυνάμεις ή ο στρατός και περισσότερο αφελές να πέφτουμε από τα σύννεφα με τα συνθήματα που τραγουδάνε τα ουκ.

Από την άλλη είναι εντελώς ηλίθιο τα ουκ να φωνάζουν τα συνθήματά τους στην παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν μια στιγμή αυθορμητισμου ή χαζομάρας.
Κάποιος λόγος υπάρχει που έγινε.

Btw, επειδή έτυχε να υπηρετήσω για 2 μήνες με κάποιος κυπρίους λοκατζίδες. Τα συνθήματα που έλεγαν αν τα έγραφα θα κράσαρε ο σέρβερ. Άλλα πως να το κάνουμε έχουν τα δίκια τους.

Hillbilly
26/03/2010, 22:12
Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο
μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο
μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν)
αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ
ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας?

νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!

AUFGEBRACHT
26/03/2010, 22:19
Ρε συ Hillbilly ξέρεις τί μ αρέσει; Που λες γαμώ την Αμερική και avatar στο όνομά σου έχεις τη σημαία του αμερικανικού Νότου:lol:

el_hymador
26/03/2010, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο
μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο
μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν)
αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ
ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας?

νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!

Γιατι πολυ απλα φιλε μου αμα ακουσεις και τα συνθηματα που φωναζουν στον UCK θα φριξεις...

μην τα μπερδευεις...πολεμικες μηχανες ειναι και τα δυο...αυτη ειναι η "δουλεια" τους.

μπορει φετος να μην ειχε μηχανοκινητα αλλα ολα αυτα τα πυραυλια και τα μπαζουκας που μοστραρονται σε ολες τις παρελασεις του κοσμου δεν τα εχουν για την ανασταση...

αυτα που χειροκροτανε ειναι επι της ουσιας εργαλεια μαζικου θανατου...τωρα αν ειναι για αμυνα η για επιθεση λιγη σημασια εχει, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορησεις εναν πυραυλο γιατι ειναι...πυραυλος...

menelaos46
26/03/2010, 22:23
Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν) αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας? νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!

Εχεις απολυτο δικιο ως αναφορα στο παιδι και σε ολους οσους ειναι απο καποια χωρα αλλη

δε νομιζεις ομως πως κι εσυ με την τελευταια προταση σου αναπαραγεις τον ιο αυτο που λεγεται φασισμος κι εχθρα???

Δεν εχει σημασια ποιος το ξεκιναει σημασια εχει να τελειωσει...

AUFGEBRACHT
26/03/2010, 22:26
Σοβαρά τώρα,επειδή άλλο ένα thread εκτροχιάστηκε από τον αρχικό του σκοπό όπως κατά κόρον συμβαίνει πλέον σε αυτό το πάλαι ποτέ μοτοσυκλετιστικό φόρουμ μήπως να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το παρόν; ο φίλτατος gandalf είχε μια απορία για το ΣΟΤ,από εκέι περάσαμε σε άλλες ατραπούς...ΚΕΑΠ,σχολή ικάρων,εξομοιωτές και παιχνίδια PC,παρέλαση,ΟΥΚ,ρατσισμός...

BLiTzER
26/03/2010, 22:41

"Η καλύτερη επίτευξη ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"

"To secure peace is to prepare for war" - James Hetfield - Don't tread on me, 1991

:P

epp1640
26/03/2010, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Σοβαρά τώρα,επειδή άλλο ένα thread εκτροχιάστηκε από τον αρχικό του σκοπό όπως κατά κόρον συμβαίνει πλέον σε αυτό το πάλαι ποτέ μοτοσυκλετιστικό φόρουμ μήπως να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το παρόν; ο φίλτατος gandalf είχε μια απορία για το ΣΟΤ,από εκέι περάσαμε σε άλλες ατραπούς...ΚΕΑΠ,σχολή ικάρων,εξομοιωτές και παιχνίδια PC,παρέλαση,ΟΥΚ,ρατσισμός...

indeed.. :bigcry: :rotflmao:

ΥΓ Τώρα είδα το video με την παρέλαση. Θεωρώ τουλάχιστον ντροπή το να ακουστούν αυτά σε ένα δημοκρατικό κράτος που σέβεται (?) τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό, είτε αυτοί είναι έλληνες είτε όχι. Δεν είναι τυχαίο σίγουρα και δεν πάρθηκε η απόφαση από 10-20 κελευστές..

Προφανώς δεν υποστηρίζω ότι στη μη πολιτική ζωή πρέπει να τραγουδάνε το μικρό μου πόνυ.. αλλά η παρέλαση ήταν πραγματικά ντροπή...

epp1640
26/03/2010, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
"To secure peace is to prepare for war" - James Hetfield - Don't tread on me, 1991

:P

Αποφασίστε ρε.. :lol: Μεταξύ μας νόμιζα ότι το είχε πει ο Colin Powel.. αλλά έκανα το κοροϊδο μη φάω ντομάτες.. :lol:

el_hymador
26/03/2010, 22:54
Εγω λεω παντως στην επομενη παρελαση και αν και εφοσων συμμετασχουν μηχανοκινητα, να τα φτιαξουμε ολα ετσι, για να νομιζουν οι γειτονες "φιλιες" χωρες οτι αμα γινει τσαμπουκας θα τους ριξουμε σοκολατα, φραουλα και φυστικι

peace-love-friendship:lol: :lol: :lol: :lol:

193627

BLiTzER
26/03/2010, 23:12
Αποφασίστε ρε.. :lol: Μεταξύ μας νόμιζα ότι το είχε πει ο Colin Powel.. αλλά έκανα το κοροϊδο μη φάω ντομάτες.. :lol:

Εγώ από MetallicA ξέρω, αυτό σκέφτηκα :P

Με λίγο ψάξιμο, πάντως, βρήκα αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Si_vis_pacem,_para_bellum

gcrook
26/03/2010, 23:51
ΚΔΟΑ ρεπουστημου ΚΔΟΑ.....:sad:

Αντε γιουργια στα φυλακια να μαζεψουμε αυτια....:sick:

Hillbilly
27/03/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ρε συ Hillbilly ξέρεις τί μ αρέσει; Που λες γαμώ την Αμερική και avatar στο όνομά σου έχεις τη σημαία του αμερικανικού Νότου:lol:

χαχα η σημαια ειανι κατι που συμβολιζει κατι διαφορετικο για τον καθενα...απλως γουσταρω την αμερικανικη υφηλιο και οχι την αμερικανικη πολιτικη.....γουσταρω jack,blues,country,alabama texas,cowboys,stoner,surf και λιπα χαζα αλλα καμια σχεση με της μακακιες των yankees...

τεσπα στο θεμα μας...αλλο επειδηξη υσχιως αλλο υβριστικα συνθηματα...
δεν ξερω τι πεζει με το κοσοβο και λιπους στρατους γιατι ολοι στο ιδιο καζανι τους βαζω (ναι γουσταρω και hippies χαχαχα) αλλα οτι βλεπω το συχαινωμε....

και επισης σε καπια φαση προσεξτε το που αρχιζουν και παιδια και φωναζουν τα συνθηματα με τους ΟΥΚ...:hypnotize :uplate:

πφφφφ πραγματικα με βλεπω να αγοραζω enduro να μενω στο δασος...κατι σαν τον hippie sto freebird

ΥΓ οπιος δεν εχει δει το freebird να παει να το δει...αξιζει..

α και δεν αναπαραγω φασισμο επειδη βριζω αυτους που πιστευω θα ειναι υπαιτιοι για εναν ακομη πολεμο..

la_villa
27/03/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο προβληματισμος στο βιντεο του ΜΙΚΕ ειναι ο κοσμος που ακουγωντας αυτα τα πραγματα συνεχιζει να χειροκροταει

ακριβως αυτό...

αντε οι αλλοι είναι στρατόκαυλοι....ο υπόλοιπος απλός ηλίθιος πολίτης τον κανανε τόσο χαζό τα ΜΜΕ που χειροκροτάει χωρις να ακούει, να καταλαβαίνει τι χειροκροτάει????

ή επιβραβεύει !!!

ggs
27/03/2010, 09:55
Ρε παιδιά μην τα βάζετε με τις ειδικές δυνάμεις ….

Από τα σπλάχνα τους έχουν βγει ΑΞΙΑ τέκνα της πατρίδος όπως ο …Πλευρης και ο …Βουλγαρακης …..
Ειδικά ο δεύτερος , εκτός από τον κλεφτοπόλεμο , έμαθε και το ….κλεφτοκλέψιμο…

Επίσης , εδώ και 65 χρόνια που έχουν ιδρυθεί οι Ε.Δ. έχουν να επιδείξουν μεγάλες …επιτυχίες , κυρίως στην διασφάλιση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και του συντάγματος …..

Σήμερα , αποτελούνται από στρατοκ@βλους ανεγκέφαλους μισθοφόρους ,που θα σκότωναν και την …μανα τους αν το λενε οι διαταγές …(και είναι περήφανοι γι αυτό)…
Οι έφεδροι το βλέπουν σαν μια πύλη εισόδου για μια …λαμπρή καριέρα στο Ελληνικό δημόσιο στο «τιμημένο» σώμα των ειδικών φρουρών κ.λ.π.

Όσοι πάνε μόνο για την αδρεναλίνη , υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που μπορούν να τους την προσφέρουν και ταυτόχρονα να είναι ελεύθεροι πολίτες…

la_villa
27/03/2010, 09:57
chris1980...

Gandalf

μάγε...δεν σοκαριζόμαστε....

δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να τα ακούμε ...κατανόησε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά τους.
δεν μας εκφράζουν και δεν τα ασπαζόμαστε οπότε και δεν γουστάρουμε να τα ακούμε ....θέλεις δημόσια σε εθνική εορτη ότι θες όπως θες πάρτο

αυτοί μπορεί να το φωναζουν και μεσα στα σπίτια τους..στα @@ μας...εκει δεν μπορούμε να κανουμε τπτ..

το τι κάνουν οι γείτονες παλι δεν μας ενδιαφερει...ας λένε ότι θέλουν. Και εκει πάλι θα υπάρχουν κα΄ποιο που δεν θα τα γουσταρουν και κάποιοι που θα καυλώνουν με αυτά....ε και???είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό

και τελευταίο...δεν τιθεται θέμα σοκ...αλλα θέμα δεν τα γουσταρουμε....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

BELZEBOYLIS
27/03/2010, 10:36
Αν οι Ράμπο μας ,γουστάρουν και ονειρεύονται να σφάζουν εχθρούς να το κάνουν στα κρεβάτια τους και κάτω από τα σκεπάσματα για να μην πιτσιλίσουν !!!

Οι Ράμπο μας δεν έχουν πάρει μέρος σε κανέναν πόλεμο ακόμα !!!!!(εκτός και αν λέτε πόλεμο ,την ''επανάσταση'' της 21ης Απριλίου )

Οπότε αν θέλουν να συμμετέχουν στις παρελάσεις ,να Σέβονται το ένδοξο Πεζικό ,που δεν έχει τέτοιες ονειρώξεις .... Και πάνω από όλα την Δημοκρατία που οι τελευταίοι ,έχουν υπερασπιστεί πολλές φορές ....