View Full Version : Εφιάλτης στην Κουζίνα
Η ώρα 00:30, η πείνα απίστευτη λόγω πολύ δουλειάς στο μαγαζί. Το ψυγείο δεν είχε κάτι ελκυστικό για φαγητό κι έτσι αποφάσισα βραστά αυγουλάκια από το χωριό με αλατοπίπερο και φετούλα. Και για συντομία βάλε το νερό να βράσει στον μικροκυμάτων, βάλε μετά μέσα τα αυγά για 1,5 λεπτά (δοκιμασμένο άπειρες φορές), άστα μετά να παγώσουν και είσαι έτοιμος. Η πρώτη παρτίδα οκ. Αλλά όπως είπα η πείνα μεγάλη και μπήκε και δεύτερη παρτίδα. Κι ενώ καθάριζα το 1ο αυγό, μπαμ ηκούσθει στον αέρα και γέμισε ο τόπος σπασμένα αυγά, νερό βραστό και σκοτάδι βαθύ.
Η κόρη μου (5,5 χρόνων): Μπαμπά τι έγινε?
Η γυναίκα μου: Τίποτα αγάπη μου, ο μπαμπούλης βράζει χειροβομβίδες....
ΕΓΩ: γηαγτιδ@ηθσσφ θγυοφ:mad: :mad: κσαφη@#$ιδη με το φακό στο χέρι να προσπαθώ να σηκώσω την ασφάλεια.
ΚΑΤΑΛΗΞΗ: Κοιμήθηκα 03:30 αφού έπρεπε να καθαρίσω τον φούρνο (τον έλυσα όλον μιας και τ' αυγά έφτασαν ΠΑΝΤΟΥ), τον έπλυνα με ξύδι, να φύγει η αυγουλίλα, άλλαξα και μια ασφάλεια. Κι έμεινα και ΝΗΣΤΙΚΟΣ.
Ηθικόν δίδαγμα: Τ' αυγά τα βράζουμε στο κατσαρολάκι παραδοσιακά και δεν χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής.
αν οι mods θέλουν να το μεταφέρουν στ΄ανέκδοτα, καμία αντίρρηση (μάλλον εκεί ανήκει)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
27/03/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Η ώρα 00:30, η πείνα απίστευτη λόγω πολύ δουλειάς στο μαγαζί. Το ψυγείο δεν είχε κάτι ελκυστικό για φαγητό κι έτσι αποφάσισα βραστά αυγουλάκια από το χωριό με αλατοπίπερο και φετούλα. Και για συντομία βάλε το νερό να βράσει στον μικροκυμάτων, βάλε μετά μέσα τα αυγά για 1,5 λεπτά (δοκιμασμένο άπειρες φορές), άστα μετά να παγώσουν και είσαι έτοιμος. Η πρώτη παρτίδα οκ. Αλλά όπως είπα η πείνα μεγάλη και μπήκε και δεύτερη παρτίδα. Κι ενώ καθάριζα το 1ο αυγό, μπαμ ηκούσθει στον αέρα και γέμισε ο τόπος σπασμένα αυγά, νερό βραστό και σκοτάδι βαθύ.
ΕΓΩ: γηαγτιδ@ηθσσφ θγυοφ:mad: :mad: κσαφη@#$ιδη με το φακό στο χέρι να προσπαθώ να σηκώσω την ασφάλεια.
ΚΑΤΑΛΗΞΗ: Κοιμήθηκα 03:30 αφού έπρεπε να καθαρίσω τον φούρνο (τον έλυσα όλον μιας και τ' αυγά έφτασαν ΠΑΝΤΟΥ), τον έπλυνα με ξύδι, να φύγει η αυγουλίλα, άλλαξα και μια ασφάλεια. Κι έμεινα και ΝΗΣΤΙΚΟΣ.
Ηθικόν δίδαγμα: Τ' αυγά τα βράζουμε στο κατσαρολάκι παραδοσιακά και δεν χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής.
αν οι mods θέλουν να το μεταφέρουν στ΄ανέκδοτα, καμία αντίρρηση (μάλλον εκεί ανήκει)
οποιος ανακατευεται με τα αυγα τον τρων οι κοτες!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
TOMASKTM
27/03/2010, 08:59
πάρε ένα καινούργιο μικροκυμάτων ρε γιούφτο...
Χαράς το κουράγιο σου φίλε !!! Η πρώτη μου κίνηση θα ταν να πετάξω το φουρνακι στο κάδο του δήμου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οποιος ανακατευεται με τα αυγα τον τρων οι κοτες!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Γαμηστα Μήτσο, γάμηστα. Πεινάω ρεεεεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
πάρε ένα καινούργιο μικροκυμάτων ρε γιούφτο...
Θωμά όταν θυμηθείς στείλε μου έναν Samsung μαύρο 20L. Θα πληρωθείς σε 145 άτοκες δόσεις ή θα κλείσουμε με τις φορές που θα σε ξεκολλάω πάνω στα βουνά.
BELZEBOYLIS
27/03/2010, 09:17
Η κυρά σου σίγουρα έχει χιούμορ και υπομονή !!: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
metalheart
27/03/2010, 09:28
Άντε με το καλό και thread ανακατασκευή φούρνου μικροκυμάτων βήμα βήμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Χαράς το κουράγιο σου φίλε !!! Η πρώτη μου κίνηση θα ταν να πετάξω το φουρνακι στο κάδο του δήμου...
ανθρωπε μου !!!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Φίλε μου δεν ήταν τυχαία η επιλογή. Είμαστε μαζί 10 χρόνια και περνάμε καλά.
MitsosNaked
27/03/2010, 09:55
Και μετά απο αυτό μου λές για τα μάκ ρε φίλε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
:lol: ωραιος!
ειναι γνωστο οτι τα αυγα σκανε στα μικροκυμματα...
ειχαν κανει κι αντιστοιχο πειραμα οι μαλακες του Brainiac
χαρας το κουραγιο σου παντως για το καθαρισμα!
BELZEBOYLIS
27/03/2010, 09:57
Φίλε μου δεν ήταν τυχαία η επιλογή. Είμαστε μαζί 10 χρόνια και περνάμε καλά.
:beer: :beer: :beer: :beer: Συγχαρητήρια :beer:
Πάντως είναι από τα πιο χρήσιμα θρεντ αυτό ! Ξέρουμε πλέον ότι αυγά + φούρνος μικροκυμάτων = μπελάδες!! :lol: :wave2:
....να το στέλνανε στα Τεχνικά και να γινόταν Sticky ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Και μετά απο αυτό μου λές για τα μάκ ρε φίλε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
δλδ να υποθέσω ότι τα μακ είναι σαν τον μικροκυματων ή ότι σκανε σαν τα αυγά?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάμε καμία βολτούλα αύριο για πικ νικ? Εγώ θα φέρω βραστά αυγά, εσείς ότι θέλετε....
koulis19
27/03/2010, 10:36
Πάμε καμία βολτούλα αύριο για πικ νικ? Εγώ θα φέρω βραστά αυγά, εσείς ότι θέλετε.... Μην ξεχασεις και τον φουρνο.Οντως χαρα στην υπομονη σου.Οι πιο πολλοι παιζει μετα το περιστατικο να δερνοντουσαν με τον εαυτο τους.(συμπεριλαμβανομενων και εμενα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μην ξεχασεις και τον φουρνο.Οντως χαρα στην υπομονη σου.Οι πιο πολλοι παιζει μετα το περιστατικο να δερνοντουσαν με τον εαυτο τους.(συμπεριλαμβανομενων και εμενα)
Έλα ρε πως κάνετε έτσι, 462.791 βίδες είχε, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, άλλωστε έχω λύσει και Mac και ξέρω
ωραιος φιλε :lol: μου θυμισες τον δικο μου εφιαλτη .............ζεσταινοντας κονσερβα φασολια στο γκαζακι ......αλλα χωρις να την ανοιξω ... και φυσικα καπνιζοντας στο μπαλκονι......δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα
ενας :look:
Η ώρα 00:30, η πείνα απίστευτη ...
και ενας :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ωραιος φιλε :lol: μου θυμισες τον δικο μου εφιαλτη .......
καλο θα ειναι,να σταματησετε τις μαγειρικες σας προσπαθειες,
γιατι ο καινουριος αντιτρομοκρατικος νομος δεν αφηνει πολλα
περιθωρια!!
ασε που'στε και επικινδυνοι για την γειτονια σας!! :mad:
υπαρχουν και τα delivery!!:mad:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
koulis19
27/03/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
ασε που'στε και επικινδυνοι για την γειτονια σας!! :mad:
υπαρχουν και τα delivery!!:mad:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: Μετα τις 12 το βραδυ που να βρει νελιβερυ ο ανθρωπος.Ειναι κλειστα!!!!!!!
el_hymador
27/03/2010, 11:53
Βαλε CD στο μικροκυματων ειναι πιο διασκεδαστικο http://www.youtube.com/watch?v=4iqVW9Izwg4&feature=related
chris_honda
27/03/2010, 12:06
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Παντως αν μας κανεις το τραπεζι εγω....δεν θα ερθω :rotflmao: :rotflmao:
Μετά από ανάλογη, αν και με περισσότερες απώλειες νυχτερινή λιγούρα , ακούει η μάνα μου να ανάβω τον φούρνο μικροκυμάτων....
Και ακούω μία φωνή από το "υπερπέραν":Όπως είσαι κλείσε τον φούρνο, τα EVEREST είναι ακόμα ανοιχτά......
:lol: :lol: :lol:
Από τότε έχω φάει κανονικό ban από την κουζίνα.Ούτε τοστ δεν με αφήνουν να κάνω
Εγω μαζι με του φουρνακι θα πεταγα και εσενα παντως αμα ημουν γυναικα σου...:p
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Τα πειράματα συνεχίζονται στο μαγαζί (οπου γίνεται χαμός από κόσμο 100? είσπραξη) με ποπ κορν.
Όλα οκ , τρώμε τώρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω μαζι με του φουρνακι θα πεταγα και εσενα παντως αμα ημουν γυναικα σου...:p
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
τζουτζούκο μου που είσαι δεν έφυγες ακόμα?
Τα πειράματα συνεχίζονται στο μαγαζί (οπου γίνεται χαμός από κόσμο 100? είσπραξη) με ποπ κορν.
Όλα οκ , τρώμε τώρα.
193648
τζουτζούκο μου που είσαι δεν έφυγες ακόμα?
Φευγατος ειμαι ζεστη μου μπουγατσουλα...:winka: :lol: :lol: :lol:
αν κάνω καμία βόλτα αύριο με τη Χρύσα Λευκάδα παίζει καφές?
αν κάνω καμία βόλτα αύριο με τη Χρύσα Λευκάδα παίζει καφές?
Εννοειται αγορινα....:winka: :winka: :winka:
Παρε με τηλεφωνακι οτι ωρα θες...:D
Καλά, μην ορκίζεσαι ότι έτσι καθάρισες. Εγώ ξέχασα κατσαρολάκι με αυγά στη φωτιά και πάλι σε αυγοχειροβομβίδες κατέληξε το θέμα. :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Καλά, μην ορκίζεσαι ότι έτσι καθάρισες. Εγώ ξέχασα κατσαρολάκι με αυγά στη φωτιά και πάλι σε αυγοχειροβομβίδες κατέληξε το θέμα. :blush:
Γυναικες σου λενε μετα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
konsttanttinos
27/03/2010, 15:00
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φουρνακι μικροκυματων ασφαλειας (κανει και για αυγα) πωλειται η ανταλλασεται
με μηχανη (κατα προτιμηση BMW)
:p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
απο το δευτερο αρκετο θα ελεγα :lol: :lol:
Βασιλη δεν πιστευω να ανοιξε καμια τρυπα στο φουρνακι
διαθετουμε και TIG:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ωραιος φιλε :lol: μου θυμισες τον δικο μου εφιαλτη .............ζεσταινοντας κονσερβα φασολια στο γκαζακι ......αλλα χωρις να την ανοιξω ... και φυσικα καπνιζοντας στο μπαλκονι......δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα
αυτες τις ειχαμε για εκρηκτικα στο στρατο
τις πετουσαμε στη φωτια και μολις σκασει μη σε παρει το φασολι:smokin:
Lioulios
27/03/2010, 19:03
Χαχαχαχα...Λοιπόν .Τα φουρνάκια μικ/των είναι για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη ,όχι και να καταργήσουμε τη μαγειρική.
Λίγο νερό στο βραστήρα και είσαι οκ. Αν δεν υπάρχει ...τότε ...τζιζβές.
Τώρα το είδα το θρεντάκι και δεν κρατήθηκα.
Σε κανα 10λεπτο έρχονται στο σπίτι γερές μασέλες.:lol: :lol: :lol: Καλή μας όρεξη.
...Όλα μόνος μου ...τσεκ μάι άβαταρ.
193694
koulis19
27/03/2010, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Χαχαχαχα...Λοιπόν .Τα φουρνάκια μικ/των είναι για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη ,όχι και να καταργήσουμε τη μαγειρική.
Σε κανα 10λεπτο έρχονται στο σπίτι γερές μασέλες.:lol: :lol: :lol: Καλή μας όρεξη.
...Όλα μόνος μου ...τσεκ μάι άβαταρ. Ρε θα σκασεις με τοσο φαγητο.:lol: :lol:
...Όλα μόνος μου ...τσεκ μάι άβαταρ.
Ρε σεις ειναι καλος τουτος εδω ...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλη ορεξη φιλε...:beer: :beer: :beer:
Να λες πάλι καλά που δεν ξέχασες κανα κουτάλι μέσα στο φουρνάκι!! :lol:
Lioulios
28/03/2010, 02:11
.
Μόλις πριν από λίγο έγυγαν οι ...μασέλες. Και έχει και βόλτα αύριο ,δηλ..σήμερρα.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στη φοτό φαίνονται τα μισά φαγητά και ότι στο ψιλοτέλος(πριν το γλυκό) όλα τα πιάτα +τα σκεύη που λέρωσα ...άντρας τα έπλυνε (είχαμε δυο γυναίκες στην παρέα).
Όπως και να ΄χει ...με έβγαλε από κόπο. Να 'ναι καλά το παιδί ,αλλα οι κλώσεσς ?
vaska...παραδίδω μαθήματα αν σε ενδιαφέρει... Τζάμπα.:winka:
υ.γ thanks camen:beer: :beer:
Μόλις πριν από λίγο έγυγαν οι ...μασέλες. Και έχει και βόλτα αύριο ,δηλ..σήμερρα.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στη φοτό φαίνονται τα μισά φαγητά και ότι στο ψιλοτέλος(πριν το γλυκό) όλα τα πιάτα +τα σκεύη που λέρωσα ...άντρας τα έπλυνε (είχαμε δυο γυναίκες στην παρέα).
Όπως και να ΄χει ...με έβγαλε από κόπο. Να 'ναι καλά το παιδί ,αλλα οι κλώσεσς ?
vaska...παραδίδω μαθήματα αν σε ενδιαφέρει... Τζάμπα.:winka:
υ.γ thanks camen:beer: :beer:
δλδ δεν χρειάζεται να πουλήσω το bmw για να πάρω φούρνο? ΟΚ λεβέντη μου, μου πέφτεις λίγο μακριά αλλά κρατάω σημειώσεις όταν με το καλό κατέβω στο νησί θα σ' επισκεφτώ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
απο το δευτερο αρκετο θα ελεγα :lol: :lol:
Βασιλη δεν πιστευω να ανοιξε καμια τρυπα στο φουρνακι
διαθετουμε και TIG:rotflmao:
μλκ Σωτήρη, τι μπαμ ήταν αυτό ρε δεν πάει το μυαλό σου. Τα έκανα πουτ@να όλα στο σπίτι. Κι όχι τίποτε άλλο, είχαν καθίσει μάνα και κόρες και κοιτάζαν και ψιλοκρυφογελάγαν κι εγώ ήμουνα turbo. Τεσ πα όλα καλά αλλά η μπόχα απίστευτη, ακόμα βρωμάει το σπίτι.
Θα το ψάξω να κάνω bios update στο φουρνάκι μπας και καταλαβαίνει τι μαλακίες βάζω μέσα και δεν ανοίγει χα χα χα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το κακο ειναι οτι δεν εχεις αρκετο χιουμορ.... γιατι αν ειχες και επερνες τη ζωη πιο ανεμελα,
θα τραβαγες και καμια φωτο να την ανεβασεις ωστε να γελαμε και εμεις με τα χαλια σου!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p :p :p