Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 101 από 101

Θέμα: Riding School.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Το ωπαλακια δε θα το πιάνεις στον στόμα σου,
    Το ωπαλακια!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Λίγα λόγια και από μένα, μόλις επέστρεψα από το πρώτο riding.
    Είναι μια πολύ γεμάτη μέρα που σίγουρα δεν μπορεί να μπει σε σχόλιο η περιγραφή της, πρέπει να το ζήσει κάποιος για να καταλάβει προφανως.
    Όλοι μου φάνηκαν εξαιρετικοί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησα, όπως και είναι ανεκτίμητη για εμένα η γνώση που προσφέρει το σχολείο αυτό και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς μετά από κάθε ώρα θεωρίας ακολουθεί η εξάσκηση στην πίστα.
    Ανυπομονώ να κάνω και τα υπόλοιπα στον καιρό τους, θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να επιδοτείται έστω μερικώς από το κράτος ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι αναβάτες να το παρακολουθήσουν.

Γενικά έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και πιστεύω για οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο και ηλικία έχει κάτι να προσφέρει, είναι τόσο πολύπλοκο το παζλ του χειρισμού των μοτοσυκλετών έτσι και αλλιώς, που και για καποιον που θεωρεί οτι έχει βαθειά γνώση, έστω και ένα μικρό κομμάτι να πάρει που δεν είχε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Υ.Γ. : Δεν είχα κατά νου πόσο καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται αν θέλεις να στηρίζεσαι όπως πρέπει στη μηχανή, μπαίνω στα 30, δεν είμαι τελείως μπιφτέκας και το "ωπα λακια" ακούστηκε πολύ νωρίς μέσα στη μέρα
    Μετά από κάθε επίπεδο θα νιώθεις τους προσαγωγούς όλο και περισσότερο . Βέβαια είναι καλή ευκαιρία τώρα που το ξέρεις να το κανείς και στον δρόμο για να συνηθίζουν!

Νέο μέλος Το avatar του/της Jiannis21
    Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Επίπεδο 4 καθώς δεν έχουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους. Το έχει ολοκληρώσει κάποιος να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του?

Σας ευχαριστώ

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Λίγα λόγια και από μένα, μόλις επέστρεψα από το πρώτο riding.
    Είναι μια πολύ γεμάτη μέρα που σίγουρα δεν μπορεί να μπει σε σχόλιο η περιγραφή της, πρέπει να το ζήσει κάποιος για να καταλάβει προφανως.
    Όλοι μου φάνηκαν εξαιρετικοί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησα, όπως και είναι ανεκτίμητη για εμένα η γνώση που προσφέρει το σχολείο αυτό και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς μετά από κάθε ώρα θεωρίας ακολουθεί η εξάσκηση στην πίστα.
    Ανυπομονώ να κάνω και τα υπόλοιπα στον καιρό τους, θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να επιδοτείται έστω μερικώς από το κράτος ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι αναβάτες να το παρακολουθήσουν.

Γενικά έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και πιστεύω για οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο και ηλικία έχει κάτι να προσφέρει, είναι τόσο πολύπλοκο το παζλ του χειρισμού των μοτοσυκλετών έτσι και αλλιώς, που και για καποιον που θεωρεί οτι έχει βαθειά γνώση, έστω και ένα μικρό κομμάτι να πάρει που δεν είχε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Υ.Γ. : Δεν είχα κατά νου πόσο καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται αν θέλεις να στηρίζεσαι όπως πρέπει στη μηχανή, μπαίνω στα 30, δεν είμαι τελείως μπιφτέκας και το "ωπα λακια" ακούστηκε πολύ νωρίς μέσα στη μέρα
    Συμφωνώ και προσυπογράφω σε ΟΛΑ. Το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα έπρεπε να διδάσκεται σε ΟΛΑ τα σχολεία της χώρας. Να μάθουμε να περπατάμε σωστά ως πεζοί και στη συνέχεια να οδηγούμε σωστά κάθε είδους όχημα. Διπλωματούχος του Riding 1 κι εγώ από σήμερα

Συγχαρητήρια στο Θανάση Χούντρα και τους συνεργάτες του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Προβολή μηνύματος
    Μετά από κάθε επίπεδο θα νιώθεις τους προσαγωγούς όλο και περισσότερο . Βέβαια είναι καλή ευκαιρία τώρα που το ξέρεις να το κανείς και στον δρόμο για να συνηθίζουν!
    Εμένα πάντως με πονάνε οι ωμοπλάτες (κυρίως) και (λίγο) η μέση μου
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αν σε πονάνε οι ωμοπλάτες πάει να πει ότι δεν έκανες σωστά τη 2η άσκηση και ήσουν σφιγμένος όλη τη μέρα.

Πρέπει να έχεις χαλαρά τα χέρια

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Μπράβο για την συμμετοχή, δοκίμαζε καθημερινά τις ασκήσεις και όταν είσαι έτοιμος προχωρά στα επόμενα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αν σε πονάνε οι ωμοπλάτες πάει να πει ότι δεν έκανες σωστά τη 2η άσκηση και ήσουν σφιγμένος όλη τη μέρα.

Πρέπει να έχεις χαλαρά τα χέρια
    Το ξέρω. Έχω πρόβλημα ακόμα με αυτό, αν κι έχω χαλαρώσει αρκετά σε σχέση με πριν 2 μήνες (φαντάσου πως ήμουν στην αρχή ). Κι άλλοι ήταν έτσι, κυρίως νιούφηδες σαν κι εμένα, αλλά κι άλλοι που οδηγούν αρκετά χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Μπράβο για την συμμετοχή, δοκίμαζε καθημερινά τις ασκήσεις και όταν είσαι έτοιμος προχωρά στα επόμενα
    Το επόμενο με βλέπω για το νέο έτος. Κάτσε να εμπεδώσουμε τα σημερινά πρώτα. Για το τονισμένο, καλό το ανέκδοτο με τον Τοτό, αλλά χρόνος για κάτι τέτοιο ούτε γι' αστείο δυστυχώς.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Το ξέρω. Έχω πρόβλημα ακόμα με αυτό, αν κι έχω χαλαρώσει αρκετά σε σχέση με πριν 2 μήνες (φαντάσου πως ήμουν στην αρχή ). Κι άλλοι ήταν έτσι, κυρίως νιούφηδες σαν κι εμένα, αλλά κι άλλοι που οδηγούν αρκετά χρόνια.

Το επόμενο με βλέπω για το νέο έτος. Κάτσε να εμπεδώσουμε τα σημερινά πρώτα. Για το τονισμένο, καλό το ανέκδοτο με τον Τοτό, αλλά χρόνος για κάτι τέτοιο ούτε γι' αστείο δυστυχώς.
    Νομίζω οτι ο δόκτωρ εννοεί όσο μπορούμε να εφαρμόζουμε συνειδητά όσα μάθαμε για να αρχίσει να γίνεται μηχανικά το πράγμα, πχ χέρια χαλαρά παντού και πάντα, ακόμα και αν χρειαστεί να φρενάρουμε έντονα, ρύθμιση ταχύτητας εισόδου πριν μπούμε στη στροφή έτσι ώστε να μπορούμε κατά το μέσο της να ανοίξουμε γραμμικά το γκάζι(μιλώντας για το riding 1), βλέμμα μακριά στην έξοδο κτλ.
    Τώρα αν είσαι και τυχερός και μπορείς να μπαίνεις πίστα να κάνεις την ακρίδα είναι σίγουρα πιο fun

Νομίζω οτι ο δόκτωρ εννοεί όσο μπορούμε να εφαρμόζουμε συνειδητά όσα μάθαμε για να αρχίσει να γίνεται μηχανικά το πράγμα, πχ χέρια χαλαρά παντού και πάντα, ακόμα και αν χρειαστεί να φρενάρουμε έντονα, ρύθμιση ταχύτητας εισόδου πριν μπούμε στη στροφή έτσι ώστε να μπορούμε κατά το μέσο της να ανοίξουμε γραμμικά το γκάζι(μιλώντας για το riding 1), βλέμμα μακριά στην έξοδο κτλ.
    Τώρα αν είσαι και τυχερός και μπορείς να μπαίνεις πίστα να κάνεις την ακρίδα είναι σίγουρα πιο fun
    Συν πόδια σφιχτά στο ντεπόζιτο και σωστό πάτημα στα μαρσπιέ κάτι που απ' ότι βλέπω καθημερινά κάνει ένα ελάχιστο ποσοστό. Α και βλέμμα μακριά σκανάρωντας βέβαια και τι κάνουν οι γύρο μας πιο κοντά γιατί στον δρόμο κινούμαστε.
    Τελευταία τροποποίηση από Vassilis; 13/10/2024 στις 14:48.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Φαντάσου σε 2 μήνες από τώρα πόσο καλύτερα θα είσαι

Νομίζω οτι ο δόκτωρ εννοεί όσο μπορούμε να εφαρμόζουμε συνειδητά όσα μάθαμε για να αρχίσει να γίνεται μηχανικά το πράγμα,
    Μπορεί να εννοεί αυτό, αλλά με τη χθεσινή κούραση το ρημάδι δε δούλεψε Και σήμερα δηλαδή από το πολύ πιάσιμο (κορυφή μέχρι νύχια ποδιών ) ξύπνησα (θα ήθελα καμιά ωρα παραπάνω ύπνο κάπως να συνέλθω). Πωπω τέλεια σκουριασμένος είμαι. Πρέπει να ξαναπιάσω το μπάσκετ και το ποδήλατο μπας και φτιάξω λίγο φυσική κατάσταση, γιατί μου φαίνεται έχω γίνει λαπάς

πχ χέρια χαλαρά παντού και πάντα, ακόμα και αν χρειαστεί να φρενάρουμε έντονα, ρύθμιση ταχύτητας εισόδου πριν μπούμε στη στροφή έτσι ώστε να μπορούμε κατά το μέσο της να ανοίξουμε γραμμικά το γκάζι(μιλώντας για το riding 1), βλέμμα μακριά στην έξοδο κτλ.
    Συν πόδια σφιχτά στο ντεπόζιτο και σωστό πάτημα στα μαρσπιέ κάτι που απ' ότι βλέπω καθημερινά κάνει ένα ελάχιστο ποσοστό. Α και βλέμμα μακριά σκανάρωντας βέβαια και τι κάνουν οι γύρο μας πιο κοντά γιατί στον δρόμο κινούμαστε.
    Με τα πόδια δεν έχω θέμα (είναι κάτι που το έκανα από τα μαθήματα κιόλας). Το βλέμμα όσο πάει και το διορθώνω. Για το χαλάρωμα των χεριών μια άσκηση που με βοήθησε πάρα πολύ την τελευταία φορά που πήγα για μάθημα πριν ~3 βδομάδες (συνεχίζω τα μαθήματα ακόμα και μετά την εξέταση για το δίπλωμα), είναι επαναλαμβανόμενα σλάλομ ανάμεσα σε κορίνες. Εκείνη τη μέρα είχα κάνει 15 επαναλήψεις. Αυτόματα το σφίξιμο μειώθηκε στο μισό!

Γενικά ο δάσκαλός μου, που τυγχάνει και εκπαιδευτής στο Riding, μου έχει χτίσει καλές συνήθειες (και συνεχίζει να μου χτίζει) και προσπαθεί να μου αποβάλει τη σαχλαμάρα από το κεφάλι τώρα που είναι νωρίς.

Φαντάσου σε 2 μήνες από τώρα πόσο καλύτερα θα είσαι
    Μακάρι

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. 16 και 31 Οκτωμβριου 0-300 Riding School
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 23:27
  2. 0-300 Riding School : 25/03/2006
    από McGyver στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 16:00
  3. 0-300 Riding School Report
    από sniper στο forum Track Days