Από την αρχή σχεδόν όταν πατούσα έντονα φρένο ακούγονταν ένα τακ, και ακόμα ένα όταν το άφηνα, το ίδιο μερικές φορες και σε λακούβες-
πλακόστρωτο. Τελικά έλυσα το εμπρός πλαστικό (5βιδες) και έσφιξα το κεντρικό παξιμάδι του λαιμού (κατσαβίδι σφυρί) και έγινε τέλειο, εξαφανίστηκε εντελος ο ήχος, άρα ήταν ξεσφιχτο από το εργοστάσιο. Βέβαια μου πήρε 3-4 φορές μέχρι να πετύχω το σωστό σφίξιμο, (με πολύ σφιχτό κάνει σαν να έχει χαλάσει ρουλεμάν λαιμού, μαγκωνει ελαφρά το τιμόνι στο κέντρο και έχει περίεργη αίσθηση στην οδήγηση)
Με το γρανάζωμα πάει πολύ άνετα με 80km/h
Άμα βιάζομαι πάω συνέχεια με τόσα +
Τελική βλέπει εύκολα 110+ κοντέρ.
Ακόμα έχω να βάψει εδώ και καιρό τον λαιμό τις εξάτμισης με μαύρο θερμοκρασίας,
Επίσης ρύθμισα τον συμπλέκτη σε λίγο ποιο ομαλό αλλαγμα ταχύτητας, προς τα δεξιά η βίδα, δεν πατιναρει ακόμα ( μόνο αν πέσεις σε λακούβες με τέρμα γκάζι ανηφόρα, υποπτεύομαι ότι τρανταζεται το φυγοκεντρικό και αφήνει στιγμιαία, όπως και αν από τέρμα γκάζι κλείσεις εντελος το γκάζι και ξαναδώσεις στιγμιαία πάλι τέρμα( σαν να πας να κάνεις κλοτσιά,σούζα) τότε ίσως πατιναρει, πρέπει να είναι από την κατασκευή του φυγοκεντρικόυ αυτό σχεδιαση
Σήμερα το έβγαλα από ακινησία κάνα μήνα να δουλέψει λίγο,, τεστ τελικής με κακές συνθήκες, (απλό άνοιγμα και δεν είχα όλη την ευθεία λόγο έργων) ποιο παλιά στον ίδιο δρόμο είχε δείξει 115 κοντέρ,, σήμερα πήγε μέχρι 110 χωρίς ιδιαίτερη πίεση,, το gps κινητού έδειξε 104 km/h πραγματικά, άρα απόκλιση 6km η 6%, καθόλου άσχημα για κινέζικο κοντέρ, η θεωρητική τελική του είναι 110 πραγματικά αν πήγαινε 115 κοντέρ όπως την αλλη φορά..
Καλημέρα. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με μπροστινή δαγκάνα φρένου? Έχω πρόβλημα επαναφοράς ο επάνω πύρρος είναι κολλημένος όχι το έμβολο.