Ναι της GP4-RX ειχα μια χαρα ηταν και ημουν πολυ ευχαριστημένος, για να δουλεψουν σωστα θα βαλεις ντρομπα 19Χ18 η 19Χ16 σφυρήλατη.. του φιλο σου τι θερμοκρασιες πιανει και σε ποια πιστα ? γενικα ολα ειναι σχετικα ειχα παρει ψυκτρες αλλα δεν προλαβα να τις δοκιμασω ποτε
Στο Μιζανο το 2018 που ειχα παει τοτε δεν τις ειχα τις ( ψυκτρες ) και εκει ο δισκος ο εργοστασιακος της brempo 5 χιλ το περισσοτερο που πηγε ηταν 762 βαθμους και η δαγκανα στους 121 βαθμους αυτα εγραωε η τηλεμετρια, παρο ολα αυτα δεν εχασα πιεση φρενου πουθενα.
Την επομενη χρονια στην ιδια πιστα ειχα 250 βαθμους λιγοτερους στους δισκους και 6 βαθμους κατω στις δαγκανες και γυρνουσα πιο γρηγορα μεσα στη πιστα γιατι προφανως πατουσα λιγοτερα φρενα
Απο τοτε εχω παρει δισκους πιο χοτρους 5.5 χιλ και περιμενω 6 χιλ κεραμικους με συνδιασμο δαγκανες ψυκτρες πιστευω θα εχω πολυ λιγοτερες θερμοκρασιες
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Είχε ~120 στις δαγκάνες στο Magny Cours.
www.clubcsl.com
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Κρητικέ το έχεις τερματίσει,καλούς γύρους!