Σελίδα 21 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 307 από 307

Θέμα: KTM 390 Adventure

270° firing order
    Επειδή διάβασα εδώ ένα θέμα με πλαστικά που δεν βρίσκει κάποιος και επειδή γνωστή μου με 390 duke έχει παρόμοια προβλήματα στην περίπτωση της ΚΤΜ εγώ θα ψαχνόμουν πρώτα τι γίνεται με τα ανταλλακτικά πάσης φύσης και μετά θα σκεφτόμουν 200 μλ λαδακι συμπλήρωμα που δεν είναι κάτι το φοβερό.
    when life gets complicated... i ride.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Επειδή διάβασα εδώ ένα θέμα με πλαστικά που δεν βρίσκει κάποιος και επειδή γνωστή μου με 390 duke έχει παρόμοια προβλήματα στην περίπτωση της ΚΤΜ εγώ θα ψαχνόμουν πρώτα τι γίνεται με τα ανταλλακτικά πάσης φύσης και μετά θα σκεφτόμουν 200 μλ λαδακι συμπλήρωμα που δεν είναι κάτι το φοβερό.
    Αυτά είναι μικροπτεσματα, αν δεν έχεις αγοράσει Honda να σου λέει end of life σε μοντέλα που τα έχεις πληρωμένα, και να ψάχνεις να βρεις απλά ανταλλακτικά.
    Δεν λέω μόνο του κινητήρα, δεν είναι μόνο κινητηρας η μηχανή, αλλά ντιζες γκαζιού ή κάτι άλλο που θεωρείται απλό... η HONDA έχει πιάσει το νόημα... Αν δεν πως θα πάρουν άλλο
    Τώρα αν έχει αρχίσει και η ΚΤΜ τα ίδια, είναι που είναι στο after sales της ανάθεμα + ότι καταλογίζει τους εκκεντροφόρους αναλώσιμο στα 690 και άλλα πολλά...
    Αν δεν πήγε για φούντο και σώθηκε, πωλήσεις δεν θα κάνει, αν συνεχίσει έτσι.
    Άσχετος αν το έχει 6.680€ το 390 SMCR.

Παλαιό μέλος
    Προφανώς προσωπική εκτίμηση... Αν θες μηχανάκι να το κρατήσεις για χρόνια και να μαζέψει χλμ θα κοιτούσα κάτι άλλο, πχ το DRZ. Η ποιότητα των 390 είναι μισό κλικ πάνω απ τα κινέζικα. Φοβερά fun μηχανάκια κατά τ'άλλα. Το λέω αυτό ως ευχαριστημένος ιδιοκτήτης. Αλλά εγώ κάνω -πλέον -1500 χλμ το χρόνο και αλλάζω μηχανή ετησίως.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Προφανώς προσωπική εκτίμηση... Αν θες μηχανάκι να το κρατήσεις για χρόνια και να μαζέψει χλμ θα κοιτούσα κάτι άλλο, πχ το DRZ. Η ποιότητα των 390 είναι μισό κλικ πάνω απ τα κινέζικα. Φοβερά fun μηχανάκια κατά τ'άλλα. Το λέω αυτό ως ευχαριστημένος ιδιοκτήτης. Αλλά εγώ κάνω -πλέον -1500 χλμ το χρόνο και αλλάζω μηχανή ετησίως.
    Απο φρενα,αναρτησεις,στησιμο ειναι πολυ μπροστα.
    απο κινητηρα ενω ειναι δυνατος, υστερει στα της αξιοπιστιας.
    MM93 the GOAT the rest are details…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Αυτό σηκώνει κουβέντα. Πάνω από τα επώνυμα Κινέζικα ή από τα τελείως κινέζικα?

Ωραίος, στο rc έχεις τον 373 ή τον ενισχυμένο στα 399?

Γιατί όσο και να διάβασα για το 390 adv το παλιό γνωστό θέμα της υπερθέρμανσης,δεν το πέτυχα πλέον.

Παλαιό μέλος
    Έχουν αρκετή ιστορία αυτά τα μοντέλα οπότε τα βάζω πάνω απ' όλα τα κινέζικα. Ό,τι πρόβλημα είχε να βγει, βγήκε. Οι κινέζοι προς το παρόν είναι ακόμα στη φάση του beta testing εις βάρος των καταναλωτών.

Το θέμα της υπερθέρμανσης έχει λυθεί αρκετό καιρό τώρα και στον 373, με μεγαλύτερο ψυγείο και μεταφορά της εξάτμισης (το καζανάκι) πίσω από το μοτέρ.
    Το rc δεν έχει βγει με τον 399 προς το παρόν.

Μέλος
    Έχουν αρκετή ιστορία αυτά τα μοντέλα οπότε τα βάζω πάνω απ' όλα τα κινέζικα. Ό,τι πρόβλημα είχε να βγει, βγήκε. Οι κινέζοι προς το παρόν είναι ακόμα στη φάση του beta testing εις βάρος των καταναλωτών.

Το θέμα της υπερθέρμανσης έχει λυθεί αρκετό καιρό τώρα και στον 373, με μεγαλύτερο ψυγείο και μεταφορά της εξάτμισης (το καζανάκι) πίσω από το μοτέρ.
    Το rc δεν έχει βγει με τον 399 προς το παρόν.
    ο 399 είναι διαφορετικός από τον 373 ? ή απλά ένας υπερκυβισμός ?

Σελίδα 21 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021

Παρόμοια θέματα

1. KTM 390 Adventure ή HONDA CB500X ?
    από jimsakpt3 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2021, 11:28
  2. KTM 390 ADVENTURE
    από Ζεύκας στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2015, 21:11
  3. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47
  4. espase aktina apo KTM LC4 adventure!
    από KaTaNaS στο forum KTM