Με είδα χθες χαρούμενο αφού ο κολλητός μου φέρε το μηχανάκι μετά από δύο μήνες να κατεβαίνω στο δρόμο για μια μικρή βόλτα στο τετράγωνο........και με ξαναειδα να ξενερώνω απίστευτα γιατί ακόμα δεν μπορώ να πατήσω συμπλέκτη.Γαμωτ......
Με είδα χθες χαρούμενο αφού ο κολλητός μου φέρε το μηχανάκι μετά από δύο μήνες να κατεβαίνω στο δρόμο για μια μικρή βόλτα στο τετράγωνο........και με ξαναειδα να ξενερώνω απίστευτα γιατί ακόμα δεν μπορώ να πατήσω συμπλέκτη.Γαμωτ......
Με είδα να πήγαινω βόλτα σε σημείο καβάτζα στο βουνό και να μαζεύω τα σκουπίδια από τους προηγούμενους φυσιολάτρες
Ας μην είμαστε αχάριστοι με ότι μας δίνει η φύση.
Την ώρα που έφτασα ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εκεί. Με είδα που μάζευα τα σκουπίδια και μου λέει ο κύριος «τι τα μαζεύεις; Αφού τα γαϊδούρια θα τα ξαναπετάξουν». «Θα ήμουν το ίδιο γάιδαρος αν τα άφηνα εδώ», του απάντησα για να καταλάβει πως κάθε κίνηση που κάνουμε ή δεν κάνουμε στην ζωή έχει αντίκτυπο.
![]()
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν πετάνε τα σκουπίδια τους σε κάδους εφ' όσον υπάρχουν. Κι αν δεν υπάρχουν κρατείστε τα ρε παιδιά να τα πετάξετε αργότερα. Κάποιον κάδο θα έχει κοντά.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται να δηλώνεις φυσιολάτρης να βγαίνεις στο δάσος για περπάτημα, ποδήλατο και να πετάς τα σκουπίδια σου στο μονοπάτι.
Κάθε φορά που ανεβαίνουμε για πεζοπορία με την οικογένεια, κουβαλάμε σακούλες μαζί μας. Στα μονοπάτια που υποτίθεται περπατούν φυσιολάτρες μαζεύουν κάθε φορά 4 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Τα σκουπίδια; Άδεια μπουκαλάκια ισοτονικών, energy drinks, ποτήρια του καφέ, σακουλάκια του φούρνου, χαρτιά από energy bars και μπάρες πρωτεϊνών.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που γράφουν με σπρέι σε βράχο στο βουνό «θάνατος στους εντουραδες», «έξω οι μηχανές από το βουνό». Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τα περασμένα Χριστούγεννα παραλίγο να με σκοτώσουν με συρματόσχοινο στον δασικό δρόμο στο ύψος του κεφαλιού