Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Αγορά Αλυσίδας-γραναζιων και συντήρηση.

Αλλαζουμε πολυ πιο ευκολα,γρηγορα και πιο φθηνα σε κοντυτερη μεταδοση αν αλλαξουμε μπροστινο .

Big , κοιτα τι βρηκα !
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...E%BC%CE%B1+adv

Ενας γενικος μπουσουλας μετα απο πολλες αλλαγες ειναι πως αν κανεις χιλιομετρα σε ανοιχτους δρομους , δεν υπαρχει λογος να κοντηνεις τη μεταδοση σε μια μοτο.
    Αν κινησαι πολυ επαρχιακο ή ακομα και χωματινες διαδρομες , ειναι καλυτερο το κοντο.
    Με το 950 που πηγαινα στα χωματα , πολυ επαρχιακο και σπανια εθνικη , το πιο κοντο μου αρεσε περισσοτερο.
    Με το Αφρικα τωρα που κανω σχετικα πιο πολυ εθνικη σε σχεση με παλια , το σκεφτωμαι αν θα το βαλω απανω ή οχι .
    Εχω ήδη ενα μικροτερο μπροστινο στο συρταρι.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αλλαζουμε πολυ πιο ευκολα,γρηγορα και πιο φθηνα σε κοντυτερη μεταδοση αν αλλαξουμε μπροστινο .

Big , κοιτα τι βρηκα !
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...E%BC%CE%B1+adv

Ενας γενικος μπουσουλας μετα απο πολλες αλλαγες ειναι πως αν κανεις χιλιομετρα σε ανοιχτους δρομους , δεν υπαρχει λογος να κοντηνεις τη μεταδοση σε μια μοτο.
    Αν κινησαι πολυ επαρχιακο ή ακομα και χωματινες διαδρομες , ειναι καλυτερο το κοντο.
    Με το 950 που πηγαινα στα χωματα , πολυ επαρχιακο και σπανια εθνικη , το πιο κοντο μου αρεσε περισσοτερο.
    Με το Αφρικα τωρα που κανω σχετικα πιο πολυ εθνικη σε σχεση με παλια , το σκεφτωμαι αν θα το βαλω απανω ή οχι .
    Εχω ήδη ενα μικροτερο μπροστινο στο συρταρι.
    Αν, όμως, θες να το μακρύνεις/κοντύνεις σε μικρότερη αναλογία, εκεί αναγκαστικά παίζεις με το πίσω καθώς ένα δόντι εμπρός ισοδυναμεί με (περίπου) 3 πίσω....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ε ναι .

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη αν αλλαξω στο δικο μου, με +1 δοντι θα ειναι καλυτερα απο θεμα ζωης της αλυσιδας.
    Λεω +1 γιατι ειναι μικρο 125.
    Να το εχω στο μυαλο μου σε οποια αλλαγη, για αυτο ρωταω.
    Στο 125 η μεταδοση ειναι τελεια,δεν χρειαζεται κατι,ετσι και αλλιως εισαι ολη την ωρα στην αλλαγη,καλη συντηρηση στην αλυσιδα και αφηνεις την μεταδοση ως εχει.

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Εγώ πάντως 30+ χρόνια που οδηγώ μηχανάκια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την αλυσίδα και ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Υποθέτω ότι μου την σενιάρουν στο κάθε service αλλιώς φαντάζομαι θα είχε κλατάρει.

Τώρα ας πούμε είμαι στα 36000 χλμ στο MT-07 και δεν την έχω ακουμπήσει. Μου είπαν βέβαια στο τελευταίο service ότι θα μου την αλλάξουν (όπως και τα αλυσιδογράναζα) στα 40000 χλμ οπότε φαίνεται ότι κάποιος εκεί μέσα στο service της Yamaha την κοιτάζει

Νέο μέλος Το avatar του/της Billybob
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως 30+ χρόνια που οδηγώ μηχανάκια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την αλυσίδα και ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Υποθέτω ότι μου την σενιάρουν στο κάθε service αλλιώς φαντάζομαι θα είχε κλατάρει.

Τώρα ας πούμε είμαι στα 36000 χλμ στο MT-07 και δεν την έχω ακουμπήσει. Μου είπαν βέβαια στο τελευταίο service ότι θα μου την αλλάξουν (όπως και τα αλυσιδογράναζα) στα 40000 χλμ οπότε φαίνεται ότι κάποιος εκεί μέσα στο service της Yamaha την κοιτάζει
    Οσο κακο μπορει να ειναι το να μην ασχολεισαι με τα μηχανολογικα της μηχανης τοσο ειναι και χαρισμα.
    Δεν σε νοιάζει τιποτα απλα καβαλας...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με λάδωμα και συντήρηση αλυσίδας
    από s2k_1_ στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2019, 08:17
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2018, 15:35
  3. Αγορά Kawasaki ER6n και απορίες.
    από looperx στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6