Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 191 από 191

Θέμα: Σκέψεις.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Βλεποντσς και το τεστ,οριστικοποιω την γνώμη μου σναφεροντας και τους λόγους.
    1) Είναι μια γυμνη μηχανή.Σχεδον ίδια μ αυτή που έχεις.Κατα την γνώμη μου ,αισθητικα η δικια σου μ αρέσει περισσοτερο αλλά αυτό είναι υποκειμενικο.
    2)Η τιμή της είναι σχεδόν διπλασια της δικης σου καινούργιες,η σχεδόν τριπλασιες αν υπολογισουμε ότι πουλας αυτό που έχεις για 3-4 χιλιαδες.
    3)η χρήση της θα είναι (υποθετω) όπως και η δικια σου σαν γυμνη μηχανή.
    4)Οι διαφορές τις σαν μέσος όρος λειτουργίας θα είναι το πολύ 10 χλμ μέση αυξηση ταχύτητας σε επαρχι
    ακο και 15 χλμ σε εθνικό (λόγω γυμνοτητος).
    Γι' αυτους λοιπον τους πρακτικός λόγους ΕΓΩ δεν θα την έπαιρνα.
    Τι θα έκανα αν ήθελα άλλες δυνατότητες ταξιδιου και δύναμης;
    Θα κοιταγα ένα grand tourismo μτχ του στυλ Ηonda paneuropean,που βρίσκω στο car παρκαρισμενο στα 7000, και θα κραταγα αυτό που έχω για μικρό εκδρομές και πόλη,η θα πουλαγα αυτό που έχω,και θα έπαιρνα ένα μτχ σκουτεροπαπο για πόλη.
    Ενδεικτικα σου βάζω μια αγγελια από το car.

https://www.car.gr/classifieds/bikes...0a-paneuropean

Ευχομαι να κάνεις ότι σου πει η καρδουλα σου και να το χαρεις ότι κι αν αποφασίσεις.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Έχω χαθεί λίγο με τόσες απαντήσεις στο θέμα αλλά θα σου πω τούτο:
    Μην πάρεις 650 κυβικά,έρχεσαι ήδη από 500 και η διαφορά δεν θα σου φανεί καν,πήγαινε κατευθείαν στα 800 ή 900.

Κι εγώ τον ίδιο ενδοιασμό έχω, απλά έλεγα ότι 20 ίπποι παραπάνω θα έκαναν την διαφορά.... λες όχι, ε;
    Το 900 είναι υπερβολή, δεν θέλω 4κύλινδρο και τόσο δυνατό, δεν μου χρειάζεται, μην ξεχνάμε ότι θα εκτελεί και χρέη commuting....εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχω και ένα παπί παράλληλα, ας πούμε
    Σήμερα-αύριο μπαίνει αγγελία το AC και βλέπουμε.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Οι 20 ιπποι σιγουρα κάνουν διαφορά. Χωρίς να το έχω οδηγήσει, θεωρω το μοτέρ του υποδεέστερο τις τιμής. Ή εμένα δεν με εντυπωσιάζουν οι 68 ίπποι στα 9 χιλιάρικα.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Οι 20 ιπποι σιγουρα κάνουν διαφορά. Χωρίς να το έχω οδηγήσει, θεωρω το μοτέρ του υποδεέστερο τις τιμής. Ή εμένα δεν με εντυπωσιάζουν οι 68 ίπποι στα 9 χιλιάρικα.
    Αν μιλάμε για το Suzuki δεν είναι 68 τα άλογα, 82 είναι. Επίσης όλοι λένε ότι ο 800 της Suzuki είναι πολύ ροπάτος.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    To kawasaki ειναι 68.
    Καλά ουτε το 82 ειναι κανα εντυπωσιακό νούμερο, αλλα οκ, μαλλον σώζεται από τη ροπή.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    To kawasaki ειναι 68.
    Καλά ουτε το 82 ειναι κανα εντυπωσιακό νούμερο, αλλα οκ, μαλλον σώζεται από τη ροπή.
    Συγνώμη έχεις δίκιο. Έχασα λίγο τη ροή της συζήτησης. Νόμιζα ότι η αναφορά ήταν για το Suzuki.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν κάποια παράπονα με τη βαφή του κινητήρα στο Z650RS.
    με ενδιαφέρει το παραπάνω, αν και δεν έχω κάποιο θέμα με την δική μου.
    Έχεις ακούσει κάτι από κάποιον εδώ στην Ελλάδα;
    Σε 4 ομάδες στο facebook που είμαι για την παραπάνω μοτο, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Βλεποντσς και το τεστ,οριστικοποιω την γνώμη μου σναφεροντας και τους λόγους.
    1) Είναι μια γυμνη μηχανή.Σχεδον ίδια μ αυτή που έχεις.Κατα την γνώμη μου ,αισθητικα η δικια σου μ αρέσει περισσοτερο αλλά αυτό είναι υποκειμενικο.
    2)Η τιμή της είναι σχεδόν διπλασια της δικης σου καινούργιες,η σχεδόν τριπλασιες αν υπολογισουμε ότι πουλας αυτό που έχεις για 3-4 χιλιαδες.
    3)η χρήση της θα είναι (υποθετω) όπως και η δικια σου σαν γυμνη μηχανή.
    4)Οι διαφορές τις σαν μέσος όρος λειτουργίας θα είναι το πολύ 10 χλμ μέση αυξηση ταχύτητας σε επαρχι
    ακο και 15 χλμ σε εθνικό (λόγω γυμνοτητος).
    Γι' αυτους λοιπον τους πρακτικός λόγους ΕΓΩ δεν θα την έπαιρνα.

Ευχομαι να κάνεις ότι σου πει η καρδουλα σου και να το χαρεις ότι κι αν αποφασίσεις.

Συμφωνώ
    Με τις μοτοσυκλέτες που έχει επιλέξει δεν θα δει και μεγάλη διαφορά, ίσα-ίσα που θα βάλει από την τσέπη του 6000€ για το suzuki, εκτός αν με το voge έχει προβλήματα ή δεν είναι ευχαριστημένος με την ποιότητα κατασκευής του.
    Εγώ θα άλλαζα μότο μόνο αν πήγαινα σε άλλη κατηγορία και άρχιζα τα μεγάλα ταξίδια και θα χρειαζόμουν κάτι πιο τουριστικό, πιο άνετο....

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Συμφωνω μαζι σου...Ακομα και τα 20 αλογα θα κανουν την διαφορα...θα καταλαβει διαφορά...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ τον ίδιο ενδοιασμό έχω, απλά έλεγα ότι 20 ίπποι παραπάνω θα έκαναν την διαφορά.... λες όχι, ε;
    Το 900 είναι υπερβολή, δεν θέλω 4κύλινδρο και τόσο δυνατό, δεν μου χρειάζεται, μην ξεχνάμε ότι θα εκτελεί και χρέη commuting....εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχω και ένα παπί παράλληλα, ας πούμε
    Σήμερα-αύριο μπαίνει αγγελία το AC και βλέπουμε.....
    Το βιντεο που καποιο καλο μελος εβαλε με το Cb1300 super bol d'or σε νυχυτερινη βολτα στο Τοκιο, το ειδες;
    Το εχω δει 4-5 φορες και θα το δω κι αλλες.

Δες το αν δεν το εχεις δεις και θα καταλαβεις γιατι πρεπει να παρεις 4κυλινδρο

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω μαζι σου...Ακομα και τα 20 αλογα θα κανουν την διαφορα...θα καταλαβει διαφορά...
    Όντως κάνουν.

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει
    από PALADIN στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 13:24
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων