Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Ζελατίνα/Μπαγκαζιέρα για ER6N

Νέο μέλος

Ζελατίνα/Μπαγκαζιέρα για ER6N

Καλησπέρες!

Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί θα πάω να δω ένα er6n πρώτης γενιάς που βρήκα σε τρομερή τιμή το Σάββατο. Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και με αφήνει να το οδηγήσω και να το πάω σε δικό μου μάστορα, οπότε δεν έχω κάποια απορία από εκεί, η κατάσταση φαίνεται καλή.

Αν το πάρω έχω στο νου μου να του βάλω βαλιτσακι αλλά πιο βασικά, μια ζελατίνα.

Ψάχνω να βρω ζελατίνα και δεν βρίσκω απολύτως τίποτα. Βλέπω πως το κοντέρ είναι παντελώς στη μέση, τα universal δεν νομίζω να χωράνε... Ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου, τι έχετε κάνει για ζελατίνα? Ίσως να κάνω trace και να κόψω μια φθηνή universal?

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Που θα την δέσεις αν κάνεις μια δική σου;
    Χρειάζεσαι και σκελετό.

Δυστυχώς τα στηρίζουν όλα στον βραχίωνα που βγαίνει ανάμεσα στις τιμονοπλακες.

Θα σκεφτόμουν να πάρω μια με σκελετό που να μπορεί να εγκατασταθεί και να φτιάξω μετά μια δική μου που να με καλύπτει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Καλησπέρα Γιάννη, θα σου πρότεινα να οδηγήσεις για κάποιο διάστημα χωρίς ζελατίνα για να δεις αν βολεύεσαι, ειδικά αν δεν καβαλάς συχνά με ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου ή το θέλεις για εργαλείο commuting ή για να ξεσκάς σε δρόμους με στροφές.

Το *%@#όργανο που εξέχει ειδικά σε συνδυασμό με κάποιο tank bag στο ταξίδι προσφέρει μία μικρή έως ικανοποιητική προστασία αναλόγως με το τι είναι συνηθισμένος κανείς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η ζελατινα κανει διαφορά σε ταχυτητες πανω απο 120χαω. Μεχρι εκει παλεύεται.

Υπάρχουν παρα πολλες universal που μπαινουν σε όλα τα μοντέλα. Κοίτα για αρχη σε puig και givi που ειναι οι πιο επώνυμες, έχουν για κάθε στυλ μοτοσυκλέτας. Μπορεις να κοιτάξεις και σε ebay για πιο φτηνά μοντέλα.

Το τανκμπαγκ κάνει και αυτό δουλίτσα τελικά.

Παρόμοια θέματα

1. Νεα ζελατινα BMW για GS 1200
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2007, 08:16
  2. ζελατινα φερινκ για hayabusa
    από gv_gr στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 01:51
  3. βαση για μπαγκαζιερα για kazer
    από alkistis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0