Καλημέρα, χρειάζεται να αλλαχτεί η γλυστρα στο μηχανάκι και θέλω να μου πει αν γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται πολύ δουλειά για να αλλαχτεί και αν μπορώ μόνος μου
Καλημέρα, χρειάζεται να αλλαχτεί η γλυστρα στο μηχανάκι και θέλω να μου πει αν γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται πολύ δουλειά για να αλλαχτεί και αν μπορώ μόνος μου
Και που ξέρουμε φίλε μας,τι εργαλεία και τι μηχανολογικες γνωσεις έχεις για να στο πούμε;
Άλλη ώρα θέλει ο μαστορας με τα εργαλεία και τις γνώσεις που έχει,κι άλλες κάποιος που σήμερα έπιασε για πρώτη φορά κατσαβιδι.
Οπότε γινε σαφεστερος για να σου απαντήσεις κάποιος.
Καλή μέρα και σε σένα.
Εγώ ανήκω στην κατηγορία πρώτη φορά κατσαβίδι,οπότε μόνο αν ήταν κάτι πολύ απλό θα το έκανα μόνος μου.Απλα ρωτάω για να υπολογίσω και το κόστος για την αλλαγή αν χρειάζεται να το άπω σε μάστορα
Επίσης αν εννοεις την γλυστρα της αλυσιδας της τελικης μεταδοσης ,μπορείς να το κάνεις μόνος σου αφού δεις κανά βιντεακι στο youtube ,με ελαχιστα εργαλεία.Αν όμως εννοεις (που δεν νομίζω) την γλυστρα της καδένας του εκκεντροφορου, τότε ΜΟΝΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ μηχανικος .
Για την γλυστρα της αλυσίδας πέπει να βγει ψαλίδι αν θυμάμαι καλά . Το αγκαλιάζει . Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά .
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory