καλησπερα(καλημερα μαλλον) σε ολα τα παιδια..ειμαι καλοδεχουμενη στη παρεα σας??
καλησπερα(καλημερα μαλλον) σε ολα τα παιδια..ειμαι καλοδεχουμενη στη παρεα σας??
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ '636'
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Οχι...φυγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
Τέτοια ώρα παρουσίαση..Νυχτόβια..;
Ποστάρεις σέξι φωτό με το μηχανάκι σου και σε υποδεχόμαστε ζεστά στις αγκαλιές μας..
:rotflmao: :rotflmao:
Καλωσήρθες..
Μην της λες τετοια,ετοιμες τις εχει...θα φτασουμε τις 100 σελιδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τέτοια ώρα παρουσίαση..Νυχτόβια..;
Ποστάρεις σέξι φωτό με το μηχανάκι σου και σε υποδεχόμαστε ζεστά στις αγκαλιές μας..
εμαθε παντως ουτε γκρικλις ουτε κεφαλαια ουτε εμοτικονς τσ τσ δεν την αναγνωριζω λεμε
θα βαλει και φωτο μην ανυσηχεις λαμπρο μου ακου τι σου λεει ο ΤΡΕ :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
νικολακι αμα ερθω σαντορινι θα στο ξηγησω τ'ονειρο..δε το γλειτωνεις:rotflmao:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Ετσι...that's the Lila I know...Δωσεεεεεεεεεεε (οχι φωτογραφιες μονο)...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
νικολακι αμα ερθω σαντορινι θα στο ξηγησω τ'ονειρο..δε το γλειτωνεις:rotflmao:
Πες μου οτι είναι ο idi με άλλο νικ..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θα βαλει και φωτο μην ανυσηχεις λαμπρο μου ακου τι σου λεει ο ΤΡΕ :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε οχι και ο ιντι ρε φιλε. μπορεις να με λες μητσο.αχαχαχαχ ..λιλα ειπαμε σκετο. ε νικο σαντορινι οπως ειπαμε:rotflmao:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Μητσάρα,έχεις 636 είπαμε..;Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
ε οχι και ο ιντι ρε φιλε. μπορεις να με λες μητσο.αχαχαχαχ ..λιλα ειπαμε σκετο. ε νικο σαντορινι οπως ειπαμε:rotflmao:
Ναι εγω εδω θα ειμαι,τελικα δεν παω Μυκονο...Τα γλιτωσα τα σουσελ για φετος :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
και να ρε συ νικο που ακολουθω τα χναρια σου...δε μπορεσα τη δυναμικη σου παρουσια που εγινε απουσια..ξερεις απο που..γιαυτο και σου ρθα φιλε
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
100 χιλιαδαι δισκοι
το βλεπω αυτο το θρεντακι
καλωηρθες στο τρελλαδικο κ εσυ
636
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Χμμ..interesting..Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
..ξερεις απο που..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: