ωραια ολα αυτα αλλα ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος...
αυτο που κανει ο Rossi δεν ειναι σχολειο...προσελαβε εναν εμπειρο ανθρωπο/πρωην αγωνιζομενο για να του πει καποια πραγματα που ο ιδιος δεν βλεπει οντας πανω στο μηχανακι...
επ'ουδενι καμια σχεση με το "σχολειο ασφαλους και γρηγορης οδηγησης" που εμεις κανουμε για να βελτιωθουμε σαν αναβατες...
ακομα και το 4ο level του css που εχεις εναν προσωπικο δασκαλο και του λες εσυ που νομιζεις οτι υστερεις και σε βλεπει και αυτος μεσα στην πιστα και δουλευετε πανω σε δικες σου αδυναμιες, δεν ειναι το ιδιο...
δεν θελω να παρεξηγηθω...εχω κανει μεχρι το 3ο level του css (και αν μου δωθει η ευκαιρια θα κανω και το 4ο) και πραγματικα πιστευω οτι τα σχολεια βοηθανε πολυ ολους και οποιος δεν εχει κανει ΠΡΕΠΕΙ να κανει...
συμφωνα με τα γραφομενα του Δαλλα, ο ιδιος Μπουστας μεχρι και πριν λιγα χρονια δεν ειχε κανει css, και ομως επαιρνε τα πανελληνια το ενα πισω απ'το αλλο... προφανως λογω ταλεντου και γενικοτερης ενασχολησης και τριβης με το αντικειμενο..αλλα μολις εκανε το σχολειο, απο εκπαιδευτες πιο αργους απο αυτον, βελτιωθηκε σε καποια πραγματα...
εν κατακλειδι, ολοι, ακομα και οι εννιακις παγκοσμιοι πρωταθλητες gp, μαθαινουμε συνεχως και κανενας και ποτε δεν μπορει να πει "εγω ξερω τα παντα για το αντικειμενο και δεν χρειαζομαι κανεναν και τιποτα"...