Τι ώρα είναι ρε παιδιά σήμερα το motogp? Το δείχνει η ΕΤ3?
Τι ώρα είναι ρε παιδιά σήμερα το motogp? Το δείχνει η ΕΤ3?
Ο αγωνας (Spain - Catalunya) ξεκιναει 14:30![]()
Απ'ευθειας μεταδοση απο Eurosport & ΕΤ3![]()
Υγ. #46![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
46,46
εεε...ε..ε.ε. συγνώμη ευχαριστώ, ευχαριστώ!
Τελικά είχε δεν είχε ο αυτάκιας με το 46 3 γύρους πριν τον τερματισμό τον πήδηξε τον Ισπανό....
Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας ρε φούστη μου ή ξαπλώνει με Δεσπότη το προηγούμενο βράδυ....
Πάλι τα μπαλάκια μου πήρε η Honda και πάνε να μας βγάλουνε κορυφή την Yamaha.
Μη τα πάρω.....![]()
![]()
![]()
Ρε συ ixnilatis,τρέχουν 8000 Honda στα moto GP και πάλι το πήρε η Yamaha.
Εγω λέω να κάνουμε μία ψηφοφορία, ώστε του χρόνου να τρέχουν μόνο Honda! Δεν μπορεί! ΄τότε, έτσι, θα το πάρει η Honda!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλήθεια.... πέσαν τόοοοοοοοσο πολύ οι τιμές των Honda, και τρέχουν όλοι σχεδόν μ'ένα τέτοιο???
Αλλά ότι πληρώνεις , παίρνεις!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Βασικά, τρέχουν 8000 honda, 2 suzuki, 2 kawasaki, 2 ducati και μία rossi!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ρε συ ixnilatis,τρέχουν 8000 Honda στα moto GP και πάλι το πήρε η Yamaha.
Εγω λέω να κάνουμε μία ψηφοφορία, ώστε του χρόνου να τρέχουν μόνο Honda! Δεν μπορεί! ΄τότε, έτσι, θα το πάρει η Honda!!!!!!!
Αλήθεια.... πέσαν τόοοοοοοοσο πολύ οι τιμές των Honda, και τρέχουν όλοι σχεδόν μ'ένα τέτοιο???
Αλλά ότι πληρώνεις , παίρνεις!
Αλήθεια ρε παιδιά, ο team mate του rossi, ποιος είναι? Εχει τερματίσει ποτέ? Εχει παρει κανα βαθμο? ή μάνα του, τον θυμάται?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Βασικά, τρέχουν 8000 honda, 2 suzuki, 2 kawasaki, 2 ducati και μία rossi!
Αλήθεια ρε παιδιά, ο team mate του rossi, ποιος είναι? Εχει τερματίσει ποτέ? Εχει παρει κανα βαθμο? ή μάνα του, τον θυμάται?![]()
![]()
![]()
![]()
ο Collin Edwards ειναι ο team mate του Βαλε.
Δεν παει και ασχημα.. αλλα δεν εχει σχεση
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
εεεεετσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
Δεν παει και ασχημα.. αλλα δεν εχει σχεση
![]()