Eίναι μια απορία που μου δημιουργήθηκε με το s1000rr.
Η μοτοσυκλέτα της BMW έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη πλέον. Δε μιλάω για τίποτα άλλο πέραν της ιπποδύναμης, τουλάχιστον μέχρι να δώσει δέιγματα αξιοπιστίας.
Κατά την γνώμη μου, ξυπνάει το ''τέρας'' που λέγεται Ιαπωνική τεχνολιγία-βιομηχανία. Υπο φυσιολογικές συνθήκες, δε πιστεύω οτι θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια να χαζεύουν την BMW να τους βάζει δάχτυλα στο γλυκό.
Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα οτι, κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο να πάρει κάποιος ΣΗΜΕΡΑ κάποιο Superbike μιας και πιστεύω οτι θα έχουμε πληθώρα νέων τεχνολογιών, εφαρμογών κτλ. που φυσικά είναι πρός όφελός μας. Ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 15-17000? ΑΥΤΗ τη στιγμή, με τις ισοτιμίες ταβάνι, για να πάρει κάτι που λογικά σε 1 ή δύο χρόνια θα θεωρείται παρωχημένο(κατά πολύ σε αυτή τη περίπτωση, γιατί αλλιώς έτσι κι αλλιώς οι τεχνολογίες 2 ετών θεωρούνται ''παλιές'' σήμερα)
Απο την άλλη, η Aprilia έχει ήδη κάνει την κίνησή της, ενώ πιστεύω και η ducati θα κατεβάσει σε περισσότερα προσιτά επίπεδα τις ήδη προχωρημένες τεχνολογίες της πχ TC ηλεκτρονικές αναρτήσεις επιλογές χαρτογράφησης.
Πιστεύεται, είμαστε σε κάποιου είδους ''κομβικό'' σημείο?