παιδια ριχτε ιδεες για ασφαλιστικη
Με ενδιαφερει να εχει τα απλα + οδικη βοηθεια
εσεις με τα 650 τι πληρωνεται;
παιδια ριχτε ιδεες για ασφαλιστικη
Με ενδιαφερει να εχει τα απλα + οδικη βοηθεια
εσεις με τα 650 τι πληρωνεται;
loz:a5:
εξαρτάται την ασφάλεια ... απο 200 -300 ευρώ ετησίως υπολόγισε τα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
elate re 200 300 euro exete xazepsi?
pigenete na vrite asfalistiko grafio stin eparxia meso internet sas asfalizoun stis idies asfalistikes peripou 40% ftinotera
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
και παίρνεις τα @@@ τους αν ποτέ τους χρειαστείς... άστο.. προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
pia @@@? ke giati esi exis tria e?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και παίρνεις τα @@@ τους αν ποτέ τους χρειαστείς... άστο.. προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
Gandalf
re file se asfalistikes edo stin a8ina pas to idio ine pantou
an ise stin comersial (pou eklise) as poume pas edo ke kanis doulia ine san tis trapezes
ma pou zis xrisi mou?:rotflmao:
afrotwin
O "κύριος" είναι ο aftos_o_idios;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
Εχει δικιο ο κυριος για την επαρχια .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε καραφλοπίτουρα (:a07: ) αν σου κανουν την έκπτωση επαρχίας (το -40% όπως λες) και έχεις κάνα χοντρό ατύχημα στην Αττική (μεγάλο ποσό αποζημίωσης) όπου (στην Αττική εννοΑω) ζεις και εργάζεσαι ΔΕΝ σε καλύπτουν. Για να σου κάνουν την έκπτωση υπάρχει όρος να μένεις μόνιμα στην επαρχία και αν κάνεις ψευδή δήλωση (με λογαριασμούς συγγενών κλπ.) και το ψάξουν (είπαμε... αν είναι πολλά τα λεφτά) θα πάρεις τα τρία του μάγου αποπάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
elate re 200 300 euro exete xazepsi?
pigenete na vrite asfalistiko grafio stin eparxia meso internet sas asfalizoun stis idies asfalistikes peripou 40% ftinotera![]()
![]()
εφαγα τρακο ,ειχα ασφαλεια στην επαρχια με 160Ε με οδικη .......εδω μου ζητουσαν 220-240 για εξαμηνα ........... και μου το εφτιαξαν κουφετο ,αλλαξα και 2 σπασμενα παρμπριζ .Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα συνεχισω επαρχια .Μονο στην οδικη δηλωνεις εδρα εκει που θες να σε καλυψει
Προς ενημερωση αν δηλωσετε παραμεθωριο εχει μεγαλυτερη εκπτωση![]()
Η οδική καλύπτει την μετακίνηση μόνο εντός νομού έδρας σου, απλά για να το γνωρίζεις , γιατί και εγώ δεν το ήξερα.
Δήλαδή αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ πάθεις κάτι, θα σε πάνε σε συνεργείο ή εκεί που έπαθες το ατύχημα, ή στην έδρα που έχεις δηλώσει. Δηλαδή αν έχεις δηλώσει Κορινθία ας πούμε , και πάθεις ατύχημα στην Πάτρα (χτύπα ξύλο λέμε), θα σε πάνε είτε κάπου εκεί κοντά , είτε στην Κόρινθο... οχι στην Αθήνα που πιθανόν να μένεις.
Δεν το ήξερα και εγώ.. μου το είπαν όταν είχα το ατύχημα με το Tigra.
Για την κάλυψη απο ζημιά , είναι αυτό που είπε ο Nostra. Μην τύχει και ψαχτούν.
Gandalf
i ali8ia ine pos ke ego to kitaga ke mperdeftika ipa les?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
O "κύριος" είναι ο aftos_o_idios;;;
:![]()
meta omos apo afto pou grafis sigoureftika...:wacko:
pios kirios re?![]()
pion ipes kirio re?![]()
pame ta IP number mas ekso na logariastoume![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
ti les mori xamilopipitsa?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε καραφλοπίτουρα (:a07: ) αν σου κανουν την έκπτωση επαρχίας (το -40% όπως λες) και έχεις κάνα χοντρό ατύχημα στην Αττική (μεγάλο ποσό αποζημίωσης) όπου (στην Αττική εννοΑω) ζεις και εργάζεσαι ΔΕΝ σε καλύπτουν. Για να σου κάνουν την έκπτωση υπάρχει όρος να μένεις μόνιμα στην επαρχία και αν κάνεις ψευδή δήλωση (με λογαριασμούς συγγενών κλπ.) και το ψάξουν (είπαμε... αν είναι πολλά τα λεφτά) θα πάρεις τα τρία του μάγου αποπάνω...![]()
![]()
diladi an ime asfalismenos stin a8ina ke exo atixima stin eparxia den me kaliptoun?:rotflmao:
i saxla 8es tin akous..
diladi ixa pai gia 6 mines stin larisa gia doulies elikse i asfalia mou oso imoun eki ekan kenouria asfalia eki ke tora pou epa8a atixima stin stadiou meta apo 8 mines den me kalipti i asfalia?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afto ke an ine radio arvila:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
ego exo odiki voi8ia gia oli tin elada ksexorista apo tin asfalia me 40 euro ton xrono ke opou ke na pa8o zomia me kouvalane ke as meno ston ploutona leme
ke tora 8a tin metatrepso se panevropaiki
ti odiki voi8ia leme etsi?
ali8ia ti sxesi exi i odiki voi8ia me ta odika ptina?![]()
afrotwin
Αντιγραφω ακριβως την παραγραφο απο την οδικη της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ:
3. Τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή στο συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου, πάντοτε όμως εντός των ορίων του νομού, που ακινητοποιήθηκε το όχημα. Ο Ασφαλιστής δεν υποχρεούται σε άλλη ρυμούλκηση, (π.χ. από συνεργείο σε συνεργείο). Εάν το συνεργείο είναι κλειστό λόγω αργίας ή Σαββατοκύριακου, ο Ασφαλιστής οργανώνει και αναλαμβάνει τη φύλαξη του οχήματος για την περίοδο αναμονής, έως ότου να μπορεί να μεταφερθεί το όχημα στο συνεργείο με μέγιστο όριο φύλαξης τις 3 ημέρες.
Προφανως,αν ακολουθειται ο κανονας κατα γραμμα ,αν μεινεις στον νομο Αχαιας και θες να το πας στην Αθηνα,δεν στο πανε...Θα στο πανε στην Πατρα για παραδειγμα...
Αλλα δεν ξερω αν αυτο το κανουν στην πραγματικοτητα ή αν τους ριξεις κανενα καντηλι στο πανε οπου θες...![]()