http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122256&cid=4
Τώρα το διάβασα και σκέφτηκα μήπως ήταν κανένας παθών..
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122256&cid=4
Τώρα το διάβασα και σκέφτηκα μήπως ήταν κανένας παθών..
And I quote
"Δυο νεαροί φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τις κλοπές δικύκλων το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας.
Οι δυο νεαροί – ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός – συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν έκλεψαν μοτοσυκλέτα, από την οποία αφαίρεσαν τον κινητήρα της για να τον τοποθετήσουν σε δική τους μοτοσυκλέτα.
Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του νεαρού Έλληνα, στην οποία εντοπίστηκαν πέντε κινητήρες και ανταλλακτικά μοτοσυκλετών.
Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και τα ανταλλακτικά κατασχέθηκαν από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
Πηγή: epirusgate.blogspot.com"
End my quote
"αφαίρεσαν τον κινητήρα της για να τον τοποθετήσουν σε δική τους μοτοσυκλέτα"
Άματσερς...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)