Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!!!!!

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!!!!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ,ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ......ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΞΑΝΑ(ΕΙΧΑ TDM 900)ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΥΨΟΥΣ(1,68)ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CBF600ABS '08 KAI TO V-STROM 650ABS '08 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ TDM ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!
    καλες βολτες

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Kαι το V strom θα σε κουράσει για συχνές μετακινήσεις γιατί είναι λίγο ψηλό, νομίζω βγαίνει το Transalp σε έκδοση με χαμηλότερη σέλα. Ωστόσο CBF, Fαzer S2, κτλ θα είναι πιο βολικά για σένα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΥΨΟΥΣ(1,68)ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ

Versys 650 !!
    Accipere quam facere praestat injuriam

καλημερα παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!σιγα-σιγα το ξεδιαλυνω το μυαλο μου,το v-strom το βγαζω απο την μαχη,το versus φιλε δυστηχως δεν με τραβαει οσο για το fazer θελω να μαθω για την καλυψει που προσφερει με το φερινγκ και με ζελατινα γιατι θα κανω Αθηνα-Θεσ/νικη συχνα και διπλος λογω καταγωγης!!!!!
    καλες βολτες

καλημερα παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!σιγα-σιγα το ξεδιαλυνω το μυαλο μου,το v-strom το βγαζω απο την μαχη,το versus φιλε δυστηχως δεν με τραβαει οσο για το fazer θελω να μαθω για την καλυψει που προσφερει με το φερινγκ και με ζελατινα γιατι θα κανω Αθηνα-Θεσ/νικη συχνα και διπλος λογω καταγωγης!!!!!
    Βάζεις μία λίγο ψηλότερη ζελατίνα και δεν έχει κανένα πρόβλημα.Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα διπλός επάνω στο Fazer και δεν μπορώ να πώ ότι με κούρασε ιδιαίτερα.Για τον πίσω είναι λιγότερο βολικό αλλά δεν θα διαμαρτυρηθεί αν κάθε 2 ώρες προγραμματίζεις μία μικρή στάση για τσιγάρο....

μου φαινετε θα εχω καινουργια κοντρα στο μυαλο μου το θολο!!!!!cbf600abs η' fazer;;;;;;;;
    καλες βολτες

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    μου φαινετε θα εχω καινουργια κοντρα στο μυαλο μου το θολο!!!!!cbf600abs η' fazer;;;;;;;;
    Πρόσφατα έκανα ταξιδάκι με το FZ6 S2 του αδερφού μου (Πάτρα – Αθήνα) και απογοητέυτηκα από τις επιδώσεις του όταν το στροφόμετρο είναι κάτω από τις ~10.000rmp.
    Αν δεν είσαι ο τύπος που θα το δουλεύει ψιλά, καλύτερα προτίμησε το CBF.

Για τον αέρα καλύτερο είναι το CBF , για το χαμόγελο στο χείλη καλύτερο είναι το fazer.
    Καμία σχέση στο στήσιμό τους αυτά τα 2.

ειμαι easy rider χωρις να πιεζω μηχανη και καταστασεις,θελω να απολαμβανω την βολτα μονος μου η' με παρεα,ναι θα το πλαγιασω αλλα οχι σε σημειο να ακουμπεισει μαρσιπιες!!!!
    καλες βολτες

ειμαι easy rider χωρις να πιεζω μηχανη και καταστασεις,θελω να απολαμβανω την βολτα μονος μου η' με παρεα,ναι θα το πλαγιασω αλλα οχι σε σημειο να ακουμπεισει μαρσιπιες!!!!
    CBF
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλά κάπου τα έχω ξανα ακούσει αυτά....Fazer θα πάρεις και ούτε που θα το καταλάβεις.
    Η διαφορά είναι ότι με το fazer μπορείς να ξύσεις μαρσπιέδες και μετά να συνεχίσεις.Με το CBF μία που θα ξύσεις μαρσπιέδες και μία που θα ξύσεις το κράνος στην άσφαλτο.

Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Με το CBF μία που θα ξύσεις μαρσπιέδες και μία που θα ξύσεις το κράνος στην άσφαλτο.

Καλά δεν λέω ότι είναι χρέπι το CBF αλλά δεν έχει σπορ στήσιμο όπως το fazer που στις στροφές θυμίζει περισσότερο SS παρά τουριστικό 600άρι.

Administrator
    Καλά δεν λέω ότι είναι χρέπι το CBF αλλά δεν έχει σπορ στήσιμο όπως το fazer που στις στροφές θυμίζει περισσότερο SS παρά τουριστικό 600άρι.
    Αυτό το δέχομαι!

Αλλά, λόγω αυτού:
    Για τον αέρα καλύτερο είναι το CBF
    αυτού:
    ...θα κανω Αθηνα-Θεσ/νικη συχνα και διπλος λογω καταγωγης!!!!!
    και αυτού:
    Προτείνω στον φίλο το CBF.

Administrator
    Πάντως και σε πολύ γρήγορες καταστάσεις το CBF μια χαρά τα πάει, αρκεί να το λέν’ τα χέρια σου και η ψυχούλα σου...

μα καλά, που είναι ο npat....

Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ- ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ/jacket
    από anixneyths στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 09:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία