Λόγω συνθηκών εκλεισα εισητήρια για 15 με 22 Αυγούστου.....στην τοσκάνη.
Στόχος να περάσω καλά!!!!!!! Θα είμαι δικάβαλος οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει πάει τέτοια εποχή ο καιρός είναι σαν Ελλάδα?????
Ζέστη και ζέστη?????
Ευχαριστώ
Λόγω συνθηκών εκλεισα εισητήρια για 15 με 22 Αυγούστου.....στην τοσκάνη.
Στόχος να περάσω καλά!!!!!!! Θα είμαι δικάβαλος οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει πάει τέτοια εποχή ο καιρός είναι σαν Ελλάδα?????
Ζέστη και ζέστη?????
Ευχαριστώ
Τοσκανη,παντα υπεροχη και ζεστη.Αν μπορεις να αποφυγεις την autostrada καλο θα ηταν,επειδη η διαδρομη ειναι πολυ καλυτερη προς οποιαδηποτε πολη η χωριο απο δευτερους δρομους και επειδη εκεινη την περιοδο γινονται φοβερα μποτιλιαρισματα ειδικα κοντα σε αστικα κεντρα.
Καλα θα περασεις σιγουρα.![]()
J.T.R
ακριβως τις ιδιες ημερομηνιες ειχα παει περσυ
τις μισες μερες ειμασταν ατυχοι και εκανε 40-41c
βεβαια ηταν λιγο ακραιο το φαινομενο οι θερμοκρασιες ειναι πιο χαμηλες γενικα
καλα να περασεις(που θα περασεις) και να ευχαριστηθεις στροφιλικι
V POWER
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Είναι και το πρώτο στο εξωτερικό (και με το έτερον ήμιση) και θέλω να δώ απο θέμα εξοπλισμού τι θα κάνω για τις κοντινές διαδρομές...
Στόχος να μείνω κάπου στο San Gimignano η εκεί κοντά για να έχω σε πολύ κοντινές αποστάσεις πολλά μέρη ..Θα δώ...
Επίσης βρήκα και αυτό!!
http://www.knowital.com/weather/siena/
Ειναι πολυ ανεπτυγμενος ο αγροτουρισμος.Κοντα στη Σιενα θα εκπλαγεις με το τι μπορεις να βρεις.Και σε ποιοτητα και σε τιμες.![]()
J.T.R
Αυγουστο στην Ιταλια εχει παντα πολυ ζεστη,θα το καταλαβεις μολις βγεις στην Ανκονα.
Προσπαθησε να κινηθεις ωρες που δεν βαραει ο ηλιος πολυ,δηλ.12-4 ειναι η χειροτερη ωρα.
Ενα μπουφανακι καλοκαιρινο και ενα αδιαβροχο μηχανης και εισαι οκ.
Στα μεσα Αυγουστου αρχηζουν λιγες βροχες (μπορες) ειναι πολυ αποτομες και διαρκουν 5-10 λεπτα οσο χρειαζεται για να γινεις "παπακι" και μετα παλι ζεστη.
Ο αυτοκινητοδρομος ειναι ετσι οπως ειπε ο J.T.R....+ πολυ βαρετος.
Καλητερα η "παλια εθνικη" ( πχ SS16,οπου πινακιδα SS και νουμερο ειναι αυτο που λεμε εμεις παλια εθνικη) το μονο "προβλημα ειναι οτι και εκει εχει πολυ κινηση αλλα οι διαδρομες και τα χωρια που θα περασεις αξιζουν.
Ομως...αν εχεις ενα GPS παρτο μαζι γιατι οι Ιταλοι εχουν ενα καποιο προβλημα με τις πινακιδες σημανσης...η θα ειναι 100 μαζεμενες και οτι προλαβεις να διαβασεις η που δεν θα εχουν καμια,και σε τετοιους δρομους..ειναι μπερδεμα
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ευχαριστώ!!!