Και γιατι.
Και γιατι.
sarakakis S.A.Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
Και γιατι.
nuff said
Accipere quam facere praestat injuriam
Αλλος?
της θειας σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρωτα το μελος reinmeister
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ττ για την αλητεια του
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
XR για το γκάζι του...
Α!Ρώτα και το μέλος reinmeister...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μιλαμε για δυο μηχανακια με διαφορα γυρω στα 15 αλογα
οποτε σαφως το γκαζι του XR δε συγκρινετε με του ΤΤ
προσωπικα θα επαιρνα ΧR και για το γκαζι αλλα και γιατι μου αρεσει περισοτερο εμφανισιακα.εξαρταται βεβαια και για τι χρηση τα θελεις,αν θες ας πουμε να κανεις χωμα απλα διαλεξε κατι αλλο μιας και τα δυο ειναι ακαταλληλα.επισης οπως εχει αναφερθει και αλλες φορες απο πολλους εδω μεσα και τα 2 αυτα μηχανακια εκτος απο γκαζι δεν εχουν κατι αλλο το ιδιαιτερο.
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
αν εγραφες την χρηση που εχεις σκοπο να κανεις κ τα χρηματα που εχεις σκοπο να διαθεσεις θα ειχες σιγουρα περισσοτερες απαντησεις στο θεμα που ανοιξες
panta vromikoi panta laspomenoi
ηρωινης προβλεπω να απαντα με τις επιλογες του..Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
αν εγραφες την χρηση που εχεις σκοπο να κανεις κ τα χρηματα που εχεις σκοπο να διαθεσεις θα ειχες σιγουρα περισσοτερες απαντησεις στο θεμα που ανοιξες![]()
Χρηση και χωμα και ασφαλτο. Πιο πολυ βολτες. Απο αξιοπιστια, προβληματα, συντηρηση τι παιζει?
Τι να προσεξω στην αγορα ενος XR? Υπαρχει καποιο προβλημα που βγαζουνε?
Για το xr δεν ξερω για το ΤΤ επειδη το εχω, απο αξιοπιστια δεν μου εχει παρουσιασει απολυτως τιποτα μηχανικα (βεβαια το προσεχω και το φροντιζω με επιμελεια και οχι μονο σκισιμοΑρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
Χρηση και χωμα και ασφαλτο. Πιο πολυ βολτες. Απο αξιοπιστια, προβληματα, συντηρηση τι παιζει?) Συντηρηση φιλτρα, λαδια, τακακια και ρυθμιση βαλβιδων καθε 6000 χλμ. Απο ανταλλακτικα βρισκεις τα παντα και σε σχετικα χαμηλες τιμες.Το xr παιζει saracakis σε αυτον τον τομεα σε οτι συνεπαγεται με αυτο
![]()