Ρε παιδια γνωριζει κανεις τι εγινε?Περναγα απο βουλιαγμενης πριν 1ωρα full κοσμος κατω απο τη γεφυρα του πρακτικερ ενα hayabusa 3 κομματια.Εζησε το παιδι?
Ρε παιδια γνωριζει κανεις τι εγινε?Περναγα απο βουλιαγμενης πριν 1ωρα full κοσμος κατω απο τη γεφυρα του πρακτικερ ενα hayabusa 3 κομματια.Εζησε το παιδι?
Σημερα ειχε πολλη αστυνομια κατω.Κ πολλους απο τη ΔΙ.ΑΣ...
το παλληκάρι δεν έπαθε σχεδόν τίποτα!!! είχε κάποια καψίματα, του φόρεσαν κολάρο και έφυγε με το ασθενοφόρο! είπε ότι πάτησε λάδια μάλλον, έπεσε και σύρθηκε, το μπούσα όμως αρχισε τις τούμπες και τυλίχτηκέ γύρω απο μια κολώνα!
πολύ πιθανο να το πάτησε και σε νερά βέβαια, ήταν μόνος του, χωρίς άλλη μηχανή ή αυτοκίνητο γύρω του...
ειλικρινά, δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου....
το μπροστινο με το ντεπόζιτο αλλού, το μισό μοτέρ αλλου, το άλλο μισό με την ουρά και τις εξατμίσεις αλλού, το σασμάν ολόκληρο μόνο του στο διάζωμα, κάτι ξεκάρφωτα κομμάτια πλαίσιο πεταμένα εδω και κει...
Τι να πει κανείς , προσοχή ρε παίδες γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις πια ... Ειδικά εσείς με τους πυραύλους εδάφους . Περαστικά στο παιδί .
Tι λες τωρα???![]()
Ρε παλι καλα που το παιδι ειναι οκ!
Keep spamming!!!:a13:
Εμένα τώρα γιατί δε μ’ αρέσει αυτό που βλέπω από πλευρά ποιότητας κατασκευής;
Πόσο λογικό είναι ρε παιδιά να γίνετε 3 κομμάτια και να υπάρχουν μέρη που είναι άθικτα;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
eftixws o xaros koitage allou...anatrixiastiko....![]()
![]()
perastika sto paidi
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
μαλάκα μου..... :hypnotize![]()
:hypnotize
Δεν ξέρουμε με πόσα πήγαινε (ειδικα εαν ηταν αδειος ο δρομος....)Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εμένα τώρα γιατί δε μ’ αρέσει αυτό που βλέπω από πλευρά ποιότητας κατασκευής;
Πόσο λογικό είναι ρε παιδιά να γίνετε 3 κομμάτια και να υπάρχουν μέρη που είναι άθικτα;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais