Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 98

Θέμα: Ενσταση σε κληση.Αξιζει η.....?

Ενσταση σε κληση.Αξιζει η.....?

Εφαγα μια κληση 700Ε σημερα διοτι περασα με πορτοκαλι/κοκκινο μαζι με ενα αλλο φορτηγο.Μου ειπαν οτι μπορω να παω για ενσταση στον διοικητη.Εχει παει κανεις ποτε?Αξιζει η θα παρω ποδι?Επειδη ειμαι φοιτητης και δεν εχω ουτε τα μισα για να την πληρωσω σε 10 μερες αν παω και κλαφτω με δικαιολογιες θα πετυχω τιποτα?Η να προσπαθησω να πω οτι ειδε λαθος το οργανο και γενικοτερα οτι δεν εκανα παραβαση.Στην τροχαια πειραια αν ξερει κανεις τι κουμασι ειναι ο διοικητης.

Παλαιό μέλος
    Αν εχεις μια καλη δικαιολογια...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    το ποσο θα το πληρωσεις ολοκληρο η μισο αν ειναι εντος 10ημερων.στον διοικητη πας και συμπληρωνεις μια αιτηση λεγοντας οτι για προσωπικους λογους χρειαζεσαι πισω το διπλωμα σου(αυτο στην περιπτωση που η παραβαση εχει και αφαιρεση διπλωματος)...παντος κλησεις δεν σβηνονται οπως στο παρελθον φιλε μου...

Παλαιό μέλος
    παντος κλησεις δεν σβηνονται οπως στο παρελθον φιλε μου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    τελικα οπου πεφτει μελανι και σπερμα παντα την πληρονουμε ακριβα!!!!!!!!!!!

Δεν γινετε κατι δυστυχος.Και δικαστηκα να το πας και να το παιξεις τρελιτσα οτι σε εκλεισε το φορτηγο δεν ειδε καλα ο τροχαιος κλπ κλπ παλι θα πλερωσεις τα δικαστικα εξοδα.

Οποτε κανε το σκατο παξιμαδι για ενα μηνακο, φαγητο στην λεσχη Σαββατοκυριακα δεν εχει εξοδο, καφε στο σπιτι μετακινηση με αστικα τρολει φιλους.

Αν καπνιζεις κιολας ευκαιρια να το κοψεις και πληρωσε την κληση.

Αν δεν εχεις κιολας 350? παρε δανικα απο κανενα φιλο-συγκενη και δινετα σιγα σιγα.

Περαστικα

... Το avatar του/της tsioy600

Οπως και να χει δεν χανεις τπτ να πας.Και αφου λες οτι εισαι και φοιτητης μαλλον δεν εχεις και τπτ καλυτερο να κανεις οποτε...!!:rotflmao: Εγω εκανα ενσταση για κληση επειδη δεν ειχα πινακιδα και μου την σβησανε τελικα.Ειναι στην ευχερεια του διοικητη.Κοιτα να βρεις μια καλη δικαιολογια παντως.

διπλωμα εχω 2ο και αδεια εγραψε οτι μου την πηρε αλλα τελικα την ξεχασε...να κυκλοφορησω μπορω.Δικαστικα δεν γινεται να πας πλεον.Θα παω μαλλον και οτι γινει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    τελικα οπου πεφτει μελανι και σπερμα παντα την πληρονουμε ακριβα!!!!!!!!!!!

Δεν γινετε κατι δυστυχος.Και δικαστηκα να το πας και να το παιξεις τρελιτσα οτι σε εκλεισε το φορτηγο δεν ειδε καλα ο τροχαιος κλπ κλπ παλι θα πλερωσεις τα δικαστικα εξοδα.

Οποτε κανε το σκατο παξιμαδι για ενα μηνακο, φαγητο στην λεσχη Σαββατοκυριακα δεν εχει εξοδο, καφε στο σπιτι μετακινηση με αστικα τρολει φιλους.

Αν καπνιζεις κιολας ευκαιρια να το κοψεις και πληρωσε την κληση.

Αν δεν εχεις κιολας 350? παρε δανικα απο κανενα φιλο-συγκενη και δινετα σιγα σιγα.

Περαστικα
    Φιλε μου τα λεφτα θα τα βρω δανεικα απο τους δικους μου ωστε να αποφυγω το 700αρι απλα ειχα παραγειλει εξατμιση για τη μηχανη συν οτι ξενερωνω οτι πρεπει να δινω λεφτα απο το πουθενα.(οκ σιγουρα δεν ειμαι ο μονος).Ελπιζω η φοιτητικη δικαιλογια να πιασει..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ρε μάστορα ΤΟΣΑ ακούμε και διαβάζουμε κάθε μέρα, μοτοσυκλέτα οδηγείς, εκτεθειμένος είσαι και πας και περνάς και με κόκκινο; Συγγνώμη αλλά καλά σου έκανε, έκανες τη μαλακία, το ρίσκαρες, ιδού το αποτέλεσμα...Τώρα θα πας να κλαφτείς για τη μαλακία που έκανες εν γνώσει σου δηλαδή; Δε μου λες, εάν οδήγαγα ένα αυτοκίνητο, παραβίαζα ερυθρό σηματοδότη και έπεφτα πάνω σου και άκουγες δικαιολογία είμαι φοιτητής και παπαριές πως θα σου φαινόταν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Sorry κιόλας αλλά αν πέρασες με κόκκινο, επειδή δεν το διευκρινίζεις, είσαι λάθος. Καθημερινά γράφουν στο "σε είδα" ότι μ@λ@κ@, μπινέ κλπ πέρασες το κόκκινο αέρα και έχουν δίκιο. Με το κόκκινο μπορείς να με σκοτώσεις.

Δεν τα λέω για να σε προσβάλω απλά αύριο που θα βγεις στο δρόμο και θα δεις έναν να περνάει κόκκινο (στάνταρ θα πετύχεις κάποιον) σκέψου το.

Το αν πέρασες με κόκκινο ή πορτοκαλί το ξέρεις μόνο εσύ.

Υ.Γ.: "Πρέπει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο." - Mahatma Gandhi.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    διπλωμα εχω 2ο
    Aυτο παλι πως γινεται?!

Δλδ το πως γινεται το ξερω αλλα εισαι παρανομος και αν σε σταματησουν πας μεσα με βραχιολακια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Το αν πέρασες με κόκκινο ή πορτοκαλί το ξέρεις μόνο εσύ.

Αυτο το πΕρτικαλι πολυ στο περιθωριο το εχουμε και για αυτο γινεται οτι γινεται...
    Μαλλον η εννοια του εχει παρεξηγηθει,γτ οι περισσοτεροι βλεπουν πορτοκαλι απο το χιλιομετρο και αντι να φρεναρουν ανοιγουν για να περασουν.Κ φυσικα τις περισσοτερες φορες τους πιανει κοκκινο,να φρεναρουν δεν παιζει και ετσι περνανε με κοκκινο...

Περασες με κοκκινο.
    Αυτο το καταλαβαμε ολοι.
    Και το περασες ξεροντας πως αν σε γραψουν δεν εχεις να πληρωσεις.
    Εκτος του οτι για'μενα εισαι υποψηφιος δολοφονος ή θυμα, πες στον διοικητη αντρικια οτι περασες με κοκκινο, και οτι δεν εχεις ουτε σαλιο.Επισης, για να δειξεις μεταμελεια προσφερε το διπλωμα σου για κανενα εξαμηνο (ουτως ή αλλως οδηγοι σαν εσενα καλο ειναι να μην κυκλοφορουν).

Και κατι αλλο.Νομιζεις οτι οποιοσδηποτε διοικητης τροχαιας θα πιστεψει εσενα και οχι τον υπαλληλο του.Για μαλακες τους περνας?θα το καταλαβουν πριν περασεις τη πορτα τους.
    Απλα η νοοτροπια της παραβιασης (ωχ αδερφε) αλλαζει σε δευτερολεπτα και γινεται κατευθειαν ψεμα, και σε περιπτωση (σου) που δεν σου κανει το χατηρι σου, τοτε αυτος θα γινει κωλομπατσος και το οργανο κομπλεξικος.Σε καμμια περιπτωση (στο μυαλο σου) δεν θα φταις εσυ, που περασες ενα κοκκινο.Μηπως εισαι ο πρωτος ή ο τελευταιος?(ωχ μας τα'πρηξες)

Σκεψου μια μαμα με ενα καροτσακι, ενα παιδακι που παει φροντιστηριο, ενα αγορι που παει λουλουδια στο μωρο του, ενα μηχανοβιο που αφησε το εργαλειο για επισκευη, να διασχιζουν τον δρομο με πρασινο (πεζων) και να βρεθουν στον δρομο σου..

Γι'αυτο φορτωνω καθε μερα το ασθενοφορο με κορμια...περασε με κοκκινο..παραβιασε stop..αναποδα στον μονοδρομο..δεν τον ειδε...οι ιδιες και απαραλλαχτες δικαιολογιες ρε πστ μου._

υ.γ. Προφανως εβγαλες 2ο διπλωμα δηλωνοντας απωλεια-κλοπη του πρωτου.Ηξερες οτι με τις μλκιες που κανεις οτι καποια στιγμη θα στο παρουν.Κοιτα ομως μην σου κανουν ελεγχο γιατι ο αρ.πρωτ. ειναι διαφορετικος και αντε μετα να αποδειξεις οτι εισαι μονο κουτοπονηρος.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Don't do the crime if you can't pay the fine....

Δε χάνεις τίποτα να πας ειδικά αν πέρασες παράλληλα με το φορτηγό,αλλά : 1ον:το κόκκινο είναι η νο1 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ Κ.Ο.Κ., και 10000% δε θα στο διαγράψουν,2ον ΜΗΝ προσπαθήσεις καν να βγάλεις το όργανο στραβό,δεν είναι ηλίθιος ούτε ο δοικ/της ούτε το όργανο!Κάθε μέρα περνάνε χιλιάδες να κλαφτούν σαν εσένα.......παράνομο παρκάρισμα,φλας,κράνος,εξάτμιση,μπορεί και να στο σβήσουν,το κόκκινο δε συγχωρείται...πήγαινε πλήρωσε να τελειώνεις...
    και μην κυκλοφορείς με το "2ο"δίπλωμα...αν σε σταματήσουν θα τσεκάρουν τη "λαδιά" (κι αν έχεις πληρώσει τη κλήση του κόκκινου) και θα φας κι άλλο πρόστιμο...

και την επόμενη φορά να θυμάσαι: πορτοκαλλί=κόκκινο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

τον χρονο σου θα φας... η ενσταση γινεται γραπτως, δεν κλαιγεσαι σε κανεναν... (μονο για το διπλωμα αν σου παρουν, μπορει να σου μειωσουν τις ημερες παρακρατησης) και την αποφαση για την ενσταση σου την διαβαζει και αποφασιζει ενας αξιωματικος που ειναι εξουσιοδοτημενος απο τον διοικητη! παίρνεις τηλεφωνο την επομένη το μεσημερακι και σου λενε την αποφαση τους... συνηθως δεν γινεται δεκτη η ενσταση.

τωρα εσυ τι θα γραψεις; περασα με πορτοκαλοκοκκινο επειδη βιαζομουν να παω στο μαθημα;

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση σε... αφίσα.
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2011, 19:34
  2. Μισή κλήση σε Ι.Χ. (;)
    από GUZZISTA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 20:48
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:22