Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ

Συγνωμη παιδια αν δεν υποκειται στους κανονες του φορουμ η παρακατω αγγελια. Αν υπαρχει προβλημα σας παρακαλω να διαγραφει αμεσως

Παιδια, αν ξερετε οποιονδηποτε που ενδιαφερεται για ενα θηλυκο τσομπανοσκυλο, πληρως εμβολιασμενο, 2 χρονων, παντελως ακακο και πολυ καλο με τα μωρα, σας παρακαλω να επικοινωνησεται με τον Γιαννη στο 6970175393, 2310611191. Το σκυλι ειναι μεγαλοσωμο και θελει σπιτι με μεγαλη αυλη. Τωρα βρισκεται στη θεσσαλονικη σε μια μικρη αυλη (2χ2) και θα ηταν ευχαριστημενο σε μεγαλυτερη. Παρεχονται μαζι με το σκυλο και ολη η οικοσκευη του: φαγητο, σκυλοσπιτο, κολαρο, αλυσιδα, δερματακια κτλ. Το αγαπαμε πολυ και θα θελαμε να παει σε καλο σπιτι. Ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μεταφερθηκαμε Γενικες να το δουν και περισσοτεροι!

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    όταν το πήρε ο γιάννης σπίτι του δεν σκεφτηκε ότι θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό και δεν θα χωράει???? έ γιάννη ???

(...εκτός και άν το πήρες αναγκαστικά, πχ αδέσποτο,από φιλο κτλ. έχω ήδη δύο και μάλιστα θηλυκά, αν ήταν αρσενικό ίσως το έπαιρνα.. )

ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν είναι Ελληνικός ποιμενικός θα φύγει εν ριππή οφαλμού.

Βάλτον και στο www.dogforum.gr

Το σκυλί αυτό είναι απο τα καλύτερα που μπορεί να έχει κάποιος , αρκεί να έχει και χώρο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και στο www.interpet.gr.Πολυ ψαγμενο σαιτ με ζωοφιλους.Καποιον θα βρεις σιγουρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    φιλαράκι καλησπέρα!
    Οι δικοί μου μετακομίζουν στο χωριό. Και κήπος και κτήμα 2 στρεμμάτων!
    Περίμενε λιγάκι τους πήρα τηλέφωνο μην το δώσεις ακόμα αν μπορείς σ ευχαριστώ ))
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Θα ρωτησω ενα φιλο ο οποιος εχει προβατα και ηθελε ακομα ενα τσοπανοσκυλο και θα του δωσω το τηλ σου...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Θα ρωτησω ενα φιλο ο οποιος εχει προβατα και ηθελε ακομα ενα τσοπανοσκυλο και θα του δωσω το τηλ σου...
    Μιας και ψάχνω κι εγώ για Ελληνικό Ποιμενικό για φίλο με πρόβατα, έχει υπόψη σου ότι πρέπει να μεγαλώσει μαζί τους για να τα φυλάξει. Αν είναι ήδη δύο ετών και μεγαλωμένο σε σπίτι δε νομίζω ότι θα μπορεί να φυλάξει και να μείνει σε μαντρί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    Μιας και ψάχνω κι εγώ για Ελληνικό Ποιμενικό για φίλο με πρόβατα, έχει υπόψη σου ότι πρέπει να μεγαλώσει μαζί τους για να τα φυλάξει. Αν είναι ήδη δύο ετών και μεγαλωμένο σε σπίτι δε νομίζω ότι θα μπορεί να φυλάξει και να μείνει σε μαντρί.
    Έτσι είναι. Παίζει και ορμίξει και σε κανένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Έτσι είναι. Παίζει και ορμίξει και σε κανένα.
    ο σκυλος ειναι 1,5 χρονων περιπου και δεν μπορει να ορμηξει σε τιποτα. Ειναι παντελως ακακο και κεφατο. Τα γιδια δεν θα εχουν προβλημα. Στους ανθρωπους δεν το συζηταμε οτι δεν ακουμπαει ουτε ενα νυχακι. Ξερει να πηγαινει τουαλετα οταν το βγαζεις βολτα και μονο τοτε. Ειναι πεντακαθαρο και πολυ καλα προσεγμενο. Δεν εχει αρρωστησει ποτε και ολα αυτα αποδεικνυονται με πιστοποιητικα γιατρων. 5Κμ απο το σπιτι μας ειναι η κτηνιατρος για οποιαδηποτε απορια

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannakis1975
    ο σκυλος ειναι 1,5 χρονων περιπου και δεν μπορει να ορμηξει σε τιποτα. Ειναι παντελως ακακο και κεφατο. Τα γιδια δεν θα εχουν προβλημα. Στους ανθρωπους δεν το συζηταμε οτι δεν ακουμπαει ουτε ενα νυχακι. Ξερει να πηγαινει τουαλετα οταν το βγαζεις βολτα και μονο τοτε. Ειναι πεντακαθαρο και πολυ καλα προσεγμενο. Δεν εχει αρρωστησει ποτε και ολα αυτα αποδεικνυονται με πιστοποιητικα γιατρων. 5Κμ απο το σπιτι μας ειναι η κτηνιατρος για οποιαδηποτε απορια
    Ok ρε αδελφέ ,αλλά επειδή έχω μεγαλώσει με σκυλιά και ο bro μου είναι εκπ/της ...έχουν δει πολλά τα μάτια μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    Ακριβος το ιδιο μου ειπε και ο φιλος......σε κουταβι ψαχνει κατι το πολυ μεχρι 6 μηνων...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  2. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31
  3. ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωταθλημα supermoto
    από ctpanoramix στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 12:48