Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Arai JP & EU διαφορες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

Arai JP & EU διαφορες

θελω να παρω ενα ρχ7 απο ebay, ξερει κανεις αν θα χει διαφορα το γιαπωνεζικο small απ το ευρωπαικο που φοραω εγω? διαβαζω κ σε καποιους ειναι οκ σε αλλους οχι πως θα το καταλαβω εγω/δλδ που μπορει να βρω ιαπωνικο ρχ7 για δοκιμη?

επισης επειδη θα το στειλει απο ιαπωνια, γραφει οτι ισως πληρωσω τελωνειο. αν πληρωσω ποσο περιπου θα ναι? (το κρανος μου βγαινει 470 περιπου με μεταφορικα) ειναι ρισκο? αν ειναι, αξιζει ή θα ειναι μεγαλη η διαφορα?

δν γνωριζω κ πολλα επι του θεματος, (φαινεται ε?) οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη. ευχαριστω

Βασίλη είχα πάρει japan rx-7 αφού πρώτα το δοκίμασα εδώ στον αντιπρόσωπο. Το κράνος δεν μου έκανε, δεν καθόταν καλά γύρω απο το μέτωπο και με έσφιγγε τόσο πολύ που μετά απο λίγα λεπτά πονούσα και δεν μπορούσα να οδηγήσω.

Κοίταξε στο bikersbargains.co.uk , έχει τις καλύτερες τιμές σε Ευρώπη, τα μοντέλα είναι ευρωπαικά και δεν θα έχεις και τελωνείο. Γύρω στα 600 θα σου βγεί με μεταφορικά και τη τρέχουσα ισοτιμία

Διαφορετικά θα ρισκάρεις

Re: Arai JP & EU διαφορες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    θελω να παρω ενα ρχ7 απο ebay, ξερει κανεις αν θα χει διαφορα το γιαπωνεζικο small απ το ευρωπαικο που φοραω εγω? διαβαζω κ σε καποιους ειναι οκ σε αλλους οχι πως θα το καταλαβω εγω/δλδ που μπορει να βρω ιαπωνικο ρχ7 για δοκιμη?

επισης επειδη θα το στειλει απο ιαπωνια, γραφει οτι ισως πληρωσω τελωνειο. αν πληρωσω ποσο περιπου θα ναι? (το κρανος μου βγαινει 470 περιπου με μεταφορικα) ειναι ρισκο? αν ειναι, αξιζει ή θα ειναι μεγαλη η διαφορα?

δν γνωριζω κ πολλα επι του θεματος, (φαινεται ε?) οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη. ευχαριστω
    Ψαξε καλυτερα απο αμερικα, εχω παρει 2 rx7 χωρις τελωνειο (με το γνωστο τρικ) και απο εφαρμογη, ελαφρως πιο φαρδια απο το ευρωπαικο,
    δλδ εγω πηρα το Small και μεσα σε 6 μηνες αρχισε να χαλαρωνει, και τοτε αλλαξα ολο το εσωτερικο με X-Small και ειναι κομπλε.

Μονο να ξερεις πως η ευρωπαικη αντιπροσωπια δεν σε καλυπτει αν εχει καποιο ελάττωμα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οκ ευχαριστω παιδια

απ οτι καταλαβαινω καλυτερα να το αποφυγω.. κριμα γιατι ειχε τρελα γραφικα κ δν το βρισκω αλλου

Εγω παλι δοκιμασα εδω το RX7 RR4 και τελικα το αγορασα απο το j-helmet.jp(Ιαπωνια) χωρις κανενα παρατραγουδο και απ'οτι καταλαβα ειναι ακριβως το ιδιο!!!Τωρα αν εχει μικροδιαφορες στο σχημα...θα σε γελασω.Παντως απο τη στιγμη που το πηρα (το 2007) εως τωρα μου καθεται ΚΟΥΤΙ!!!Το εχω λιωσει και το φχαριστιέμαι καθημερινα...
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    προσοχη και απο αμερικη γιατι ειναι αρκετοι που φερνουν γιαπωνεζικα μοντελα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    προσοχη και απο αμερικη γιατι ειναι αρκετοι που φερνουν γιαπωνεζικα μοντελα
    Και πως το καταλαβαινεις? Αμέρικα και Japan έχουν ίδιο όνομα και ίδιες προδιαγραφές. Την διαφορά την καταλαβαίνεις στο κεφάλι μιας και έχουν διαφορά στο κέλυφος και στο ότι τα Japan έχουν manual μονο στα γιαπωνέζικα.

Το δικό μου από j-helmet και μου κάθετε κουτί, αλλά γνωρίζω αρκετούς που δεν τους έκανε το japan.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Και πως το καταλαβαινεις? Αμέρικα και Japan έχουν ίδιο όνομα και ίδιες προδιαγραφές. Την διαφορά την καταλαβαίνεις στο κεφάλι μιας και έχουν διαφορά στο κέλυφος και στο ότι τα Japan έχουν manual μονο στα γιαπωνέζικα.

Το δικό μου από j-helmet και μου κάθετε κουτί, αλλά γνωρίζω αρκετούς που δεν τους έκανε το japan.
    δεν εχουν ιδιο ονομα.τα γιαπωνεζικα ειναι RR5. επισης ρωτας τον πωλητη τι μοντελο ειναι το κρανος για σιγουρια.
    για τις προδιαγραφες νομιζω πως πια ολα τα RX7 GP εχουν το ιδιο κελυφος(σε υλικα κτλ) και περνανε συγχρονως EU , SNELL και το γιαπωνεζικο. ομως δεν ειμαι σιγουρος ξαναλεω.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Τα ARAI US & Europe έχουν απειροελάχιστες διαφορές στο καλούπι που δεν τις καταλαβαίνεις στο κεφάλι σου. Αν κάτι σου κάνει εδώ, σου κάνει και εκεί. Το ξέρω από δική μου εμπειρία. Ααα... και δοκίμασε στα ARAI και ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θεωρητικά είναι το δικό σου με βάση την περίμετρο του κεφαλιού σου γιατί ειδικά στα ARAI μπορεί και να σου κάνει καλύτερα.

Πήγαινε στο ebay.com (USA) και βάλε αναλυτική αναζήτηση για ονομα πωλητή Bajaron. Πχ τo ARAI Hopkins Corsair-V RX-7 GP το έχει στα 590$ με τα μεταφορικά = 440 ευρώ

Έχει κι άλλα εκτός ebay γι αυτό στείλε του καλύτερα email στο fyredad@hotmail.com για το τι ψάχνεις και θα σου απαντήσει. Και ξέρει και σου το στέλνει σαν GIFT με θεωρητική αξία < 50 ΕΥΡΏ

Όποιος σου το στέλει έχει σημασία να σημειώσει ΚΑΙ ΤΑ 2 στο δελτίο αποστολής που συμπληρώνει στο ταχυδρομίο στις US
    α) αποστολή σαν GIFT
    β) δηλωμένη αξία <=50 Ευρώ

Ότι έρχεται έτσι ΔΕΝ το ανοιγουν και περνάει χωρίς κανένα έλεγχο σε 2 λεπτά από το τελωνείο.

Ο Bajaron είναι εγγύηση 1000% σε ότι αγοράσεις και ότι έχει στέιλει έχει περάσει free το τελωνείο.

Παρόμοια θέματα

1. Προς Wizard13 για το Arai
    από anco στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2004, 14:39
  2. Διαφορές Transalp '03-'04
    από jtoros στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 10:13
  3. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4