ασχημα τα πραγματα.....![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
ωχ ωχ αρχισε ο πόλεμος.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ο "αγνος επαναστάτης" που εριξε τη μολοτοφ, έχει τα κοτσια να βγει και να το πει;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο "αγνος επαναστάτης" που εριξε τη μολοτοφ, έχει τα κοτσια να βγει και να το πει;![]()
+ άπειρο
Το έσωσε η κυβέρνηση πάντως.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αφου δεν εχει τα @ρχιδι@ να παει να τη ριξει εκει που πρεπει , θα εχει τα @ρχιδι@ να βγει και να το πει ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Έτσι που τα κάνανε τα πράγματα σε λίγο μόνο πέτρες θα τρώμε...κυριολεκτικά....
Αυτά γίνονται όταν όλα επιτρέπονται...
Το κακό είναι ότι ακόμα και οι χιλιάδες που κάτεβηκαν να διαδηλώσουν (για να συνεχίσουν να τρώνε αυτά που δεν παράγουν) δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν τους χαβαλέδες που κατεστρέφουν ότι βρούν για "πλάκα"...και στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον τους.
Καληνύχτα...
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
3 αθώοι άνθρωποι,
3 αθώοι εργαζόμενοι... νεκροί...
........................................................................................![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μιλησα με φιλη που δουλευει σε τραπεζα,
δεν τους αφηνουν να φυγουν, τους υποχρεωσαν να μην απεργησουν,
και φυσικα ειναι ντυμενοι ολοι καζουαλ, γιατι οι επαναστατες χτυπανε οποιον ειναι ντυμενος επισημα..
να τους χαιρομαστε ολους,
και τους επαναστατες φονιαδες αθωων,
και τους διευθηνταδες που κρατανε τους υπαλληλους στην δουλεια τετοιες μερες,
γιατι το μπουρδελο το κρατος δεν υπαρχει
συγχαρητηρια παιδια,
μας αξιζουν ολα αυτα..
ζητω το εθνος
ζητω η πατριδα
Ζητω Ελλας..
υ.γ. μην σοκαριζομαστε με εικονες σαν την παρακατω..
καιγετε ολοκληρη η χωρα ολα αυτα τα χρονια, η σημαια μας πειραξε?
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ....![]()
Κρίμα οι άνθρωποι............
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Είχε ερθει χθες εδώ ο προεδρος του συλλόγου μας (ο οποίος δεν δουλεύει φυσικα αλλα απλα προεδρεύει ) να μας πει να κατέβουμε στην απεργία...
Του έκανα μια απλή ερώτηση: Γιατί εγω, υπάλληλος ιδιωτικού τομέα, που μισθολογικά δεν έχω καμια αλλαγη, που το εργασιακό μου καθεστώς δεν αλλάζει (το οριο απολυσεων απο 2% στα 4% για μας ειναι αστειο - ανα πασα στιγμή παίρνουμε τον μπουλο), γιατι λοιπόν εγω να κατέβω να διαδηλώσω με τον χαραμοφάη ΑΔΕΔΥτη για να συνεχίσει αυτός να παίρνει τα επιδόματά του - πληρωμένα απο τους δικους μου φόρους...
Ψελισε κατι ασχετα και έφυγε
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais