Ξέρω την απάντηση, αλλά ρωτάω μήπως κάτι άλλαξε:
Τα μαγαζιά που κάνουν ανταλλαγές, ξέρω ότι ανταλλάσουν το φτηνό σου μηχανάκι με ένα ακριβότερο + μετρητά.
Υπάρχει μαγαζί που να παίρνει ένα CBR και να σου δίνει ένα παπί + μετρητά;
Ξέρω την απάντηση, αλλά ρωτάω μήπως κάτι άλλαξε:
Τα μαγαζιά που κάνουν ανταλλαγές, ξέρω ότι ανταλλάσουν το φτηνό σου μηχανάκι με ένα ακριβότερο + μετρητά.
Υπάρχει μαγαζί που να παίρνει ένα CBR και να σου δίνει ένα παπί + μετρητά;
Επειδή το πέρασα πρόσφατα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ΟΧΙ.
Θα σου πουν ''Βρες να πουλήσεις το δικό σου, και έλα να πάρεις το παπί.''
Κανένα μαγαζί δεν δίνει λεφτά στο χέρι.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Συμφωνώ. Θα σου πουν άστο στη βιτρίνα και αν κτλ κτλ κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αλλά ακόμη και αν το πουλήσουνε δύσκολα θα σε φτιάξουνε καθότι (σχεδόν) όλοι χρωστάνε και της μιχαλούς σε (σχεδόν) όλους...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Άρα , προφανώς, δεν άλλαξε τίποτα.
Ευχαριστώ σας, να 'μαστε καλά![]()
H μόνη αλλαγή που μπορεί να δούμε , με αυτή την κρίση που περνάμε, είναι να κόβουν ''είσοδο'' σε κάθε πελάτη που θα μπαίνει, και μετά χρέωση με την ώρα.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Επειδή το πέρασα πρόσφατα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ΟΧΙ.
Θα σου πουν ''Βρες να πουλήσεις το δικό σου, και έλα να πάρεις το παπί.''
Συμφωνω,βρες ιδιωτη και σπρωξε το!
*************** www.motodevils.gr ***************