Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Παραλιγο στουκα

Νέο μέλος

Παραλιγο στουκα

4 μήνες οδηγω μηχανη οποτε δεν μπορω να πω οτι εχω πολλες εμπειριες.Σιγα σιγα μαζευω...Μια καλη ηταν σημερα μπορω να πω.Ειμαι που λετε σε ενα στενακι λιγο ανηφορικο κ φτανω στη στροφη οπου και εχει νερακια...δεν προλαβα να τα δω κ δεν εκοψα, οποτε η πισω ροδα εφυγε κανα μετρο αριστερα κ η μηχανη αρχισε να με πεταει αριστερα δεξεια.απο αυτα που εχω διαβασει εδω στο foroum λετε οτι πρεπει σε τετια περιπτωσει να χαλαρωνεις τα χερια κ να αφηνεις την μηχανη να επανερχεται μονη της πραγμα που δεν εκανα εγω.εσφιξα τα χερια εβαλα κ ποδια κατω κ ευτυχως ισιωσε κ συνεχισα κανονικα.Ομολογω οτι χεστηκα πανω μου την ωρα που ενιωσα οτι θα πεσει η μηχανη αλλα μετα αφου εστρωσα λιγο μαρεσε να πω την αληθεια.οχι οτι πηγα να πεσω,μαρεσε π το κρατησα γιατι πολλες φορες εβλεπα στο motogp να κανουν αυτο το πραγμα η μηχανες κ εκεινη τη στιγμη ειπα απο μεσα μου"παει η μηχανη τωρα ,δεν το σωζεις"...
    Αααααυτα!
    Κατα τ'αλλα καλος ο καιρος σημερα αν κ συνεφιασμενος, ε ειχε κ την υγρασια του....καλοκαιριασε πια...
    Καλες βολτες

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Παραλιγο στουκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alek
    ,μαρεσε π το κρατησα γιατι πολλες φορες εβλεπα στο motogp να κανουν αυτο το πραγμα η μηχανες κ εκεινη τη στιγμη ειπα απο μεσα μου"παει η μηχανη τωρα ,δεν το σωζεις"...

Καλες βολτες
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλές βόλτες και σε ΄σένα φιλαράκι και πάντα όρθιος
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ευτυχώς

Σιγά - Σιγά, μαζεύεις εμπειρίες όντως, όσο και να διαβάζεις αν δεν το πάθεις στην πράξη δεν μαθαίνεται, δυστηχώς! Προσπάθησε να οδηγείς "καχύποπτα" (...με βλέπει δεν με βλέπει...κτλ...)
    Πάντα Όρθιος!!! και Καλλά χλμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Ευτυχώς

Σιγά - Σιγά, μαζεύεις εμπειρίες όντως, όσο και να διαβάζεις αν δεν το πάθεις στην πράξη δεν μαθαίνεται, δυστηχώς! Προσπάθησε να οδηγείς "καχύποπτα" (...με βλέπει δεν με βλέπει...κτλ...)
    Πάντα Όρθιος!!! και Καλλά χλμ.
    +100000000

Αμυντικη οδήγηση=τα μυαλά στο κεγάλι σου
    Επιθετική οδήγηση=πας γυρευοντας

Διάλεξε και πάρε

όπου βλεπετε νερα να πηγαινετε κοτα, με τοση βρωμα και σκονη λογω παρατεταμενης ανομβρίας γλυστραει τρελά!

Φιλαράκι, να θυμασε: το τελευταιο πράγμα που αποχωρίζονται οι μεγαλοι οδηγοί σε μια τουμπα ειναι το τιμόνι απο τα χέρια, οπότε εσυ καποτε θα φθασεις ψηλά!

Re: Παραλιγο στουκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alek
    μαρεσε π το κρατησα γιατι πολλες φορες εβλεπα στο motogp να κανουν αυτο το πραγμα η μηχανες κ εκεινη τη στιγμη ειπα απο μεσα μου"παει η μηχανη τωρα ,δεν το σωζεις"...
    Αααααυτα!

:hypnotize

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Παραλίγο αυτόφωρο...
    από parji στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 19:30
  4. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!