Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: μηχανή και δίπλωμα

Νέο μέλος

μηχανή και δίπλωμα

Γεια χαρά. Έχω ένα ερώτημα σε σχέση με την αγορά μηχανής και το δίπλωμά της. Λοιπόν είμαι 20 χρονών, έχω δίπλωμα αυτοκινήτου (από μικρός κολλημένος με αυτό), δεν έχω ιδέα από μηχανάκια (ούτε scooter δεν ξέρω να βάζω μπροστά) αλλά μετά από δύο χρόνια σπουδών στην Αθήνα κατέληξα ότι αν εξαιρέσουμε τις καιρικές συνθήκε είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς. Έτσι είπα και εγώ να μπω στον κόσμο του μοτοσυκλετισμού. Έχω σταμπάρει ένα μηχανάκι που μου αρέσει πολύ (Kawasaki ninja 250r) και λέω να το χτυπήσω αφού πάρω το δίπλωμα. Και τώρα ερχόμαστε στο ερώτημα. Να πάρω το δίπλωμα τώρα και μετά την μηχανή; Να περιμένω έναν χρόνο ακόμα (δεν μπορώ να περιμένω) και να πάρω απεριορίστων κυβικών και μια μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα (για καμία street λέω); Το Kawasaki πως σας φαίνεται για πρώτη μοτο; Αυτά. :hypnotize

Re: μηχανή και δίπλωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gsr
    [...] Να πάρω το δίπλωμα τώρα και μετά την μηχανή;
    αλλιώς τι, να κάνεις το αναποδο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος

Re: Re: μηχανή και δίπλωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αλλιώς τι, να κάνεις το αναποδο;
    όχι φίλε μου το ερώτημά μου είναι ένας χρόνος και απεριορίστων ή τώρα και μετά ξανά εξετάσεις για μεγάλη

Re: Re: Re: μηχανή και δίπλωμα

όχι φίλε μου το ερώτημά μου είναι ένας χρόνος και απεριορίστων ή τώρα και μετά ξανά εξετάσεις για μεγάλη
    Εσυ ξέρεις (αντεχεις να περιμένεις ενα χρονο; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλώς ήρθες φίλε.

Βγάλε δίπλωμα, πάρε την Νίντζα250 να μάθεις να οδηγείς και να κινείσαι και του χρόνου, να'μαστε καλά, βγάζεις δίπλωμα απεριορίστου κυβισμού και παίρνεις ότι σου αρέσει.

Κάτι μου λέει ότι αν βγάλεις κατευθείαν απεριορίστου, η πρώτη σου μηχανή δεν θα είναι το Νιντζάκι.

Η Καβασάκι μια χαρά μηχανή είναι.
    Έχε υπόψην σου βέβαια και τον απαραίτητο εξοπλισμό για κεφάλι και σώμα.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Καλώς ήρθες φίλε.

Βγάλε δίπλωμα, πάρε την Νίντζα250 να μάθεις να οδηγείς και να κινείσαι και του χρόνου, να'μαστε καλά, βγάζεις δίπλωμα απεριορίστου κυβισμού και παίρνεις ότι σου αρέσει.

Κάτι μου λέει ότι αν βγάλεις κατευθείαν απεριορίστου, η πρώτη σου μηχανή δεν θα είναι το Νιντζάκι.

Η Καβασάκι μια χαρά μηχανή είναι.
    Έχε υπόψην σου βέβαια και τον απαραίτητο εξοπλισμό για κεφάλι και σώμα.
    THANKS. Έτσι λέω και εγώ. Ο εξοπλισμός είναι το α και ω στην οδήγηση μηχανής. Τώρα στο θέμα του Kawasaki εκτός από την μούρη που έχει θα είναι καλό στην οδήγηση; Έχω διαβάσει οτί το γκάζι θέλει σεβασμό σε τέτοια παιχνίδια και το ξαναλέω δεν ξέρω να οδηγώ. Μήπως φάω τα μούτρα μου; Και καλά για μένα δεν με νοιάζει αλλά αν την κάνω τη μηχάνη ένα με τον τοίχο; Μήπως είναι πολύ δυνατή για κάποιον που δεν ξέρει;

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε 2 χρονια γινετε απεριοριστο απο μονο του και εσυ χωρις να ξερεις να βαζεις μπρος ουτε σκουτερ οπως ειπες για τα επομενα 2 χρονια εισαι καλυμμενος 100% με το 250ρι.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Δεν ειναι νευρικο το νιντζακι και ειναι οτι πρεπει για αρχαριο

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Έχει την απαραίτητη δύναμη για να κινηθείς στην πόλη άνετα, να πας και ταξιδάκι αν σου κάτσει, ελαφριά, ευκολο-οδήγητη, και οικονομική.

Όποια κι αν πάρεις θέλει να τη σεβαστείς, όχι να τη φοβηθείς.
    Είτε πάρεις την Καβάσω, είτε παπί 50άρι, ο κίνδυνος είναι ο ίδιος.

Το δύσκολο δεν είναι να μάθεις να κυκλοφορείς τη μηχανή σου, το δύσκολο είναι να διώξεις την νοοτροπία του αυτοκινήτου. Με τη μοτοσυκλέτα είσαι αόρατος και τρομερά εκτεθειμένος.
    Έχεις πράσινο και περνάς με προσοχή. Έχει ο άλλος στοπ και σταματάς. Ξεχνάς προτεραιότητες και "προνόμια" των αυτοκινήτων.

Αν είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο, το Νιντζάκι είναι μια χαρά.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Δεν ειναι νευρικο το νιντζακι και ειναι οτι πρεπει για αρχαριο
    Ωραία. Μήπως έχετε κανένα link με βιντεάκια για το πως να οδηγείς μηχανή; Βρήκα μερικά στο youtube αλλά αν έχετε και εσείς κάτι καλό πείτε το.

Ωραία. Μήπως έχετε κανένα link με βιντεάκια για το πως να οδηγείς μηχανή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Έχει
    +750

Ωραία. Μήπως έχετε κανένα link με βιντεάκια για το πως να οδηγείς μηχανή; Βρήκα μερικά στο youtube αλλά αν έχετε και εσείς κάτι καλό πείτε το.
    ναι μισο λεπτο

http://www.youtube.com/watch?v=vO5z_aWdhEY

:rotflmao:

στη σχολη οδηγων!!!!καλη τυχη

στη σχολη οδηγων οταν πας θα σου πουν ανεβα και ξεκινα, εκτος αν θες να κανεις 40 μαθηματα. βρες ενα φιλαρακι που οδηγαει μηχανη να σου δειξει τα βασικα, κανε καμια βολτα σε καμια αλανα να παρεις λιγο τον αερα και μετα πανε για διπλωμα. το ninja καλο φενεται εμφανισιακα αλλα δεν στο προτινω.

1 θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα λογω μοτερ
    2 ακριβο να το αγορασεις
    3 μια φορα να πεσεις που 90% θα πεσεις θα σπασεις ολα τα πλαστικα(καλυτερα ενα γυμνο)

και εγω πριν αρχισω να οδηγαω πριν ενα χρονο περιπου νομιζα οτι ειναι κατορθωμα αλλα ειναι πολυ απλο, εδω βλεπεις και γκομενες να οδηγανε που δεν μπορουν να παρκαρουν ενα αυτοκινητο.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GiannisZ750

και εγω πριν αρχισω να οδηγαω πριν ενα χρονο περιπου νομιζα οτι ειναι κατορθωμα αλλα ειναι πολυ απλο, εδω βλεπεις και γκομενες να οδηγανε που δεν μπορουν να παρκαρουν ενα αυτοκινητο.:rotflmao:
    ναι ρπμ ειδες?απιστευτο , και μαλιστα οδηγουν μηχανες εκτος κουζινας ελεος δλδ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χαμένο (κορμί και) δίπλωμα
    από lamogio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 09:47
  2. ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!
    από BILLWANTED στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:00
  3. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί