Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Σβήνει και δεν παίρνει μπρός

Νέο μέλος

Σβήνει και δεν παίρνει μπρός

Λοιπόν σήμερα το μηχανάκι μου honda glx δεν παίρνει μπρος μετά από μικρή βόλτα... πρόσφατα είχε γίνει αλλαγή καρμπυρατέρ διότι μπουκώνει σε ένα w Standart. Τώρα δεν παίρνει μπρος με μανιβέλα ( είναι άμιζο) και αν πάρει με το που βάλω πρώτη ταχύτητα απλά σβήνει και δεν εχει δύναμή... τι φάση... χάλασε μέσα το μοτέρ η το καρμπυρατέρ κάνει κόλπα...? ( το καρμπυρατέρ το καινουριο το έχω σχεδόν ένα μήνα)

Παλαιό μέλος
    Το έπλυνες πρόσφατα και πετάχτηκαν νερά στην χοάνη? Αν ναι άδειασε το μπολ από βενζίνη και ξαναδοκιμασε, δοκίμασε αλλά καρμπ για να δεις αν φταίει αυτό, πριν δούλευε καλά? Ίσως έχει λάθος ρυθμίσεις,, βάλε μπουζί στην πίπα και δες αν πετάει δυνατή σπίθα σταθερά για να αποκλείσεις τα ρεύματα.. μετά χρώμα μπουζί ίσως πει αν έχεις λάθος μίγμα, μετά πολύ ψάξιμο με ρυθμίσεις, η αλλά καρμπ

Νέο μέλος
    Λοιπόν, ήρθε ένας μηχανικός να το δει μια ματιά και μου λέει ότι δεν έχει συμπίεση και κάτι κάρφωσε στο μοτέρ... εγώ ελπίζω να είναι βαλβίδες αλλά φοβάμαι τι ζημιά έχει πάθει το μοτέρ... να ανησυχώ ή απλά αλλάζουμε βαλβίδες και αυτό... επίσης ο πρώην ιδιοκτήτης είχε βάλει να πετάει άκαυτες οπότε είχε πειράξει τον χρονισμό...? ναι δεν ξέρω αλλά φοβάμαι για τη ζημιά μην είναι μεγάλη...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κατ' αρχην, χαλαρωσε..

Μετα απο την βολτα που λες, εσβησες κανονικα σαν να μην εχει γινει τπτ και δεν ξαναπηρε ή εγινε κατι στο μοτερ στυλ "γαια-πυρι μιχθητω"..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Ε δεν κρατούσε ρελαντί και τα έφτυνε λίγο στον δρόμο και έσβηνε αλλα έπαιρνε μπρός, κατάφερα να πάω σπίτι και δεν ξαναπήρε κανονικά, οταν πείρε με ζώρια πειράζοντας τον διακόπτη της Βένζινης και το choke, έριχνε άκαυτες και έσβηνε, δεν είχε δύναμη να προχωρήσει, η έσβηνε με το που μπει πρώτη. Τώρα περιμένω να έρθει με καρότσα να το πάρει να το δει ο μηχανικός...

Παλαιό μέλος
    Αυτά, δεν θυμίζουν 'καρφωμένο' μοτέρ.

Νέο μέλος
    Χμμ... ναι δεν έχω ιδέα πάντως συμπίεση δεν έχει μεγάλη και δεν παίρνει μπρος, προσπάθησα να το βάλω και από κατηφόρα, πείρε μπρός αλλά πήγε 100 μέτρα και απλά έσβησε, αλλά δεν είχε δύναμη, σαν ψόφιο ήταν...

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PhantoLx Προβολή μηνύματος
    Χμμ... ναι δεν έχω ιδέα πάντως συμπίεση δεν έχει μεγάλη και δεν παίρνει μπρος, προσπάθησα να το βάλω και από κατηφόρα, πείρε μπρός αλλά πήγε 100 μέτρα και απλά έσβησε, αλλά δεν είχε δύναμη, σαν ψόφιο ήταν...
    Έχει κάψει βαλβίδα εξαγωγής, μικρό το κακό.

Νέο μέλος
    Ναι τελικά ήταν βαλβίδα εξαγωγής... Μάλλον λόγο λάθος χρονισμού απο τον πρώιν ιδιοκτήτη και έβρισκε στο πιστόνι... αλλάχτηκε η βαλβίδα και ελατήρια επαναφοράς διότι ήταν χαλαρωομένα και κοκοράκια και έχει και βαθούλομα το πιστόνι...Τώρα παίρνει μπρος, έχει συμπίεση και δουλεύει ρελαντί, τώρα πρέπει να το στρώσω άν ναι και πώς και για πόσο...? ή είναι οκ?

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Στρώσιμο να κάνεις όταν αλλάξεις το πιστόνι.

Παρόμοια θέματα

1. Δεν παίρνει μπρος μην το πάρει και το σηκώσει...!!!
    από -->__#__<-- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 05:49
  2. Δεν παιρνει μπρος Part 2 - εύχομαι και τελευταίο.
    από fazerelec στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2013, 14:19
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 03:05
  4. Δεν παιρνει μπρος...
    από possidi στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:39
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF