paidia voh8iste me na vrw ti e3atmish na valw sto Rieju rrx mou...psaxnw kai tpt den vriskw...plz vo8iste me.
paidia voh8iste me na vrw ti e3atmish na valw sto Rieju rrx mou...psaxnw kai tpt den vriskw...plz vo8iste me.
O 8eos einai megalos...!!!
αν γούγλης μου εβγαλε το σωστό μηχανακι, θα σου έλεγα να κρατήσεις τα λεφτουδάκια σου για κανα μεγαλυτερο και καλυτερο μηχανακι (αργότερα)
αν ο γούγλης μου εβγαλε λαθος μηχανακι και το Rieju rrx είναι κανα 1000αρι τούμπανο special custom made και τα ρέστα...βαλε Motosport![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
gt to motosport benei kai se Rieju RRX 50cc ?Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
αν γούγλης μου εβγαλε το σωστό μηχανακι, θα σου έλεγα να κρατήσεις τα λεφτουδάκια σου για κανα μεγαλυτερο και καλυτερο μηχανακι (αργότερα)
αν ο γούγλης μου εβγαλε λαθος μηχανακι και το Rieju rrx είναι κανα 1000αρι τούμπανο special custom made και τα ρέστα...βαλε Motosport![]()
![]()
![]()
mallon to Rieju RRX 50CC benei stin Motosport ...Αρχικά δημιουργήθηκε από toorney
gt to motosport benei kai se Rieju RRX 50cc ?![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
προφανώς και οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από toorney
gt to motosport benei kai se Rieju RRX 50cc ?![]()
![]()
όπως επίσης προφανώς (κατά την άποψη μου), είναι ''πεταμένα'' λεφτά το να βάλεις μια aftermarket εξάτμιση σε ένα 50ράκι.
![]()
Κοίτα αν δεν την πάρει από εδώ, δεν θα του κοστίσει πολύ, και θα έχει μία αισθητή διαφορά.. 150 ευρώ κοστίζει ολόκληρη, η leovince scoot v6.. από Γερμανία/ Ολλανδία..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
προφανώς και οχι....![]()
όπως επίσης προφανώς (κατά την άποψη μου), είναι ''πεταμένα'' λεφτά το να βάλεις μια aftermarket εξάτμιση σε ένα 50ράκι.
![]()
![]()
![]()
πιο πολλά θα αποκομίσει αν βάλει 150? βενζίνη και την κάψει σε βόλτες, παρά να βάλει μια εξάτμιση που θα του δώσει 2-3 άλογα και αυξημένες πιθανότητες να μπει στο μάτι το κάθε στρβογ@μημενου τροχαίου....Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Κοίτα αν δεν την πάρει από εδώ, δεν θα του κοστίσει πολύ, και θα έχει μία αισθητή διαφορά.. 150 ευρώ κοστίζει ολόκληρη, η leovince scoot v6.. από Γερμανία/ Ολλανδία..![]()
![]()
![]()
+125.. τα 8,5 άλογα που βγάζουν τα μοτοσυκλετάκια αυτά είναι υπεραρκετά για τα 90 κιλά που ζυγίζουν.. απλώς το θέμα είναι ότι λόγω νομοθεσίας είναι φιμωμένα στην εξάτμιση και παίζει κόψε βγάλε ράψε οπότε μία εύκολη λύση είναι να βάλει μία λίγο πιο ελεύθερη εξάτμιση και να μην μαρσάρει μπροστά στα στρουμφάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πιο πολλά θα αποκομίσει αν βάλει 150? βενζίνη και την κάψει σε βόλτες, παρά να βάλει μια εξάτμιση που θα του δώσει 2-3 άλογα και αυξημένες πιθανότητες να μπει στο μάτι το κάθε στρβογ@μημενου τροχαίου....![]()
η συγκεκριμένη δεν είναι και τόσο ελεύθερη και γενικά δεν ακούγεται και τόσο..
lipon paidia evala oti vrika g to rieju...evala mia prestisio diafora uparxei poli ligo ston eixo...h fora oi telikes exoun xa8oi...gt?...mipos ephdh einai akoma kainourgia?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+125.. τα 8,5 άλογα που βγάζουν τα μοτοσυκλετάκια αυτά είναι υπεραρκετά για τα 90 κιλά που ζυγίζουν.. απλώς το θέμα είναι ότι λόγω νομοθεσίας είναι φιμωμένα στην εξάτμιση και παίζει κόψε βγάλε ράψε οπότε μία εύκολη λύση είναι να βάλει μία λίγο πιο ελεύθερη εξάτμιση και να μην μαρσάρει μπροστά στα στρουμφάκια..η συγκεκριμένη δεν είναι και τόσο ελεύθερη και γενικά δεν ακούγεται και τόσο..
oxi re 8ee mou den 8a ante3w allo...sas parakalw pite mou an 8a epaner8ei h kalh taxitita mou...8a autoktonisw...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Περχάπς μπικόουζ γιου πουτ γουατέβερ γιου φάουντ...![]()
Έψαξες κάτω από το χαλάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από toorney
alla den mou letegt xa8ike h ekinhsh kai oi telikes?
Μπορεί να μην έχουν χαθεί, απλώς να παράπεσαν...
Tsimpoukofwno ébalesΑρχικά δημιουργήθηκε από toorney
xaxaxa...pastitsio...xaxaxa...ki egw otan to diavasa panw sthn e3atmishsh auto skeftika...tespa den 3erw an benei se rieju egw to evala pantos...twra g na to evalan malon kanei kai g rieju....alla den mou letegt xa8ike h ekinhsh kai oi telikes?, ´h apó páto ??
ela re kopse to doulema....plzzzz....egw edw ipoferw...den 3ereis ti exw travi3ei g na to paw telikes oste to konter na termatistei...kai olla na xanonte etsi san ena pastitsio?...sovara twra ephdh einai kainourgia g auto den paei?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Έψαξες κάτω από το χαλάκι;
Μπορεί να μην έχουν χαθεί, απλώς να παράπεσαν...
e3hgise ligo kalutera auto pou rotasΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Tsimpoukofwno ébales, ´h apó páto ??