συγνώμη για το σπαμ ,αλλά ο shinobi στο άβαταρ σου είναι όλα τα λεφτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμε![]()
![]()
![]()
συγνώμη για το σπαμ ,αλλά ο shinobi στο άβαταρ σου είναι όλα τα λεφτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμε
Φίλε συγνωμη για το σπαμ κι εγώ αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε μου την φωτό που έχεις με τον shinobi γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω για tattoo![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
-iga ή koga;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φίλε συγνωμη για το σπαμ κι εγώ αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε μου την φωτό που έχεις με τον shinobi γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω για tattoo![]()
![]()
Mεταφερθήκαμε από εδώ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
-
iga ή koga;![]()
Iga λόγω Hattori Hanzo![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιαπωνέζικα είναι Μάκη,μακρυά από Κινέζικα :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Άντε ρε, αν είχαν δυο ρόδες θα τα ξεχώριζα πάντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Γιαπωνέζικα είναι Μάκη,μακρυά από Κινέζικα :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε ρε, αν είχαν δυο ρόδες θα τα ξεχώριζα πάντως..:rotflmao:
Άδειασε πρώτα το γραμματοκιβώτιο σου:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Άδειασε πρώτα το γραμματοκιβώτιο σου:rotflmao:
Το άδειασα Stam![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
μάκη,καλά έκανες φίλε που το έφερες εδώ γιατί το παρακανα λίγο...συγνώμη από μέρους μου.
Project ,εννοείς το δεξί χέρι του σογκουν που υποστήριζε το συγκεκριμένο χωριό;και για να καταλαβω,έχεις ασχοληθεί με το νίνζουτσου ή για την ταινία συζητάμε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μάκη,καλά έκανες φίλε που το έφερες εδώ γιατί το παρακανα λίγο...συγνώμη από μέρους μου.
Project ,εννοείς το δεξί χέρι του σογκουν που υποστήριζε το συγκεκριμένο χωριό;και για να καταλαβω,έχεις ασχοληθεί με το νίνζουτσου ή για την ταινία συζητάμε;
Δεν έχω ασχοληθεί με το ninjutsu,απλά γενικά έχω ένα κόλλημα με την Ιαπωνική νοοτροπία των πολεμικών τεχνών,των όπλων τους,των ηθικών κανόνων (bushido) και γενικότερα την κουλτούρα των πολεμικών τεχνών.Έχω ασχοληθεί μόνο με Tae Kwon Do.Επίσης έχω τρελό κόλλημα με τα σπαθιά (Katana,Tsurugi,Uchigatana,Wakizashi,Ninjato)![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Και θα σου γράψω και μία ιστορία για τον Muramasa που θεωρείται από τους καλύτερους κατασκευαστές σπαθιών,ο άλλος κορυφαίος κατασκευαστής σπαθιών ήταν ο Masamune.Μια μέρα αυτοί οι δύο κάναν διαγωνισμό ποιός θα φτιάξει το καλύτερο σπαθί,κατασκεύασε ο καθένας από ένα.Το σπαθί του Muramasa λεγόταν Juuchi Yosamu που σημαίνει "10.000 παγωμένες νύχτες" .Το σπαθί του Masamune λεγόταν Yawarakai-Te που σημαίνει "Απαλά χέρια".Η δοκιμασία ήταν να καρφώσουν τα σπαθία μέσα στο ποτάμι και να δούνε τί μπορεί να κόψει το καθένα από τα πράγματα που υπήρχαν στην επιφάνεια του ποταμού.Το σπαθί του Muramasa έκοβε οτιδήποτε περνούσε από την κόψη του,φύλλα,κλαδιά,ακόμα και τα ψάρια που έλκονταν από την λάμψη του.Αντίθετα το σπαθί του Masamune,του δασκάλου,δεν έκοβε τίποτα από αυτά,τα φύλλα,τα κλαδιά και τα ψάρια περνούσαν από δίπλα του.Ο Muramasa άρχισε τότε να καυχιέται στον δάσκαλό του ότι το σπαθί του είναι καλύτερο.Όλο αυτό το σκηνικό παρατηρούσε ένας σοφός μοναχός ο οποίος πλησίασε και είπε:"Το πρώτο από τα σπαθιά είναι σίγουρα ένα πολύ καλό σπαθί,αλλά παρόλα αυτά είναι αιμοβόρο,δεν διαχωρίζει τί ή ποιόν θα κόψει,κόβει το ίδιο εύκολα πεταλούδες όσο και κεφάλια,το δεύτερο είναι ξεκάθαρα καλύτερο σπαθί,γιατί δεν κόβει τίποτα το αθώο και τίποτα που δεν αξίζει να κοπει"
Επίσης μία άλλη ιστορία λέει ότι ο αυτοκράτορας κάλεσε όλους τους κατασκευαστές σπαθιών να φτιάξουν σπαθιά για να διαλέξει το καλύτερο.Τα περισσότερα μπορούσαν με μία κίνηση να κόψουν στην μέση έναν άνθρωπο,αλλά το σπαθί του Masamune ξεχώρισε,ήταν το τελειότερο σπαθί που είχε κατασκευασει ποτέ και λεγόταν το Σπαθί των Χιλίων Αντρών και πήρε αυτό το όνομα γιατί κατα την δοκιμή ο αυτοκράτορας ανέβηκε στο άλογό του και τρέχοντας δίπλα από τους παρατεταγμένους σκλάβους του αποκεφάλισε στην σειρά 1000 άτομα πριν το σπαθί στομώσει και χρειαστεί καθάρισμα
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ωραίος ο project...
Για να μην παρεξηγηθώ στους ευρωπαίους φίλους μου,το μόνο που μου αρέσει από ιαπωνία είναι το ninjutsu,τα anime και οι όμορφες γιαπωνέζές.απέταξαμην τα ιαπωνικά δίκυκλα εδώ και καιρό...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Επίσης μία άλλη ιστορία λέει ότι ο αυτοκράτορας κάλεσε όλους τους κατασκευαστές σπαθιών να φτιάξουν σπαθιά για να διαλέξει το καλύτερο.Τα περισσότερα μπορούσαν με μία κίνηση να κόψουν στην μέση έναν άνθρωπο,αλλά το σπαθί του Masamune ξεχώρισε,ήταν το τελειότερο σπαθί που είχε κατασκευασει ποτέ και λεγόταν το Σπαθί των Χιλίων Αντρών και πήρε αυτό το όνομα γιατί κατα την δοκιμή ο αυτοκράτορας ανέβηκε στο άλογό του και τρέχοντας δίπλα από τους παρατεταγμένους σκλάβους του αποκεφάλισε στην σειρά 1000 άτομα πριν το σπαθί στομώσει και χρειαστεί καθάρισμα
![]()
κ ο χιλτερ εκανε τετοια παιχνιδακια με τους εβραιους.......!!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H