Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Τattoo..(thread για γνώστες Κινέζικων)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
    Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμε
    συγνώμη για το σπαμ ,αλλά ο shinobi στο άβαταρ σου είναι όλα τα λεφτά...

Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμε

Φίλε συγνωμη για το σπαμ κι εγώ αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε μου την φωτό που έχεις με τον shinobi γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω για tattoo
    Fortis Fortuna Adiuvat

-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Φίλε συγνωμη για το σπαμ κι εγώ αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε μου την φωτό που έχεις με τον shinobi γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω για tattoo
    iga ή koga;

Mεταφερθήκαμε από εδώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    -

iga ή koga;

Iga λόγω Hattori Hanzo
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γιαπωνέζικα είναι Μάκη,μακρυά από Κινέζικα :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γιαπωνέζικα είναι Μάκη,μακρυά από Κινέζικα :rotflmao:
    Άντε ρε, αν είχαν δυο ρόδες θα τα ξεχώριζα πάντως.. :rotflmao:

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Άντε ρε, αν είχαν δυο ρόδες θα τα ξεχώριζα πάντως.. :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γρήγορο Μέλος Το avatar του/της stamzx10
    Άδειασε πρώτα το γραμματοκιβώτιο σου:rotflmao:
    Feel The Power On Your Right Hand ! ! !

Άδειασε πρώτα το γραμματοκιβώτιο σου:rotflmao:

Το άδειασα Stam
    Fortis Fortuna Adiuvat

μάκη,καλά έκανες φίλε που το έφερες εδώ γιατί το παρακανα λίγο...συγνώμη από μέρους μου.

Project ,εννοείς το δεξί χέρι του σογκουν που υποστήριζε το συγκεκριμένο χωριό;και για να καταλαβω,έχεις ασχοληθεί με το νίνζουτσου ή για την ταινία συζητάμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μάκη,καλά έκανες φίλε που το έφερες εδώ γιατί το παρακανα λίγο...συγνώμη από μέρους μου.

Project ,εννοείς το δεξί χέρι του σογκουν που υποστήριζε το συγκεκριμένο χωριό;και για να καταλαβω,έχεις ασχοληθεί με το νίνζουτσου ή για την ταινία συζητάμε;

Δεν έχω ασχοληθεί με το ninjutsu,απλά γενικά έχω ένα κόλλημα με την Ιαπωνική νοοτροπία των πολεμικών τεχνών,των όπλων τους,των ηθικών κανόνων (bushido) και γενικότερα την κουλτούρα των πολεμικών τεχνών.Έχω ασχοληθεί μόνο με Tae Kwon Do.Επίσης έχω τρελό κόλλημα με τα σπαθιά (Katana,Tsurugi,Uchigatana,Wakizashi,Ninjato)
    Fortis Fortuna Adiuvat

Και θα σου γράψω και μία ιστορία για τον Muramasa που θεωρείται από τους καλύτερους κατασκευαστές σπαθιών,ο άλλος κορυφαίος κατασκευαστής σπαθιών ήταν ο Masamune.Μια μέρα αυτοί οι δύο κάναν διαγωνισμό ποιός θα φτιάξει το καλύτερο σπαθί,κατασκεύασε ο καθένας από ένα.Το σπαθί του Muramasa λεγόταν Juuchi Yosamu που σημαίνει "10.000 παγωμένες νύχτες" .Το σπαθί του Masamune λεγόταν Yawarakai-Te που σημαίνει "Απαλά χέρια".Η δοκιμασία ήταν να καρφώσουν τα σπαθία μέσα στο ποτάμι και να δούνε τί μπορεί να κόψει το καθένα από τα πράγματα που υπήρχαν στην επιφάνεια του ποταμού.Το σπαθί του Muramasa έκοβε οτιδήποτε περνούσε από την κόψη του,φύλλα,κλαδιά,ακόμα και τα ψάρια που έλκονταν από την λάμψη του.Αντίθετα το σπαθί του Masamune,του δασκάλου,δεν έκοβε τίποτα από αυτά,τα φύλλα,τα κλαδιά και τα ψάρια περνούσαν από δίπλα του.Ο Muramasa άρχισε τότε να καυχιέται στον δάσκαλό του ότι το σπαθί του είναι καλύτερο.Όλο αυτό το σκηνικό παρατηρούσε ένας σοφός μοναχός ο οποίος πλησίασε και είπε:"Το πρώτο από τα σπαθιά είναι σίγουρα ένα πολύ καλό σπαθί,αλλά παρόλα αυτά είναι αιμοβόρο,δεν διαχωρίζει τί ή ποιόν θα κόψει,κόβει το ίδιο εύκολα πεταλούδες όσο και κεφάλια,το δεύτερο είναι ξεκάθαρα καλύτερο σπαθί,γιατί δεν κόβει τίποτα το αθώο και τίποτα που δεν αξίζει να κοπει"

Επίσης μία άλλη ιστορία λέει ότι ο αυτοκράτορας κάλεσε όλους τους κατασκευαστές σπαθιών να φτιάξουν σπαθιά για να διαλέξει το καλύτερο.Τα περισσότερα μπορούσαν με μία κίνηση να κόψουν στην μέση έναν άνθρωπο,αλλά το σπαθί του Masamune ξεχώρισε,ήταν το τελειότερο σπαθί που είχε κατασκευασει ποτέ και λεγόταν το Σπαθί των Χιλίων Αντρών και πήρε αυτό το όνομα γιατί κατα την δοκιμή ο αυτοκράτορας ανέβηκε στο άλογό του και τρέχοντας δίπλα από τους παρατεταγμένους σκλάβους του αποκεφάλισε στην σειρά 1000 άτομα πριν το σπαθί στομώσει και χρειαστεί καθάρισμα

Fortis Fortuna Adiuvat

ωραίος ο project...

Για να μην παρεξηγηθώ στους ευρωπαίους φίλους μου,το μόνο που μου αρέσει από ιαπωνία είναι το ninjutsu,τα anime και οι όμορφες γιαπωνέζές.απέταξαμην τα ιαπωνικά δίκυκλα εδώ και καιρό...

Επίσης μία άλλη ιστορία λέει ότι ο αυτοκράτορας κάλεσε όλους τους κατασκευαστές σπαθιών να φτιάξουν σπαθιά για να διαλέξει το καλύτερο.Τα περισσότερα μπορούσαν με μία κίνηση να κόψουν στην μέση έναν άνθρωπο,αλλά το σπαθί του Masamune ξεχώρισε,ήταν το τελειότερο σπαθί που είχε κατασκευασει ποτέ και λεγόταν το Σπαθί των Χιλίων Αντρών και πήρε αυτό το όνομα γιατί κατα την δοκιμή ο αυτοκράτορας ανέβηκε στο άλογό του και τρέχοντας δίπλα από τους παρατεταγμένους σκλάβους του αποκεφάλισε στην σειρά 1000 άτομα πριν το σπαθί στομώσει και χρειαστεί καθάρισμα

κ ο χιλτερ εκανε τετοια παιχνιδακια με τους εβραιους.......!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για γνώστες από ΕΝ 500 Kawasaki
    από Anty12 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 16:01
  2. Για γνώστες της Τραπεζικής Αγοράς
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2006, 14:43
  3. Και ενα thread για τον ΠΑΟ...