γεια και χαρά
ενδιαφέρομαι μέσα σε 6-7 μήνες να αγοράσω μεταχειρισμένη tenere του 08 ή του 09, ότι προκύψει.
Οι απορίες είναι οι εξής: 1) είμαι 1,70 και 80+ κιλά. Εδώ και 6-7 μήνες οδηγω παπί και κάνω πολλά χιλιόμετρα. Πόσο δύσκολο θα είναι να την κουμαντάρω με το (ατέλειωτο...) ύψος μου; Θέλει χαμήλωμα;Είναι εγγυημένη η λύση ή πατέντα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα; Θέλω να πατάω όσο περισσότερο γίνεται και να αισθάνομαι σιγουριά. Η μοτο προορίζεται για ταξίδια κυρίως καθώς το παπί εντός πόλης κρίνεται αναντικατάστατο
2) Τι ποσό κρίνεται λογικό για μεταχειρο tenere; Τι χρειάζεται προσοχή ή αντικατάσταση;
3) Ζήτημα οικονομικό: μέση κατανάλωση με ελαφρύ χέρι για φορτωμένη tenere; Ανταλλακτικά - σέρβις;
4) Οδηγική συμπεριφορά; Δεν είμαι χεράς, ούτε γρήγορος ούτε και με ενδιαφέρει. Θέλω να φορτώνεται γαιδουρινά, να στρίβει σίγουρα, να φρενάρει ανθρώπινα και να διατηρώ μια ΜΩΤ 130 χλμ/ώρα. Ζητάω πολλά; Τα κάνει; Μιλάμε για 90 άσφαλτο 10 χώμα (κυρίως για δ-ι-ά-β-α-σ-η απλών χωματόδρομων, όχι διάσχιση του grand canyon...)
μερσι ντ αβανς