Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Παντελώς άσχετο με οτιδήποτε...

Παντελώς άσχετο με οτιδήποτε...

...αλλά μια μικρή ιστορία του δρόμου.
    Ερχόμενος στη δουλειά το πρωί χτυπάει το γαμ1δι το τηλέφωνο. Σταματάω σε ένα πάρκινγκ στην άκρη της "εθνικής" λίγο μετά τον κόμβο των Απτέρων να μιλήσω. Ξάφνου βλέπω ψηλότερα από εμένα ένα γεράκι να κόβει αργά βόλτες αλλά κοιτάζει επίμονα κάτω.
    Κλείνω το τηλέφωνο, βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο γρήγορα και θέλω να θαυμάσω την αγριότητα της ομορφιάς. Σίγουρα το ξεφτέρι κάτι έχει μπανίσει και το κεντράρει!
    Η αργή του πτήση με μιας γίνεται αιωρόπτηση, έχει αφεθεί να το στηρίζει απαλά ο αέρας και δεν κάνει την παραμικρή κίνηση με τα ανοιχτά του φτερά.
    Και ξάφνου! Με κίνηση που η ταχύτητά της παγώνει το αίμα, τα φτερά κλείνουν και "κολλάνε" στο σώμα, το γεράκι χυμάει σαν σφαίρα κάθετα προς τη γη και το χάνω από το οπτίκό μου πεδίο!
    Αγωνία! Το έπιασες ρε μάγκα; Σoυ ξέφυγε;
    Ούτε 10 δευτερόλεπτα μετά το περήφανο πτηνό ορθώνεται και πάλι στον ουρανό και αρχίζει να ξεμακραίνει. Στα ακράνυχά του βαστάει κάτι που μοιάζει με σαύρα ή μικρό φίδι. Η οικογένειά του δεν θα πεινάσει σήμερα, το κυνήγι πέτυχε!
    Δεν ξέρω...
    Όσο ωμή και αν είναι η φύση, όσο βάρβαρη και απολίτιστη και αν φαντάζει, πολλά θα μπορούσαμε να διδαχτούμε από αυτήν.
    Καλημέρα να έχουμε όλοι.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πανέμορφα πουλιά, απίστευτα έξυπνα. Σε ζηλεύω που έχεις την τύχη να μπορείς να θαυμάσεις αυτή την άγρια ομορφιά. Σε μία βόλτα μου στον Ταΰγετο έμεινα να χαζεύω κανένα δίωρο ένα ζευγάρι Γεράκια. Πραγματικά αξιοθαύμαστη η ικανότητα που έχουν να "παίζουν" με τα ρεύματα του αέρα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ωραίος Εχετλαίε, μου έφτιαξες την μέρα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τωρα θα βγουν οι ζωοφιλοι να πουν τα δικα τους...

Στη φυση "κοντρα" δεν παει κανεις! Και το μεγαλειο της ειναι αξιο θαυμασμου!

Εμεις ειμαστε ηλιθιοι!

Καλημερα σας, καλημερα Στελιο!

Αυτά είναι τα ωραία!!

Να ζεις κοντά στη φύση.

Εμείς στην Αθήνα τα μόνα ζώα που μπορούμε να διδαχτούμε κάτι από αυτά είναι κάτι σκύλοι που περιμένουν στο φανάρι και κοιτάνε αριστερά-δεξιά πριν περάσουν.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μακάρι να είμασταν κ εμείς έτσι. Όσο απολίτιστη, ωμή και άγρια κ να είναι η φύση έχει μια αρμονία μια ισορροπία. Την οποία χαλάμε εμείς οι πολιτισμένοι, οι πρωτεύοντες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Αυτά είναι τα ωραία!!
    Να ζεις κοντά στη φύση.
    Εμείς στην Αθήνα τα μόνα ζώα που μπορούμε να διδαχτούμε κάτι από αυτά είναι κάτι σκύλοι που περιμένουν στο φανάρι και κοιτάνε αριστερά-δεξιά πριν περάσουν.
    Ανέβα βράδυ στο Αττικο Αλσος στα Τουρκοβούνια. Με λίγη υπομονη θα δεις 2-3 κουκουβάγιες να βγαινουν για νυχτερινο κυνηγι.

Γερακια εχει ενα σωρο ο Υμηττος (ακομα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Aπίστευτη ομορφιά το γεράκι, εγώ έχω την τύχη να τα παρακολουθώ αρκετά συχνά από παράθυρο του γραφείου, τις τελευταίες μέρες έχει πέσει επιδρομή!

Ωραίος ο Στέλιος

ΥΓ:Τη χαμούρα που πήγαινε για νερό και χτυπήθηκε απ'το πουλί δεν την λυπήθηκε κανείς έτσι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

ΥΓ:Τη χαμούρα που πήγαινε για νερό και χτυπήθηκε απ'το πουλί δεν την λυπήθηκε κανείς έτσι;

οχι παλι!

ακριβως το ιδιο εκανε προχθες και το δικο μου "γερακι" σε ενα gsxr 1000...

τυχαιο?δεν νομιζω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Ωραια εικονα! μακαρι να βλεπαμε κι εμεις κανα τετοιο περιστατικο στην πολη....

εχω σκεφτει να αμολησουμε γερακια κι αετους των πολεων μπας και γλιτωσουμε απο τους ιπταμενους αρουραιους (περιστερια)....

στην Αμερικη κανουν καλη δουλεια...
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εεεε τωρα με προκαλείτε.
    Στο Camping το προηγούμενο ΣΚ , παγιδευτικε κατω απ οτο ψυγειο , και περιμενε να ερθει το βραδυ για να φύγει.
    Μαλλον μικρος Γκιώνης μου κάνει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image1.jpg 
Προβολές:	1693 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	204398

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εεεε τωρα με προκαλείτε.
    Στο Camping το προηγούμενο ΣΚ , παγιδευτικε κατω απ οτο ψυγειο , και περιμενε να ερθει το βραδυ για να φύγει.
    Κουκλί!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Γιων-άκης δλδ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αν και άσχετο με μηχανή...
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2010, 16:21
  2. Απαντήσεις: 10