Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Στρομα τετραετιας

Στρομα τετραετιας

δεν ξερω τι να κανω για αυτο απευθυνομαι στους ειδικους. Βρηκα απο φιλο v-strom του 08/2004
    και το δινει 3800 η μηχανη ειναι πολυ προσεγμενη και σε αριστη κατασταση. Αλλα εχω 2 κολληματα 1) αν ειναι ιδανικο για πρωτη μηχανη και 2)Το μηχανακι θα μπει ολο με δοσεις, 72 συγκεκριμενα, το μηχανακι ειναι 6ετιας και αλλα 6 χρονια που θα το κρατησω 12 μετα δεν πουλιεται με τιποτα. Επισις αν ξερετε τις διαφορες του με τα μεταγενεστερα μοντελα (εκτος εξωτερικης εμφανισης)

Μην αναρωτιεσαι πως θα το πουλησεις σε 6 χρονια, αλλα αν θα κρατησει τοσο.

Αν κρατησει 6 χρονια ακομα... θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.

Προσωπικα ειμαι παντα αντιθετος στις πολλες δοσεις, ξανασκεψου το

δεν μπορω να το παρω αλλιως και επισις το ποσο της δοσης που βγαινει , περιπου 65 ευρω το εχω (ας πουμε) εξασφαλισμενο.... Συν οτι η μηχανη ειναι παιδικο ονειρο που περιμενε 27 χρονια να πραγματοποιηθει....

Το καταλαβαινω φιλε αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα σε μερικα χρονια να πληρωνεις κατι που δεν εχεις... Κ αυτο ειναι σκληρο.

Σκεψου ενναλακτικες λυσεις πριν κανεις "ρεκτιφιε" στον μισθο σου για 6 χρονια.

Καλυτερα να ζοριστεις περισσοτερο για ενα χρονο πχ κ να ξεμπερδευεις.

Αυτο ειναι δικη σου επιλογη βεβαια, για την μηχανη ρωτησες, ας απαντησουν οι αλλοι που ξερουν.

δηλαδη λες οτι μετα απο καποια χρονια θα παραδωσει πνευμα ? Α και επισις αν καποιος ξερει τι τελη κυκλοφοριας πληρωνεις σε αυτα τα κυβικα...

Οχι αναγκαστικα απο παλαιοτητα...

Σε 6 χρονια κανεις δεν ξερει τι θα γινει, ειναι πολλοι οι παραγοντες. Εδω βγαινεις για τσιγαρα κ δεν ξερεις αν θα ερθεις πισω σωος.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Εδω βγαινεις για τσιγαρα κ δεν ξερεις αν θα ερθεις πισω σωος.
    Ειδικα αν ερθεις με 100ευρω για ενα μαλΜΠΟΥρο...:rotflmao:
    - Omnia mea mecum porto -

Αν ειναι προσεγμενο το μηχανακι και αυτος ειναι ο μονος τροπος να το παρεις, κανε το ανοιχτα.
    Η δοση ειναι μικρη και ισως αν κατσει μια καλη να το ξεπληρωσεις πιο γρηγορα.

Αν κατσεις να περιμενεις ποτε θα ερθουν μαζεμενα λ7, κατι μου λεει οτι "θα βλεπεις τα αλλα τρενα να περνούν".

Καλη αγορα οτι και αν αποφασισεις...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    αν είναι καλό σαν μηχανάκι, πάρτο φίλε... 65 ευρώ σε λίγο θα είναι ένα τεπόζιτο...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

ειμαι σε μεγαλο διλημμα ουτε εγω ξερω. Α να σας πω κατι αλλο αν ξερετε. Ολο το μηχανακι ειναι χαρτι αλλα απο κατω ο λαιμος της εξατμισης ειναι κατι σαν σκουριασμενος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    ο λαιμος της εξατμισης ειναι κατι σαν σκουριασμενος.....

Φυσιολογικο ειναι αυτο.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

ειμαι σε μεγαλο διλημμα ουτε εγω ξερω. Α να σας πω κατι αλλο αν ξερετε. Ολο το μηχανακι ειναι χαρτι αλλα απο κατω ο λαιμος της εξατμισης ειναι κατι σαν σκουριασμενος.....
    Αυτό δεν είναι πρόβλημα, είναι όμως ένδειξη ότι η μοτο δεν είναι "χαρτί & σε άριστη κατάσταση" όπως αναφέρεις στο αρχικό σου ποστ (αν δεις τους λαιμούς της δικής μου που τους καθαρίζω κάθε 20 μέρες & είναι σαν να μην έχουν κάνει χιλιόμετρο θα καταλάβεις).
    Οταν λέμε άριστη κατάσταση εννοούμε ότι πέφτουμε συχνά απο κάτω κτλ & δεν φοβόμαστε μην λερωθούμε - μην ξεγελιέσαι μόνο απο το ότι είναι καθαρη & δείχνει ωραία.
    Παρ'όλα αυτά αν ελεγχθεί σωστά το στρώμα & είναι εντάξει, να το πάρεις..........
    Καλές βόλτες

τελικα δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι του... αυριο θα γυρισω τα μοτομαγαζα με εναν φιλο να δω τι παιζει και βλεπουμε...

τελικα δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι του... αυριο θα γυρισω τα μοτομαγαζα με εναν φιλο να δω τι παιζει και βλεπουμε...
    Εύχομαι αυτός ο φίλος να ξέρει πέντε πράγματα γιατί οι μοτομαγαζάτορες άμα δουν "μπόσικα" σου πουλάνε φύκια γυαλισμένα και μετά να δεις κλάμα! Οι περισσότεροι είμαστε παθόντες, οι λιγότεροι μαθόντες. Καλές αγορές με προσοχή. Βρωμάει ο τόπος από μηχανάκια για πούλημα!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

για να σου πω την αληθεια φιλε και οι 2 ειμαστε ασχετοι..... Ελπιζω να πανε ολα καλα αν και αφου εφυγε η σκεψη για το v-strom παω για καινουργιο μηχανακι και συγκεκριμενα για το klx (εκτος αν προκυψει κατι εξαιρετικο) για το οποιο οταν επαιρνα να ρωτησω τιμη απο το τηλεφωνο οι πιο πολλοι μου λεγανε ελα απο εδω και θα τα βρουμε....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εξατμιση σε στρομα κ7
    από nikos1709 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2008, 16:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •