Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: Το δίλλημα - KTM Adventure 950 ή BMW F800GS

Νέο μέλος

Το δίλλημα - KTM Adventure 950 ή BMW F800GS

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι στην σκέψη να αγοράσω μια on/off μηχανή. Είμαι ανάμεσα σε KTM Adventure 950 & BMW F800GS.
    Ο προβληματισμός είναι ο εξής, το μεν KTM μου αρέσει πάρα πολύ αλλά, όλοι μιλάνε για μικρό προβλήματα (βλ. συμπλέκτη, τρόμπα βενζίνης κ.λπ.) και μεγάλη κατανάλωση και το δε BMW έχει πολλά χλμ. σε σχετικά χαμηλή τιμή.

Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή?

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Εγώ θα πήγαινα για το bmw αν το ελέγξει μηχανικός και σου πει ότι είναι οκ τα χλμ δεν λένε τπτ αν ο άλλος την φρόντιζε όπως της πρέπει.

Απ την άλλη το ktm είναι αυτο που σε τρελαίνει πήγαινε κατά κει.

Πάντως είναι δίκοπο μαχαίρι να πάρεις ktm μεταχείρο γτ είναι μηχανές που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείρηση και φροντίδα και δεν ξέρεις αν την έχει κάνει σωστά ο προηγούμενος.

Για εμένα +1000 στο f800!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    η τιμη κτησης τους ειναι πανω κατω ιδια;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    η τιμη κτησης τους ειναι πανω κατω ιδια;;;
    Το KTM 05 με 45.000χλμ κυμαίνεται στα 4,500€ και το BMW 08 με 80.000χλμ στα 5.500

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Κτμ παρε. Τα προβλήματα θα ειναι λυμενα εως τωρα. 10 χρονια δε θα τα εχουν λυσει;

περιμενα μεγαλυτερη διαφορα στην τιμη για να ειμαι ειλικρινης.παντως τα 80 ειναι πολλααα χλμ κατα την αποψη μου.
    βεβαια για να τα εχει κανει σε τοσα λιγα χρονια ειναι σε ταξιδια αρα(λογικα)και καλα χλμ και καλοσυντηρημενο το μηχανακι.
    αποτι καταλαβα σ'αρεσει το κτμ αρκετα περισσοτερο,ε;

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Είναι μισά χλμ και 3 χρόνια διαφορά. Επίσης το 950 είναι με καρμπυρατέρ και χωρίς ABS έναντι του BMW.
    Αν σ' αρέσει τόσο πολύ το ΚΤΜ και σου κατεβάσει λίγο την τιμή πάρε το ΚΤΜ.
    Αν προτιμάς χαμηλή κατανάλωση και πιο νέα τεχνολογία τσέκαρε τη μπέμπα σε έναν επίσημο και πάρε αυτήν αν είναι εντάξει. Ο Rotax δε μασάει από χλμ.
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Ο Rotax δε μασάει από χλμ.
    εγω για τα χλμ δεν εχω ενστασεις ως προς τα μοτερ (μονο) αλλα για τα περιφεριακα,δισκοπλακες,αναρτησεις κλπ κλπ που ταλαιπωρουνται απο χλμ

εγω για τα χλμ δεν εχω ενστασεις ως προς τα μοτερ (μονο) αλλα για τα περιφεριακα,δισκοπλακες,αναρτησεις κλπ κλπ που ταλαιπωρουνται απο χλμ
    Σωστός.
    Εν καιρώ αντικαθίστανται βέβαια, αλλά σίγουρα θα πρέπει να το λάβει υπόψη του ο μελλοντικός "γαμπρός"
    Φύγαμε...

απλα ειδα που το ανεφερες και ειπα να το ξεκαθαρισω.απλα αν υπολογισεις και καποια τετοια εξοδα που πιθανον να εχει σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα ισως ξεφευγει σε μπατζετ.
    παιζει ρολο και ποσα χλμ κανει ο φιλος.αν κανει 5-10 χιλιαρικα τον χρονο,εχει μεγαλη διαφορα απτο να κανει 20,000+ και πιασει μεχρι το αλλο καλοκαιρι την κατοσταρα.
    σαν προβληματισμο το εθεσα και τιποτα περισσοτερο.

Νέο μέλος
    περιμενα μεγαλυτερη διαφορα στην τιμη για να ειμαι ειλικρινης.παντως τα 80 ειναι πολλααα χλμ κατα την αποψη μου.
    βεβαια για να τα εχει κανει σε τοσα λιγα χρονια ειναι σε ταξιδια αρα(λογικα)και καλα χλμ και καλοσυντηρημενο το μηχανακι.
    αποτι καταλαβα σ'αρεσει το κτμ αρκετα περισσοτερο,ε;
    Η αλήθεια είναι ότι το ΚΤΜ το γουστάρω περισσότερο, αλλά δεν θέλω να είμαι στα συνεργεία, και με φοβίζει που είναι 10ετίας μεταχειρισμένο.

απλα ειδα που το ανεφερες και ειπα να το ξεκαθαρισω.απλα αν υπολογισεις και καποια τετοια εξοδα που πιθανον να εχει σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα ισως ξεφευγει σε μπατζετ.
    παιζει ρολο και ποσα χλμ κανει ο φιλος.αν κανει 5-10 χιλιαρικα τον χρονο,εχει μεγαλη διαφορα απτο να κανει 20,000+ και πιασει μεχρι το αλλο καλοκαιρι την κατοσταρα.
    σαν προβληματισμο το εθεσα και τιποτα περισσοτερο.
    και πολύ καλά έκανες
    Φύγαμε...

Οδηγησε τα και τα 2 και θα καταλαβεις.
    Ημουν και εγω στο ιδιο διλημμα και αποφασισα οτι προτιμω να πληρωνω κατι παραπανω σε βενζινες και να το χαιρομαι.

πάρε αυτό που σε κάνει να κ@υλώνεις και δε θα το μετανιώσεις ακόμη κι αν το πληρώσεις ακριβά(είτε σε τιμή κτήσης είτε σε μετέπειτα έξοδα)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ