Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Magura αισχος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm

Magura αισχος

οκ για παρηγορια το γραφω περισσοτερο αλλα πειτε και την γνωμη σας

πως θα σας φαινοταν εαν ενα Power part απο την μηχανή σας σας εσκαγε και επρεπε να πληρωσετε 300 για μια υδραυλικη τρομπα συμπλεκτη Magura επειτα απο normal χρηση 3 χρονων???

τι θα γινόταν εαν όλλα τα Power parts που ακριβοπληρωσαμε κατα την αγορα της μηχανης μας (Brebo,WP,Renthal κτλπ) επρεπε να τα αλλάζουμε κάθε 3 χρόνια?

αυτο έπαθα εγω στο LC4 640 του 06 (πρωτη αδεια 07-εγγυση ΚΤΜ τελος)

φυσικά και ειναι μεταλα-μηχανηματα και χαλανε με την χρηση αλλα δεν εχουμε την απαιτηση τα ακριβα και επωνιμα να κρατούν περρισοτερο???
    και ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναχαλασει σε 2 3 χρονια? χαχα πολλα θελω ε....

τελος παντων ξερεις κανενας μηπως υπαρχει και εγγυηση extra χρονων απο magura???
    περιτο να σας πω οτι απαντηση σε ολα αυτα απο Magura.de δεν εχω λαβει 3 μερες τωρα.

και για να γελασουμε και λιγο στο παλιο ΚΤΜ του 99, 6 χρονια που το ειχα μονο η ντιζα κοπηκε μια φορα και αυτο κοστισε 15 ευρο

αντε καλες βολτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: Magura αισχος

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    ...πως θα σας φαινοταν εαν ενα Power part απο την μηχανή σας σας εσκαγε και επρεπε να πληρωσετε 300 για μια υδραυλικη τρομπα συμπλεκτη Magura επειτα απο normal χρηση 3 χρονων???
    Εγω στη θεση σου θα ενιωθα και τυχερος...

Μεσα στα πρωτα 2 χρονια την ειχα αλλαξει ηδη 2 φορες...

Και το καλυτερο????το ηξερα πριν το παρω...

Ψαξε για την ενισχυμενη...
    ...cause the place seems still alive...

μιλάς πάντα για το κάτω τρομπάκι;
    και κοστολογείται στα 300 ευρώ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    μιλάς πάντα για το κάτω τρομπάκι;
    και κοστολογείται στα 300 ευρώ;;;

ναι το τρομπακι στο τιμονι που ειναι μαζι με τον αποσυμπιεστη της μανιβελας απο οτι ειδα ειναι ενιαιο το συστημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    κάνεις λάθος υπάρχουν όλα τα ανταλλακτικά
    και πωλούνται μεμονωμένα
    το 32 που μάλλον χρειαζόσουν κοστίζει γύρω στα 50?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    photo

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	clutch.jpg 
Προβολές:	1027 
Μέγεθος:	21,5 KB 
ID:	202909

ο ακαμαρινος εχει δικιο... ισως χρειαζεσαι μονο το σετ επισκευης που κανει απο 35 μεχρι 50 δεν θυμαμαι καλα...

αλλιως αν θελεις να ακουσεις τιμη τρομπας συμπλέκτη ΒΕΤΑ, να'σαι σιγουρος θα επαιρνες απο την Fuoristrada ολοκληρη τρομπα και θα την εβαζες στο ΚΤΜ. γυρω στο 150αρι αν θυμαμαι καλα...

παιδια ευχαριστω δεν το εχω παει ακομα για επισκευη περιμενω το ανταλακτικο που παραγειλε το συνεργειο

εννοειτε θα τους ρωτησω τι παραγγειλαν και θα κανω και εγω την ερευνα μου να παω διαβασμενος γιατι μετα συνεργεια ξερετε τι γινετε

αντε μπας και γλιτωσουμε την 300αρα

ευχαριστω παντως

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παιδια ευχαριστω δεν το εχω παει ακομα για επισκευη περιμενω το ανταλακτικο που παραγειλε το συνεργειο

εννοειτε θα τους ρωτησω τι παραγγειλαν και θα κανω και εγω την ερευνα μου να παω διαβασμενος γιατι μετα συνεργεια ξερετε τι γινετε

αντε μπας και γλιτωσουμε την 300αρα

ευχαριστω παντως
    ψαξτο αδερφε... αυτο το καιρο τα συνεργεια δεν εχουν τιμοκαταλογο...Ζητανε οσα τους λειπουν..
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Σύντροφε Χάρη την είχα πατήσει και εγώ πέρσυ το καλοκαίρι (τέλη Ιουλίου) και τα έσκασα (250 αν θυμάμαι καλά) γιατί βιαζόμουν να φύγω για διακοπές. Ρίξε μια ματιά στο ebay παίζουν τρόμπες εκεί, μεταχείρο ή και καινούργιες.

Πάντως η πρώην δικιά μου την είχα περίπου 3 χρόνια και την είχα πάρει μεταχειρισμένη από ebay με άγνωστο πόσο καιρό χρήση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ρε παιδες σορυ αλλα η πανω τρομπα(αυτη που πιανεις με το χερι) δεν παθαινει τιποτα για να θελει ΟΛΗ αλλαγη!!!!Μονο το 32 φθειρεται απο τα χρονια/χρηση και εει 35 ευρω αν θυμαμαι καλα...

Κ πληροφοριακα ΟΛΗ η ΚΑΤΩ τρομπα,αυτη που ειναι στο μοτερ,εχει καινουργια 150ευρω περιπου...

σωστός ο camen, γιαυτό ρώτησα και εγώ για το κάτω τρομπάκι, αυτό που είναι μέσα στην μηχανή.Συνήθως αυτό τα παίζει και όχι το πάνω.

σημερα θα παω συνεργειο και θα μιλησω

ρε παιδια ξερετε το 40 ποσο κανει? αντε στην χειροτερη να θελει και αυτο αλλαγη ( το σωμα )

παντως απο πανω εχω διαροη αυτο ειναι το μονο σιγουρο,φαινετε

thanks Και παλι

λοιπον παιδες ακουστε τι κανουν οι φιλοι μας εκει στην Magura η στην ΚΤΜ για να βγαζουν και απο τα ανταλακτικα, αφου το διασταβρωσα με αλλο συνεργειο και αλλον μηχανικο

στην φωτο που εχει βαλει ο φιλος μας πιο πανω εαν χαλάσουν όλα τα parts εκτος της τρομπας που ειναι οχι το 40 αλλα εκει που μπαινει το 32 στα δινουν ενα ενα για αλλαγη, το 40 ειναι απλα το δαχτυλιδι που μπαινει στο τιμονι... και σου λεει εαν χαλασει η τρομπα ( που δεν την δινει ξεχωριστα) περνεις ολο το SET νουμερο 30 στην μονιαδικη τιμη των 300 ευρω χαχαχα

ποιον να καντιλιασω τωρα Magura η ΚΤΜ??? ξερω ξερω ολλοι τους αυτα κανουν χαχαχα

ευχαριστω για τον χρονο σας παντως θα παω να πληρωσω την λυπητερη

καλες βολτες και καλες διακοπες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    λοιπον παιδες ακουστε τι κανουν οι φιλοι μας εκει στην Magura η στην ΚΤΜ για να βγαζουν και απο τα ανταλακτικα, αφου το διασταβρωσα με αλλο συνεργειο και αλλον μηχανικο

στην φωτο που εχει βαλει ο φιλος μας πιο πανω εαν χαλάσουν όλα τα parts εκτος της τρομπας που ειναι οχι το 40 αλλα εκει που μπαινει το 32 στα δινουν ενα ενα για αλλαγη, το 40 ειναι απλα το δαχτυλιδι που μπαινει στο τιμονι... και σου λεει εαν χαλασει η τρομπα ( που δεν την δινει ξεχωριστα) περνεις ολο το SET νουμερο 30 στην μονιαδικη τιμη των 300 ευρω χαχαχα

ποιον να καντιλιασω τωρα Magura η ΚΤΜ??? ξερω ξερω ολλοι τους αυτα κανουν χαχαχα

ευχαριστω για τον χρονο σας παντως θα παω να πληρωσω την λυπητερη

καλες βολτες και καλες διακοπες
    Eπειδη ΔΕΝ εχω καταλαβει ακομη,σου εχει χαλασει το σωμα της τρομπας?!
    ΑΝ ναι,τι χαλασμα εχει παθει Απο μονο του το βλεπω αδυνατον να χαλαει εκτος και αν εφαγες καμια τουμπα και το εσπασες...

Το νουμερο 32 δινεται πακετο παντως και ονομαζεται "κιτ επισκευης της τρομπας".Κοστιζει 35Ε περιπου και περιεχει κατι τσιμουχακια και ελατηριακια...Αυτο το 32 απο την πολυκαιρια χαλαει και αρχιζει η διαρροη.

Μπορεις να μας πεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα εχει η τρομπα σου για να δουμε τι διαολο παιζει?!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ντροπή & Αίσχος
    από Meyaleleth στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 392
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 16:30
  2. Συμπλέκτης Magura
    από motaba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 01:01
  3. Ντροπή και αίσχος!!!!!!
    από KLX στο forum Off topic