Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: μηχανη on/off

μηχανη on/off

χαιρετε παιδια

την αλλη εβδομαδα παιρνω διπλωμα και εχω αρχισει και ψαχνω για μηχανι στην κατηγορια on/off

τι μου προτεινετε?

μου αρεσει η xt500 αλλα βρισκω με πολλα χιλιομετρα και δεν εμπιστευομαι

εχετε να προτεινετε κατι αναλογο μαυτην?

για παραδειγμα ρε παιδια αυτο μπορω να το οδηγισω?:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/809346/

αυτο το 500 λες η το παλιο? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/825208/ Παντως αυτο ειναι και σχετικα φθηνο και με λιγα χιλιομετρα.Βασικα φθηνο δεν ειναι απλα τα xt ειναι υπερεκτιμημενα.Το δικο μου 500 στην αδεια, μετατροπη σε 600 απο το παιδι που το πηρα με ακριβως τα ιδια χιλιομετρα με του λινκ το πηρα 1500 και ελειπαν απλα οι αεραγωγοι.Βεβαια ποτε δε ξερεις αλλα μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει κατι.Γιατι θες 500 και οχι 600 παρεπιπτοντως?

βασικα θελω 500 για να καλυπτεται απο το διπλωμα α1

εχεις υποψιν σου καποιο αλλο μοντελο για τα κυβικα που θελω?

κυριως on/off αλλα αμα εχεις και κατι αλλο κατα νου

τωρα απο οτι εψαξα η μηχανι πρεπει να ειναι κατω απο 33 ιππους για να δικαιολογιται απο το διπλωμα

και εγω για τον ιδιο λογο το πηρα.Εισαι νομιμος με το xt λογω αναλογιας κιλων/ιππων.Εχει δυο παραμετρους το διπλωμα και αρκει να μετραει η μια.Βεβαια στο ηλεκτρονικο δε λεει το "ή" αλλα το ελεγε στο παλιο.Το πιο δυνατο που μπορεις να παρεις(αν σε νοιαζει αυτο)ειναι το xt και μετα ερχεται το ninja250r το οποιο ομως ειναι streetακι.(Ειναι και καποια αλλα ενδιαμεσα οπως bros400 αλλα δε νομιζω να σε ενδιαφερουν).

ευχαριστω για την απαντηση
    με την xt με προβληματιζει οτι μπορω να βρω μονο με πολλα χιλιομετρα
    ποια η αποψη σου για το Yamaha wr250x?
    εχω μια ακρη που ισως μου βγει πιο οικονομικα

μήπως θες ένα 125?
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

ΤΟ 250x χωρις να το εχω οδηγησει πιστευω θα σου φανει αδυναμο(και σε εμφανιση πιστευω υστερει).Αν απο οτι εχω καταλαβει εισαι πιτσιρικας θα βαρεθεις γρηγορα το γκαζι του.Αυτο το xt600 που εχεις στο λινκ δεν μπορεις να το οδηγησεις με το A1.Θα παρεις ενα 500 και αν δεις οτι θες κατι παραπανω θα το κανεις 600.Παντως τι εννοεις οταν λες πολλα χιλιομετρα.Αν βρεις γυρω στα 30-40 θεωρουνται λιγα για το 2000-2003 μοντελο και γενικα το xt δεν ειναι μηχανακι που θα σου βγαλει προβλημα στο μοτερ απο οτι ξερω.Γενικα πες περιπου για τη χρηση το θες γιατι και το 250x μπορει να σου ειναι οκ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΚΑΖΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?;P

το θελω για καθημερινη χρηση σιγουρα αλλα θελω και το γκαζακι του να
    το εχει...

Παρόμοια θέματα

1. On-off 250 για πρωτη μηχανη...
    από atopos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 20:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας