Βρίσκομαι σε τρελά διλήμματα πάλι.. πέρα από τα γνωστά "πωλείται CBF" και "αναζητείται on-off μεσαίου κυβισμού για καθημερινή χρήση και ταξιδάκια με τη γυναίκα", πέρα απ'τις τρελές τιμές που βλέπω να δίνονται τα μεταχειρισμένα Transalp και V-Strom (και μάλιστα σε κατάσταση ραμολιμέν-πάντα σε σύγκριση με το CBF μου..), στον δρόμο μου βρέθηκε μία Αφρικάνα μπουκιά και συχώριο..![]()
Ενδεικτικά (και διασταυρωμένα-η μηχανή ανήκει σε φίλο):
-Μοντέλο 2001 αλλά με πρώτη άδεια το '03
-Χιλιόμετρα στο κοντέρ 8700...(διασταυρωμένα λέμε)
-Το μοτέρ έχει να δουλέψει από πέρισυ το καλοκαίρι, θέλει οπωσδήποτε λάστιχα και μπαταρία.
-Στα 4000 ευρώ μετρητότατα και χωρίς συζήτηση.
-Σε υπεράριστη κατάσταση εντελώς αγραντζούνιστη, ούτε καν σημάδια διάβρωσης στα μέταλλα δεν έχει.
-Φυλασσόταν πάντα μα πάντα σε γκαράζ τύπου "σαλονιού"..!
-Με τέτοια χρήση που -αν και υπερβολικά σπάνια- ούτε εγώ ο σκατόψειρας δεν θα έκανα.
-Στο χρώμα που πάντα γούσταρα (βλέπε παρακάτω φωτό από νετ)![]()
Σίγουρα θέλει και "ζουμιά", τα πάντα μέσα της θα έχουν γίνει ταραμάς...
Tην καζούρα που έχει να πέσει από φίλους και συμφορουμήτες την παραβλέπω, το ενδεχόμενο να μη βολεύει δύο άτομα σε ταξίδι πάνω στην εργοστασιακή της σέλα όχι.. παραβλέπω επίσης το ότι μπορεί να χρειαστεί ακόμα και 1000άρικο στα αναλώσιμα για να γίνει σαν καινούργια ώστε να μπορεί να εμπνέει και την εμπιστοσύνη μιας καινούργιας, όχι όμως και το να με γυρίσει στις εποχές που το να κάνεις ένα μαστόδοντο "καθημερινό εργαλείο χρήσης", απαιτούσε χέρια και γερές τσέπες..
Τι διάολο να κάνω.. γαμώ την καταδίκη!![]()
![]()
![]()