Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Sos! ΨΑΧΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΙΣΧΙΟ!

Sos! ΨΑΧΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΙΣΧΙΟ!

Γεια σας, πριν 2 μήνες είχα ένα τροχαίο με τη μηχανή χωρίς να φταίω..
    τέλος πάντων, ένα από αυτά που έπαθα ήταν εξάρθρωση ισχίου. Το ισχίο μπήκε στη θέση του χωρίς επέμβαση (κλειστή ανάταξη νομίζω λέγεται, δηλαδή το έσπρωξαν και μπήκε στη θέση του - με ολική αναισθησία βέβαια-)
    Σήμερα δυστυχώς έμαθα ότι μάλλον ξεκίνησε η νέκρωση του ισχίου μου και με έχει πιάσει απελπισία, καθώς θα πρέπει να εγχειριστώ και να μπει μόσχευμα.
    Θα ήθελα όποιος έχει πάθει κάτι παρόμοιο ή έχει φίλο/συγγενή που έχει αντιμετωπίσει νέκρωση του ισχίου να μου πει κάποιον καλό γιατρό εξειδικευμένο σε αυτήν την επέμβαση ή καλύτερα αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω.
    Ακόμα όποιος ξέρει ας μου πει λεπτομέρειες για τέτοια επέμβαση (πόνο, ανάρρωση κλπ)
    Ευχαριστώ!

πμ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλημερα,αφου σου αναταξαν το ισχιο δεν σε βαλανε σε μια σταση ξαπλωμενος με το ποδι λιγο πιο ψηλα απο το κρεβατι και να το τραβαει ενα βαρος προς τα κατω?

Ειμαι παθοντας αλλα με την παραπανω σταση,αποφυγα την εγχειρηση,γιατρο τωρα δεν εχω γιατι το ειχα παθει πριν 15 χρονια στην κρητη.

Αυτους τους 2 μηνες πως αντιμετωπιζες το ισχιο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Στην Πατρα ειναι ενας πολυ καλος γιατρος εξειδικευμενος σε ισχυα και σπονδυλικη στηλη.Ειναι στο δημοσιο νοσοκομειο του Αγ.ανδρεα πλεον χειρουργουν στο Ριο.Συγγενικο μου προσωπο εχει κανει ενχειρηση τοποθετωντας μοσχευμα στο ισχυο.Το ονομα του ειναι Κατσαρδης ελπιζω να πανε ολα καλα με το ποδι σου περαστικα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους!
    Ήμουν 9 μέρες στο νοσοκομείο με το πόδι ακίνητο και ένα βάρος κρεμόταν στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Μετά ήμουν 1 μήνα επίσης ακίνητος στο κρεβάτι στο σπίτι, χωρίς βάρος.
    2 μήνες+ έχουν περάσει από το ατύχημα.
    Χτες, μου είπε ο γιατρός στο ΚΑΤ (άλλος με επέβλεπε στον Ευαγγελισμό) ότι άρχιζε η νέκρωση.
    Σήμερα είδε την μαγνητική κ μου είπε παρουσιάζει αρχή νέκρωσης σε ένα σημείο στην κεφαλή του ισχίου που είναι προς τα έξω. Μου είπε τελικά ότι ακόμα δεν κάνουμε κάτι, θα ξανακάνω μαγνητική το Σεπτέμβρη γιατί μπορεί να παρουσιάσει καθίζηση το συγκεκριμένο σημείο κ με το χρόνο να με ενοχλεί στην κίνηση, οπότε τότε θέλει επέμβαση για να στρέψουν την κεφαλή του ισχίου λίγο ώστε να μην ακουμπάει το συγκεκριμένο σημείο.
    Μπάνια, προσοσή κ όχι πολλά-πολλά μου συνέστησε μέχρι τότε..

Μετά πήγα στη Ευρωκλινική κ είδε ένας γιατρός εξειδικευμένος στο ισχίο τις εξετάσεις κ μου είπε ότι δεν δείχνει νέκρωση η μαγνητική κ συνέστησε ότι ο παραπάνω και εξετάσεις τον Οκτώβρη..
    ίσως αύριο πάω για τρίτη γνώμη στο Ερρίκος Ντυνάν..
    Ευχαριστώ πολύ όλους, τα πμ θα τα δω κ θα σας πω παιδιά!

Παρόμοια θέματα

1. Ψαχνω πισω φαναρι για Ζ750
    από Zbandit750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 09:47
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 09:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε