Αγαπητοι Συμφορουμιτες,
Ειμαι ετοιμος για την ΑΛΛΑΓΗ.Τελειωσα σχολη,τελειωνω στρατιωτικο και φευγω για Master Αγγλια(απο,τι φαινεται).Το MSc θα είναι στη Λογιστικη και χρηματοοικονομικα-Accounting and Finance,για οποιον γνωριζει.
Τι θελω από σας?Συμβουλες,γνωμες αποψεις.Ολο και καποιος θα υπαρχει στην οικογενεια του μοτο, που να μπορει να με βοηθησει να καθαρισω το τοπιο.
Στο 8εμα μας.Τα πανεπιστημια που μεχουν δεχ8ει εως τωρα είναι
1)Uneversity East Anglia(Norwich)
2)Bangor(Ουαλια)
3)Durham
4)Kingston
Από αυτά, τα 3 πρωτα είναι εξισου καλα συμφωνα με τις καταστασεις, στο συγκεκριμενο Μαστερ.Το Kingston είναι αρκετα πιο χαμηλα και βρισκεται Λονδινο(με τα καλα και τα κακα του)
Τελος περιμενω ακομα απαντησεις από Reading, Kent και από Tilburg= Ολλανδια(Τιφο με γειωσαν δυστυχως όλα τα υπολοιπα εκει και θα αρκεστω με την Αγγλια)
Στο σημειο αυτό να σημειωσω πως το ταξιδι μου σκεφτομαι να το κανω με τη μηχανη.Οχι μονο για το συγκεκριμενο ταξιδι αλλα και για να γυρισω οση από την Ευρωπη μπορω,στην πρωτη ευκαιρια που θα βρισκω.
Όπως ξερετε ηδη καποιοι από σας εχω το Versys.Σκεφτομαι εδώ και αρκετο καιρο το κατι παραπανω.Οι επιλογες μου είναι οι εξης προς το παρον.
1)ΒMW 1200 GS adv.Πολλα τα λεφτα Αρη..Και αντε πες το παιρνω..Μετα?Δεν εργαζομαι πλεον, δε ξερω αν θα αντεξω μια τοσο δαπανηρη συντηρηση/καταναλωση κτλ.
2)Παω με το versys,του βαζω θερμαινομενα,βαλιτσες,καγκελα κτλ και κανω το ταξιδι μου.Οχι με την ανεση που χρειαζομαι δυστυχως.
3)Παω Aγγλια και βρισκω μεταχειρισμενο Gs.Εχω ακουσει για μεταχειρισμενα σε πολύ καλη κατασταση και όχι τοσο ακριβα οσο εδώ.
Ειμαι 1.95.Που παει να πει ότι το versys ακομα και με την Givi κουραζει.Δε ξερω τι άλλο μπορω να κανω για να βελτιω8ει η κατασταση..Ειναι και συνη8εια το ταξιδι δε λεω αλλα με τα εντος Ελλαδας ταξιδιωτικα μου δεν ειμαι πολύ αισιοδοξος.Μιλησα με τον Panvas και αλλους και συμφωνουν πως μονο ενας..Μαστοδοντας μπορει να μου παρεχει την ανεση που ζηταω.
Σιγα σιγα θα κανω καποια test ride.GS,990 adv,SMT,tiger. Περιμενα καιρο το Τενερε..Απογοητευτικα από την τιμη του,από το υψος σελας,από το ότι αργησε πολύ να ερ8ει.Και δεν μπορω να το κανω και test ride.
Το ταξιδι μου θα πραγματοποιη8ει μαλλον στα μεσα Σεπτεμβρη.Εχω λοιπον κοντα 3 μηνες να οργανω8ω.Οσα πραγματα δεν μπορεσω να παρω μαζι μου,σκεφτομαι τη λυση της μεταφορικης. Στα πλανα μου είναι και ένα ταξιδι-τεστ στην Κωσταντινουπολη τελος αυγουστου.
Αυτά προς το παρον.Κα8ε απαντηση καλοδεχουμενη,για οποιοδηποτε μερος του κειμενου μου.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
![]()
![]()