Καλημερα σε ολους καταρχην, θα σας γραψω μια μικρη ιστορια που ελαβε χωρα στην πολη μου το Αιτωλικο την Κυριακη που μας περασε, παρολο που δουλευα, μετα απο το συμβαν αυτο ενιωθα σαν ειχα κανει την ομορφοτερη βολτα που εχω κανει ποτε στο λιγο καιρο που ειμαι στο χωρο!!
Κυριακη λοιπον μεσημερι στην καφετερια που ημουν σκανε δυο μηχανες kawa. gp 750 μια κοκκινη και μια μαυρη με γερμανικες πινακιδες καλοσυντηρημες σαν καινουριες μιας και ηταν
μεγαλυτερες απο μενα σε ηλικια.Η μια απο αυτες εκανε τρομερο θορυβο, σταματανε σβηνουν και την κοιτουσαν λεω κατι προβλημα υπαρχει τοτε φευγει ο ενας, βγαινω εξω με τα λιγα αγγλικα που γνωριζω να παρω παραγγελια και πιανουμε την κουβεντα και μου εξηγει οτι καπου στην διαδρομη του εφυγε ο ενας απο τους 4 λαιμους της εξαγωγης και οτι ο φιλος του παει μηπως και τον βρει τελος παντων παραγγελνει ενα καφε τον κερναω και μου εξηγει οτι ξεκινησαν το ταξιδι απο γερμανια με τα πρωτα μηχανακια που πηραν (παρολο που ειχαν απο αλλη μια BMW gs 1200) πριν 23 χρονια και πηγαιναν πελοπονησο για camping! Του λεω οτι θα κανω μερικα τηλεφωνηματα αλλα δεν ξερω αν θα βρω κατι μιασ και ηταν και κυριακη! Αφου ειπαμε καμποσα μετα απο μιαμιση ωρα ερχεται ο φιλος του και κουβαλαει το λαιμο δεμενο στα μπαγκαζια ομολογω εγω χαρηκα πιο πολυ απο δαυτον κατεβαινει τον κερναω και αυτον ενα καφε βαζουν πανω τον λαιμο και ανακαλυπτουν οτι λειπουν τα δυο 13αρια παξιμαδια,μου λεει μπορουμε να βρουμε ποσο χαρηκα που ειχα στο γκαραζ οχι ενα αλλα καμια 200αρια παιρνω τηλ ενα φιλο μιας και δεν μπορουσα να αφησω τη δουλεια και του φερνει 4 ευτυχως το σπειρωμα ηταν το ιδιο! μου λεει τι σου χρωσταω ενοειτε τιποτα του λεω την εφτιαξαν πληθηκαν με εβγαλαν φωτο πλαι στα gp με ευχαριστησαν 1000 φορες και εφυγαν!! Η χαρα μου ηταν απεριγραπτη και θελησα να την μοιραστω να ειστε παντα καλα και παντα ορθιοι, ελπιζω να μπορεσω να ερθω την Κυριακη στην πανελληνια να σας γνωρισω απο κοντα!!