Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 84

Θέμα: Έλληνας Ζητάς vs Γιαπωνέζο Ζητά.Video

Έλληνας Ζητάς vs Γιαπωνέζο Ζητά.Video

Παιδιά δείτε πρώτα έναν έλληνα Ζητά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=1KEHJRMqSH4&NR=1

και μετά τον Γιαπωνέζο ομόλογό του

http://www.youtube.com/watch?v=_1BJ-...eature=related

έπαθα πλάκα...

Παλαιό μέλος
    Καλα ας ερθει ο γιαπονεζος να κυνηγησει γυφτακι με κλεμενο παπι στα λιωσια να μπαινει αυτο κοματια σε οποιον χωματοδρομο θελει να κανει αλματα εκει που το υπηρεσιακο δε παει, να πεσουν κι οι δυο να το κυνηγαει μετα με τα ποδια, να επιταξει αγροτικο με αλλο γυφτο που πουλαει πατατες, το γυφτακι να μπει σε κλειστο σχολειο και να πηδαει μαντρες. Να αφησει το γυφτο με το αγροτικο να φυλαει τη μια εισοδο απο τις μαντρες και να παει απο την αλλη μερια κι επειδη εχει δει το γυφτακι να βγαινει και να τρεχει ξανα να επιταξει νεο οχημα c50 με το ψωμι σε σακουλα στον καθρεφτη εξω απο φουρνο με αποτελεσμα να πιασει τον επιδοξο ανηλικο κλεφτη....
    Επειτα να επιστρεψει το παπι με τη βοηθεια του γυφτου με το αγροτικο στον παπου και το γυφτακι στο τμημα...

Mόνο που ο Έλληνας δεν είναι Ζητάς με την καμία .

Το βίντεο είναι από το αεροδρόμιο της Σητείας και μια που έχει άπλα , είπε ένας άσχετος να κάνει μια βόλτα . Οι πιο σχετικοί του εξηγούν (τον έναν τον ξέρω κιόλας ) ,αλλά δεν .

Αυτός όμως είναι ζητάς .
    http://www.youtube.com/watch?v=TCLgR...eature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Mόνο που ο Έλληνας δεν είναι Ζητάς με την καμία .

Το βίντεο είναι από το αεροδρόμιο της Σητείας και μια που έχει άπλα , είπε ένας άσχετος να κάνει μια βόλτα . Οι πιο σχετικοί του εξηγούν (τον έναν τον ξέρω κιόλας ) ,αλλά δεν .

Αυτός όμως είναι ζητάς .
    http://www.youtube.com/watch?v=TCLgR...eature=related
    Καγκουροζητάς.Πολύ γέλιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    χα χα ρε μεγάλε ο έλληνας είναι στο αρχικό στάδιο πώς καβαλάς μηχανή κ οι γιαπωνέζοι δίνουν εξετάσεις για κασκαντέρ....
    george

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    να κυνηγησει γυφτακι με κλεμενο παπι[]
    Επειτα να επιστρεψει το παπι με τη βοηθεια του γυφτου με το αγροτικο στον παπου και το γυφτακι στο τμημα...
    Δηλαδη αν καταλαβα ο ελλην μπατσος ειτε ικανος ειναι ειτε αχρηστος ειναι, αποτελει παντα ανεκδοτο?
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος
    Δηλαδη αν καταλαβα ο ελλην μπατσος ειτε ικανος ειναι ειτε αχρηστος ειναι, αποτελει παντα ανεκδοτο?
    Για μας τους Ελληνες ναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Σαφεστετα. Οχι οτι εχω τιποτα εναντιον της συγκεκριμενης φυλης, αλλα σχεδον κανενας απο αυτους δεν πληρει τα δικα μου τουλαχιστον κριτηρια για το τι εστι καλος "μπατσος"
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

δεν εισαι ο μονος.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Σαφεστετα. Οχι οτι εχω τιποτα εναντιον της συγκεκριμενης φυλης, αλλα σχεδον κανενας απο αυτους δεν πληρει τα δικα μου τουλαχιστον κριτηρια για το τι εστι καλος "μπατσος"
    Συμπεράσματα τσουβαλιστί. Δεν είμαι μπάτσος αλλά τουλάχιστον εγώ γνωρίζω πολλούς που πληρούν τα δικά μου κριτήρια του "Σωστού Μπάτσου".
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Συμπεράσματα τσουβαλιστί. Δεν είμαι μπάτσος αλλά τουλάχιστον εγώ γνωρίζω πολλούς που πληρούν τα δικά μου κριτήρια του "Σωστού Μπάτσου".
    Οπως προσεξες ειπα "σχεδον κανενας". Παντα υπαρχουν και οι αξιοι, αλλα ειναι λιγοι και τους τρωει η μετριοτητα των υπολοιπων
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Όπως είναι φανερό η λέξη κλειδί που κάνει την διαφορά είναι η λέξη "Έλληνας" και όχι "ζητάς"... βάλε στη θέση του "ζητά" οτιδήποτε άλλο... εφοριακός, γιατρός, οικοδόμος πχ και σύγκρινε και πάλι με τον αντίστοιχο Γιαπωνέζο... τότε ο "Έλληνας ζητάς" δεν θα φανεί τόσο χάλια...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Και ποια ειναι αυτα τα ¨κριτηρια του καλου μπατσου¨??
    Ειλκρινα θαθελα να μαθω...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Και ποια ειναι αυτα τα ¨κριτηρια του καλου μπατσου¨??
    Ειλκρινα θαθελα να μαθω...
    οχι τσιγαρακι γυαλι και καφε και πειραγμα στα κοριτσακια που περνανε, οχι υφος 1000 καρδηναλιων λες και ειμαι ο μαμαω της γειτονιας, να ειναι παραδειγμα νομοταγους πολιτη και παντα προθυμος να με βοηθησει γιατι αυτη ειναι η δουλεια του. Θα αναθεωρησω μονο οταν συναντω ενστολο στο δρομο και δεν με πιανει ενα "αγχος" λες και εχω κανει κατι, αλλα θα νιωθω ανετα και θα λεω "ενας δικος μου ανθρωπος" .
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Θα αναθεωρησω μονο οταν συναντω ενστολο στο δρομο και δεν με πιανει ενα "αγχος" λες και εχω κανει κατι, αλλα θα νιωθω ανετα και θα λεω "ενας δικος μου ανθρωπος" .
    Αυτό είναι κατάλοιπο χούντας που έχεις φίλε..και δυστηχώς θα το περάσεις και στα παιδιά σου όπως στο πέρασαν ή όπως το έζησες αν είσαι κάποιας ηλικίας. Όταν όλοι λέμε "μπάτσοι" "κωλόμπατσοι" κτλ..και το ακούνε και οι επόμενες γενιές η διαβάζουν και οι επόμενες γενιές τι περιμένεις?Οι νέες γενιές αστυνομικών που έφαγαν και κάποια απ τα νιάτα τους στα θρανία είναι σούπερ ανώτερες απ αυτές των "μπάτσων" σαφώς και είναι φίλος σου αν δε παραβαίνεις το νόμο και φερθείς ευγενικά. Εσύ σ έναν αγενή δλδ θα είσαι κυριλέ απεναντί του?Ότι δουλειά κι αν κάνεις. Βλέπω συχνά νέα παιδιά που σαφώς κάνουν και λάθη όπως όλοι μας πάνω στη δουλειά μας (είναι κανείς αλάνθαστος εδώ?) που παίρνουν ψίχουλα για να σε φυλάνε σε κάθε αργία εκτεθιμένοι στον κάθε κίνδυνο, προπαγάνδα, θεωρία συνομοσίας, καβλώσει και τους καθαρίσει...(για να μην αναφερθώ σε VIP και μεταθέσεις). Κ όμως και μέσα σ όλα είναι και το ss τους παίρνουν το weekend και ξεδίνουν σε μότο βόλτες όπως όλοι μας και πάνω απ όλα είναι νορμάλ άνθρωποι αρκετοί απ αυτούς όπως σ όλα τα επαγγέλματα. Η μλκια του Έλληνα ήταν και θα είναι η ταμπέλα και οι κριτική στους άλλους κ όχι στον ευατό του.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. video car vs bike - Freddie Spencer
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 00:07
  2. M5 Vs GSXr600 video....
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 08:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα