οι στοφες σε ενα ενα μηχανακι Typhoon εχω....εχω ακουσει πως το κανονικο ειναι να πανε ως 300-400 χιλιαδες...ενω οταν οδηγω πανε ος 5500-6000 υπαρχει κανα προβλημα?...καμια γνωμη αμα ξερετε
οι στοφες σε ενα ενα μηχανακι Typhoon εχω....εχω ακουσει πως το κανονικο ειναι να πανε ως 300-400 χιλιαδες...ενω οταν οδηγω πανε ος 5500-6000 υπαρχει κανα προβλημα?...καμια γνωμη αμα ξερετε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μαλλον θελεις να πεις οτι οδηγοντας σε κανονικους ρυθμους εχει ακουσει πως οι στροφες πρεπει να παιζουν μεταξυ 3.000 - 4.000 ενω εσυ βλεπεις 5.500-6.000
αυτο εννοεις;
ναι
Η φωτο(avatar)απο το ενυδρειο ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εχει στροφομετρο το Typhoon 50;![]()
![]()
E κοιτα...50αρι ειναι, διχρονακι και συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα που δινει η Piaggio αποδιδει το μεγιστο της ισχυς του στις 6.500 σ.α.λ. και το μεγιστο της ροπης του (της ποιας; ) στις 6.250 σ.α.λ.
Μια χαρα λοιπον ειναι εκει που το δουλευεις, στις 3.000 - 4.000 σ.α.λ. πρεπει να ξεκιναει σε κατηφορα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η φωτο(avatar)απο το ενυδρειο ειναι?![]()
ναι ειπα να κανω μια αναδυση και να βοηθησω...![]()
δηλαδη το 6.000 ειναι φυσιολογικο?γιατι ειναι καινουριο το μηχανακι..και ειμαι πρωταρης και δεν τρεχω και πολυ..
αν και δεν σε πιασα....ευχαριστω παντως πολυ
Δεν ξερω πως στρωνονται τα 2Τ 50αρια...και να σου πει καποιος να μην ανεβαζεις περισσοτερες απο 3-4.000 σ.α.λ. απλα δεν θα τσουλας, οποτε μαλλον πρεπει να σου απαντησει καποιος αλλος...
οταν στρωθει ομως, οι 6.000+ στροφες ειναι η "καλη" περιοχη λειτουργιας του και μπορεις αφοβα να το φτανεις εκει χωρις προβλημα.
Παρε τηλεφωνο εκει που το αγορασες και ρωτησε τους