Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: προβλημα με spyball

  1. #1

    προβλημα με spyball

    Παίδες χαιρετώ,
    εδώ και 3 μήνες έχω ένα vstrom 650 του '04 το οποίο 'εχει ένα spyball προφανώς της ίδιας χρονολογίας. 2 φορές μέσα σ αυτούς τους 3 μηνες και αφού η μηχανή έχει μείνει για περιπου 48 ώρες ακινητη (και τις 2 φορές με τον συναγερμό off) ο συναγερμός είναι νεκρός δεν οπλίζει με κανένα χειριστήριο. Βρ'ηκα αρκετά threads με προτάσεις όπως να γεφυρώσω 2 λευκά καλώδια και να ανοιξω διακόπτη με το μπουτόν πατημένο, να ανοίξω απλά διακόπτη με το μπουτόν πατημένο για να βγει απο sleep mode, να πατήσω το αριστερό κουμπί μια φορά και μετά ξανά 15 δευτερόλεπτα μέχρι να οπλίσει αλλά τπτ....ο $#@%$@νος δε λεει να ξυπνήσει...την πρώτη φορά που το έκανε το δεύτερο τηλεχειριστήριο δούλευε και πήγα στη cobra κάτι κάναν στο τηλε... που δεν δούλευε και ολα οκ....τώρα δε δουλεύει τπτ.....αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και έχει καμμιά ιδέα θα είμαι υπόχρεος γιατί ταξιδάκι κάθε 20 μέρες μεσόγεια-Λ.Αθηνών δε λέει με τπτ....μπας και θέλει πέταμα ο spyball?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  2. #2
    Feedback απο Cobra Λ.Αθηνών....
    Τελικά πήγα σήμερα, έβγαλαν πάλι τη μονάδα, τη συντόνισαν λέει και πάλι λειτουργεί οκ.
    Γράφω τι μου είπαν να ελέγξω αν (ειμαι σίγουρος) το ξανακάνει.
    (έχω τον spyball με τα μαύρα τετράγωνα τηλε....με τα 2 τετράγωνα πράσινα λαστιχένια κουμπιά)
    1. Πατάμε το αριστερό κουμπί του τηλε για 1 δεύτερο και μετά παλι πατάμε το ίδιο για 30 δεύτερα συνεχόμενα. Αν ο συναγερμός κάνει "μπιπ" τότε είναι οκ και κάνουμε το ίδιο για το άλλο τηλε.
    Αν αυτό δε δουλέψει....
    2. Ανοίγουμε και κλείνουμε το διακόπτη της μηχανής και περιμένουμε να ανάψει το led του συναγερμού μετά από περίπου 20 δεύτερα. Όσο είναι αναμένο (περίπου 2 δεύτερα) ανοίγουμε ξανά το διακόπτη και πατάμε το αριστερό κουμπί του τηλε για 15 περίπου δεύτερα. Μόλις κάνει "μπιπ" κλείνουμε το διακόπτη.
    Αν κι αυτό δε δουλέψει....
    3. Ίσως ο συναγερμος έχει μπeι σε sleep mode (1 ημέρα μετά απο ακινησία με το συναγερμό off ή 21 ημέρες μετά από ακινησία με το συναγερμό on). Αν ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος τότε ανοίγουμε διακόπτη....ο συναγερμός βαράει και τον αφοπλίζουμε με το τηλε. Αν ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος ανοίγουμε πάλι διακόπτη και κάνουμε μια προσευχή να ενεργοποιηθεί (στην περίπτωση μου 2 φορές δεν πέτυχε η προσευχή)
    Αν όλα αυτά δε δουλέψουν τότε....
    1. Αρχίζουμε τα γαμοσταυρίδια (εκτός 15ης Αυγούστου και Κυριακών) και σιχτιρίζοντας παίρνουμε το δρόμο για τη Λ.Αθηνών 76 να μας το φτιάξουν.
    2. Ο συναγερμός μας έχει immo οπότε μας έχει μπλοκάρει το μηχανάκι και δε μπορούμε να κάνουμε τπτ....(εδώ επιτρέπονται κατ' εξαίρεση τα γαμοσταυριδια καθ'εκάστη) αν έχουμε το code του τότε το βάζουμε και ξεμπλοκάρει.....αν δεν έχει immo απλά βάζουμε μπρος και φεύγουμε προς το πλησιέστερο μαγαζί που βάζει συναγερμούς και πετάμε τον spyball......

    Ελπίζω να βοήθησα ...... Καλές διακοπές......εφυγαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

    2 μήνες και 20 μερες με το Vstrom και απο 3422 km έφτασε στα 7501 km......καλό ε?

  3. #3
    Εγω φιλε μου εχω τον 8510 , αυτον πρεπει να εχεις και εσυ και εδω και 8 χρονια δεν εχει κανει ποτε προβλημα.
    Και σε αλλους που τον εχουν το ιδιο, ειναι απο τους πιο καλους , τωρα μπορει να ετυχε σε εσενα να εχει προβλημα.
    Dankannn

    CBR 600F THE BEST

  4. #4
    Αν δεν κανω λάθος ειναι ή ο 6507 ή ο 6527...και όντως μπορεί να έχω πέσει στη περίπτωση...το θέμα είναι απλά κουραστικό αν κάθε τόσο πρέπει να τρέχω αντιπροσωπεία για ρυθμιση.

Παρόμοια θέματα

  1. Πρόβλημα με συναγερμό Spyball 6527
    από mia_zoi_kawa στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2011, 05:43
  2. Πρόβλημα με τον spyball
    από AXL954 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 14:37
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:57
  4. Bοήθεια πρόβλημα με xt.
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 10:27
  5. Προβλημα με ΧΤ
    από nikos283 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 15:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF