Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 156

Θέμα: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Οδηγώ μοτοσυκλέτα για περίπου 15 χρόνια όπως και αυτοκίνητο. Τα τελευταία 7-8 χρόνια χρησιμοποιώ το μηχανάκι πιο πολύ γιατί με βολεύει στην κίνηση της πόλης και φτάνω στη δουλειά μου χωρίς νεύρα και χωρίς να έχω καπνίσει κανα πακέτο τσιγάρα. Μιλάμε τώρα για μια απόσταση 20 χλμ. απο το σπίτι μου στο γραφείο μέσω εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Καβάλας. Δεν έχω διανοηθεί να πάρω το αυτοκίνητο καθημερινή και να βγω εθνική. Πρέπει να είσαι τρελός έλεγα και μαλάκας να κάθεσαι στην κίνηση ώρες και ώρες όταν μπορείς να πάρεις το τραίνο κ.τ.λ. Είμαι τυχερός με το μηχανάκι. Το τι έχω δει όμως αυτά τα χρόνια στο κομμάτι αυτό της εθνικής δεν περιγράφεται και μάλλον όλα αυτά τα προσθέτω στις εμπειρίες που έχω αποκομήσει όλα αυτα τα χρόνια που οδηγώ. Δεν το παίζω έξυπνος αλλά μου αρέσει η οδήγηση και πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Δηλ. εκεί που πιο παλιά όταν πλησίαζα φανάρι με πράσινο πέρναγα χωρίς να κόψω τώρα κόβω γιατί κάποτε είδα το χάρο με τα μάτια μου. Απλό. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί και όλο μαθαίνω μέχρι στο σημείο που τώρα πια η οδήγηση με το μηχανάκι στην πόλη έχει γίνει για εμένα τρόμος σχεδόν και κουραστική. Είναι πάρα πολυ κουραστικό όταν έχει 4 λωρίδες γεμάτες σταματημένα κουτιά εσύ να περνάς ανάμεσα και να προσπαθείς να προσέχεις αν κάποιος οδηγός μέσα στα νεύρα του αλλάξει λωρίδα τη στιγμή που θα περνάω εγώ αλλά και κάποιους άλλους μαλάκες μηχανόβιους που κολλάνε από πίσω μου και προσπαθούν να με περάσουν πάση θυσία και από όπου βρουν. Γιατί αυτό γίνετε ΠΑΝΤΑ το 90% των οδηγών θα αλλάξει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει. Ή θα κοιτάξει την ώρα που το μισό αμάξι θα έχει στρίψει. Μην πω για το φλας έτσι... Πόσο βοηθάει όταν χρησιμοποιείς το φλας ρε οδηγέ. Μέ όλα αυτά που βλέπω καθημερινά τα παίρνω πια στο κρανίο και αν κάποιος κάνει μαλακία και πάει να με ρίξει πάω δίπλα και του τη λεω. Μερικές φορές βρίζω και μερικές φορές βρίζω πολύ. Σίγουρα κάποιος θα με καταλάβει εδώ μέσα. Δεν είναι ωραίο να βρίζεις αλλά είναι και επικύνδινο όμως όταν βλέπεις ότι η αδιαφορία του άλλου μπορεί να σε στείλει τότε θυμώνεις. Σήμερα πήρα το μάθημα μου όμως και έμεινα με την απορία. Ένα αμάξι ενώ εγώ ήμουν στη λωρίδα μου κανονικά είχε κολλήσει πίσω μου γιατί ήθελε να με περάσει. Που να με περάσει πάνω στη γέφυρα γαμώτο μου βγαίναμε στην εθνική. Τελικά με πέρασε αλλά πάρα πολύ ξυστά. Του κάνω και εγώ την κλασσική χειρονομία και τα πέρνει ο τύπος (ένας πιτσιρικάς ήταν με ενα ΒΜW tzip μεγάλο) κόβει ταχύτητα και πάω δίπλα στο παράθυρο του λέω "γιατί με πέρασες τόσο ξυστά και με έκοψες" Εσύ με έκοψες λέει και με φτύνει! Πάει να φύγει ξανακόβει και βγαίνει από το παράθυρο και μου πετάει και ένα κουτι αναψυκτικού γεμάτο. Στο κράνος το έφαγα. Κόβει αριστερά και φεύγει. Με το XR 125 που να τον προλάβω. Και τι να προλάβω δηλ. αν πήγαινα κοντά του σίγουρα θα με έριχνε κάτω. Τι κάνουμε ρε παιδιά όταν θυμώνουμε πάνω στο μηχανάκι? Τελικά το να βρίζεις δεν βγάζει πουθενά δεν θα βάλει μυαλό ο άλλος και στη χειρότερη περίπτωση θα σου κάνει ότι έκανε σε εμένα. Αν δεν φόραγα το κράνος θα μου είχε ανοίξει το κεφάλι.

Μην τσακώνεστε στο δρόμο.
    Δεν ξέρεις ο άλλος τι έχει καπνίσει/ρουφήξει/πιεί και τι μπορεί να κουβαλάει.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Να σου πω εγώ φίλε μου τι θα έκανα.
    Πρώτον, αν μπορούσα, θα έπαιρνα το κουτάκι που μου πέταξε και τον αριθμό του και θα του έκανα μια ωραία μύνηση.
    Το κουτάκι έχει πάνω τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Θα την έτρωγε δηλαδή και για ρύπανσυ περιβάλοντος.
    Μετά, θα τον έπερνα από πίσω, οση ώρα και να μου επαιρνε αυτό.
    Θα έπαιρνα μια πέτρα από κάτω και θα του την πέταγα στο παρμπριζ, θα του έκανα κι ένα κωλοδάχτυλο και θα έφευγα.
    (στην πέτρα πάνω, δεν μπορείς να βρεις δακτυλικά αποτυπώματα)
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Τον αριθμο κυκλοφοριας του μ@λ@κ@ δεν τον πηρες ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

+990!!!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    απλα να ξαχασουμε οτι ξεραμε ως τωρα.
    προτεραιοτητα εχει αυτος που θα πονεσει λιγοτερο.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    ...Ένα αμάξι ενώ εγώ ήμουν στη λωρίδα μου κανονικά είχε κολλήσει πίσω μου γιατί ήθελε να με περάσει... ...
    Ησουν σε αριστερη λωριδα??
    Μηπως θα μπορουσες απλα να κανεις λιγο δεξια να περασει και να αποφυγεις τον εκνευρισμο????

...cause the place seems still alive...

Τον πήρα τον αριθμό αλλά μύνηση δεν νομίζω να κάνω. Χοντρή μανούρα είναι και δόξα το Θεό εγώ καλά είμαι. Έχει περάσει από το μυαλό μου να ψάξω μόνος μου να τον βρω και να του κάνω το αμάξι του μπαμπά του καλοκαιρινό αλλά και από την άλλη αμαρτία είναι. Δεν είμαι της βίας γμτ. Είμαι διχασμένος για το τι θα κάνω. Το θέμα ήταν να πω την εμπειρία μου ώστε αν υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που τσαντίζονται και βρίζουν στο δρόμο να ξέρουν ότι υπάρχουν και τρελοί. Εγώ θα το σκεφτώ ξανά όταν θα τσαντιστώ με κάποιον στο μέλλον για το τι θα κάνω. Με πνίγει το δίκιο πάντως. Οι πιο πολλοί εδώ στο forum οδηγούμε μηχανές και καταλαβαίνετε πως οδηγούν κυρίως οι οδηγοί αυτοκινήτων και πόσο ευάλωτοι είμαστε. Ένα τσακ αν σου κάνει το αμάξι πέφτεις. Και όποτε πέφτεις ΠΑΝΤΑ χτυπάς απλά η διαφορά είναι αν θα χτυπήσεις λίγο ή πολύ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που ανέβηκα σε μηχανή έμαθα να οδηγώ καλύτερα με το αυτοκίνητο. Ξέρω πως και που να κοιτάξω. Το ίδιο και με τη μηχανή. Έχω πει στον εαυτό μου "Δεν σε βλέπουν, δεν υπάρχεις πράξε ανάλογα". Ευτυχώς σαν αυτό το καθίκι δεν υπάρχουν πολλοί. Αυτός θα τη βρει από αλλού δεν είναι ανάγκη να λερώσω τα χέρια μου.

Re: Re: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Μηπως θα μπορουσες απλα να κανεις λιγο δεξια να περασει και να αποφυγεις τον εκνευρισμο????

Αυτό φίλε μου είναι άλλη συζήτηση.
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου την δίνουν αυτοί που κάθονται στην αριστερή και... απλά πάνε.
    Αει στο διάολο:a017::a37: :a57: κάνε στην άκρη και μη σε νοιάζει που θα πάω, με πόσα θα πάω και γιατί τα πάω.
    Άντε γιατί μου θύμισες σκηνικό τώρα και τα πήρα (950dim δεν πηγαίνουν για σενα τα καντήλια,ε?)

Υ.Γ. Φίλε Volo, προσπάθησε σε παρακαλώ μετά από κάθε φράση που τελειώνεις να πατάς το enter.
    Είναι κουραστικό το συνεχόμενο μύνημα.
    Και τα γράφεις και μεγάλα....
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Το μόνο που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που ανέβηκα σε μηχανή έμαθα να οδηγώ καλύτερα με το αυτοκίνητο. Ξέρω πως και που να κοιτάξω.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Re: Re: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

Είμασταν πάνω σε γέφυρα βγαίνοντας στην εθνική. Μια λωρίδα είχε αλλά ναι έχεις δίκιο φίλε αυτό έπρεπε να κάνω από την αρχή είχε χώρο. Τσαντίστηκα που κόλλησε από πίσω μου. Αν πάταγα το φρένο για κάποιο λόγο θα έπεφτε απάνω μου γι΄αυτό τα πήρα. Πρέπει να βρω ένα τρόπο να είμαι ήρεμος όταν οδηγώ. Τίποτα ΤΑΙ CHI και γιόγκες μπορεί να βοηθήσει χεχε. Δεν ειρωνεύομαι απλά έχω βρει που έχω μειονεκτήματα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του άλλου. Αν ήταν έτσι θα γέμιζαν οι δρόμοι με πεταμένα κουτάκια αναψυκτικών και ροχάλες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...δεν είναι ανάγκη να λερώσω τα χέρια μου...
    ...με αιμα?:smilea:
    ...cause the place seems still alive...

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Το μόνο που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που ανέβηκα σε μηχανή έμαθα να οδηγώ καλύτερα με το αυτοκίνητο. Ξέρω πως και που να κοιτάξω.
    --------------------------------------------------------------------------------

Αυτό το έπαθα κι εγώ φίλε μου

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Τον πήρα τον αριθμό αλλά μύνηση δεν νομίζω να κάνω. Χοντρή μανούρα είναι και δόξα το Θεό εγώ καλά είμαι. Έχει περάσει από το μυαλό μου να ψάξω μόνος μου να τον βρω και να του κάνω το αμάξι του μπαμπά του καλοκαιρινό αλλά και από την άλλη αμαρτία είναι. Δεν είμαι της βίας γμτ. Είμαι διχασμένος για το τι θα κάνω. Το θέμα ήταν να πω την εμπειρία μου ώστε αν υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που τσαντίζονται και βρίζουν στο δρόμο να ξέρουν ότι υπάρχουν και τρελοί. Εγώ θα το σκεφτώ ξανά όταν θα τσαντιστώ με κάποιον στο μέλλον για το τι θα κάνω. Με πνίγει το δίκιο πάντως. Οι πιο πολλοί εδώ στο forum οδηγούμε μηχανές και καταλαβαίνετε πως οδηγούν κυρίως οι οδηγοί αυτοκινήτων και πόσο ευάλωτοι είμαστε. Ένα τσακ αν σου κάνει το αμάξι πέφτεις. Και όποτε πέφτεις ΠΑΝΤΑ χτυπάς απλά η διαφορά είναι αν θα χτυπήσεις λίγο ή πολύ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που ανέβηκα σε μηχανή έμαθα να οδηγώ καλύτερα με το αυτοκίνητο. Ξέρω πως και που να κοιτάξω. Το ίδιο και με τη μηχανή. Έχω πει στον εαυτό μου "Δεν σε βλέπουν, δεν υπάρχεις πράξε ανάλογα". Ευτυχώς σαν αυτό το καθίκι δεν υπάρχουν πολλοί. Αυτός θα τη βρει από αλλού δεν είναι ανάγκη να λερώσω τα χέρια μου.
    Αμα σε πνιγει το δικιο θαπρεπε να κανεις μηνυση.Το κουτακι με τα αποτυπωματα ειναι σωστο,οι υπολοιποι τσαμπουκαδες μονο τσαμπουκαδες θα φερουν.
    Δεν του εκοψες τον κωλο και τωρα ο μαλακας κυκλοφορει εξω.Για ενα πραγμα νασαι σιγουρος:
    Θα το ξανακανει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    +1 (ξανά)

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 23:35
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 20:04
  3. Γυναίκα Πάνω σε Μηχανή (Ποιος είναι ο φονιάς)
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 19:44
  4. Χρωμα βαφης πανω σε μηχανη
    από ea6gka στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 23:53
  5. Σκουτερακι πανω σε περιπολικο!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 16:10

Κανόνες δημοσιεύσεων