Καλησπερα κι απο μενα.
Ειμαι καινουριος κι εγω στο forum και οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι γραφτηκα για να ρωτησω καποιες αποριες μου και να συζητησω με ατομα που εχουν κοινα ενδιφεροντα με μενα.
Κανοντας λοιπον μια "βολτα" στο forum ειδα οτι υπαρχουν πολλοι σαν κι εμενα, ασχετοι δηλαδη με τις μηχανες και πολλοι αλλοι οι οποιοι εχουν την υπομονη και την ορεξη να απαντουν σε καθε νεα συζητηση που ανοιγει ενας αρχαριος.
Ας μην κουρασω αλλο και ας μπω κατευθειαν στο ψητο:
Ειμαι 20 και βγαζω διπλωμα Α1. Δε ξερω αν αργησα αλλα τωρα μπορεσα να μαζεψω τα λεφτα.
Σκεφτομαι λοιπον τωρα που παιρνω το διπλωμα να μαζεψω λεφτα και για μια μηχανη.
Γενικα ειμαι φαν των touring μηχανων και των chopper... Ομως κανοντας μαθηματα στη σχολη με μια cbf 125 ειδα οτι και οι on/off μηχανες μ'αρεσουν και μαλλον ειναι πιο καλες για αρχαριους σαν κι εμενα.
Ηθελα να μου προτεινετε λοιπον ειτε κατι σε cbr 125/250, cbf 125/250, ybr 125/250, xlv 125 varadero, r125 η ακομη καλυτερα για μενα κατι σε suzuki gz 125 marauder.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.Γ.: Να αναφερω οτι τη μηχανη τη θελω για μεσα στη θεσσαλονικη και το πολυ για αποστασεις οπως Βεροια-Θεσσαλονικη(δλδ ~70-80 km), και οτι ειμαι ~1.85 και ~100kg.