Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Μεταβιβαση

Νέο μέλος

Μεταβιβαση

Καλησπερα σας, ειμαι 16 χρονων και σκοπευω να παρω ενα μηχανακι 125κ.ε. Θελω ομως η αδεια να ειναι στο ονομα μου. Εχω μαθει μονο οτι χρειαζετε ΑΦΜ το οποιο σε 5' λεπτα μπορω να το εχω. Μπορει καποιος απο εσας να ξερεις τη δικαιολογητικα χρειαζονται για να ειναι δυνατη η μεταβιβαση στο ονομα μου? Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Re: Μεταβιβαση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Crypto
    Καλησπερα σας, ειμαι 16 χρονων και σκοπευω να παρω ενα μηχανακι 125κ.ε.

να πάρεις ένα 50άρι ίσως :a47:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Νέο μέλος
    φιλικα παντα αλλα το θεμα ειναι αλλου... εχω μαθει οτι γινετε μεταβιβαση 125κ.ε σε ανηλικο αλλα εχω ακουσει πολλα και διαφορα γι'αυτο το θεμα και δεν ξερω τη να πιστεψω.

πανε σε ενα κεπ κ πιστεψε τους,
    συνηθως δε λενε μλκιες........
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Crypto
    φιλικα παντα αλλα το θεμα ειναι αλλου... εχω μαθει οτι γινετε μεταβιβαση 125κ.ε σε ανηλικο αλλα εχω ακουσει πολλα και διαφορα γι'αυτο το θεμα και δεν ξερω τη να πιστεψω.
    φιλικά πάντα δεν στο λέω άσκοπα.. παρ'όλα αυτά, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι γίνεται..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Ξεθαβω το παρον , μιας κι ενα φιλαρακι μου ειναι πολυ κοντα στην αποκτηση ενος τουρμπονο.
    Ειναι 26 ετων, φυσικα με διπλωμα εδω και και χρονια, και η απορια μας ειναι η εξης:
    Οσες ροδες απεκτησε τοσα χρονια ηταν στο ονομα του πατερα του, λογω της οικογενειακης επιχειρησης.Τωρα ομως θελει να το'χει στο ονομα του.
    Δεν κανει ομως φορολογικη δηλωση.
    Αν επιλεχθει ενα πλασματικο - επιτευμενα πολυ χαμηλο - ποσο αποκτησης της μηχανης στην υπευθυνη δηλωση μεταξυ αγοραστη-πωλητη, και παμε μονο με την ταυτοτητα και την βεβαιωση ΑΦΜ στα ΚΕΠ (αν αυτο χρειαζεται), θα γραφει στο ονομα του το μηχανακι χωρις να εχουμε προστριβες με την εφορια?
    Η' θα σερνουμε παλι τον μπαρμπα-λακη στην Αθηνα για υπογραφες?(ξερω οτι παιζει και πληρεξουσιο )
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    τα μηχανακια δε δηλωνονται στην εφορια...

και αν δηλωσεις την πώλησή τους θα είναι μόνο για να καλύψεις μια άλλη αγορά ώστε να μην εχεις προστριβές σε περίπτωση που ερωτηθείς πόθεν έσχες...

Γνωριζω κι εγω οτι μονο το υπουργειο συγκοινωνιων χρειζεται τα στοιχεια, απλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.Ευχαριστω Νοstra.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Στην μεταβίβαση δεν πρόκειται να τον ρωτήσει κανένας πόσο την αγόρασε ούτε αυτό θα φαίνεται πουθενα επίσημα. Απλα συνήθως κάνεις ένα χαρτί ανάμεσα σε πωλητή αγοραστή οτι ο ταδε αγόρασε απο τον τάδε για το τάδε πόσο την τάδε μηχανή,υπογράφουν και οι δυο το επικυρώνουν και πέρνει ο καθε ένας απο ένα αντίγραφο. Αυτο για να μην υπάρξει πρόβλημα μεταξύ τους όμως όχι για την εφορία. Η μηχανή δεν δηλώνεται στην εφορία οπότε δεν πρόκειται κανείς να δει πόσο την πήρε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    τα μηχανακια δε δηλωνονται στην εφορια...
    ...ακόμα
    η πολλή άνεση θα μετατραπεί σε κολοπιλάλα για αρκετούς όταν οι μοτοσυκλέτες θα έχουν ακριβώς το ίδιο 'status' με τα αυτοκίνητα στην εφορία

@konsttanttinos να κάνει δήλωση ο φίλος σου, τι εννοείς "λόγω της οικογενειακής επιχείρησης" ; βαριέται ο λογιστής του μΕ φαίνεται

Βλαμμένο Μέλος Το avatar του/της Jason_ch
    Να τον στείλουμε στη δικιά σας οικογενειακή επιχείρηση να "λογιστεί" λες Λεό???
    " Όλα είναι δρόμος "

Παρόμοια θέματα

1. μεταβιβαση αδειας μηχανης
    από dida στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 14:28
  2. Μεταβίβαση Μοτοσυκλέτας
    από lasus4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 02:13
  3. μεταβιβαση
    από aprillios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί