Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...

Σημερα στο λουτρακι ,κηδευεται 16χρονος ,απο τραχαιο με γουρουνα...

Προχθες την νυχτα συνεβη το ατυχες και ηταν δικαβαλος μαζι με φιλαρακι του ,ο οποιος νοσηλευεται σε ασχημη κατασταση...

παλι γονεις θα θαψουν το παιδι τους...

τελικα οταν ειμαστε εφηβοι δεν υπολογιζουμε τπτ...ουτε τα νιατα μας ,ουτε τους δικους μας ανθρωπους ,ουτε τη υγειας μας ,τπτ...

και ολα αυτα γιατι?

κριμα ρε παιδια στα νιατα που χανονται...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Να ήταν μόνο αυτό...την ίδια ημέρα έγινε και αυτό
    http://ekorinthos.gr/2010/10-17

41 χρονών με 3 παιδιά, πήγαινε πρωινή βάρδια στο εργοστάσιο, τον σκότωσε ένας 73χρονος με φορτηγάκι που λένε ότι παραβίασε το στόπ...πας για το μεροκάματο και την επόμενη στιγμή αφήνεις 3 ορφανά και μια γυναίκα μόνη της, χωρίς να φταις, σαν το σκυλί στο αμπέλι...πήγε ο πατέρας μου στην κηδεία αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους, τον ήξερε από μικρό παιδί στο εργοστάσιο που ήταν εργοδηγός, φόραγε λένε κράνος αλλά είχε εσωτερική αιμορραγία άσχημη..
    Ο Θεός να τον αναπαύσει και να λυπηθεί τα παιδάκια του τα καημένα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Σημερα στο λουτρακι ,κηδευεται 16χρονος ,απο τραχαιο με γουρουνα...

Προχθες την νυχτα συνεβη το ατυχες και ηταν δικαβαλος μαζι με φιλαρακι του ,ο οποιος νοσηλευεται σε ασχημη κατασταση...

τελικα οταν ειμαστε εφηβοι δεν υπολογιζουμε τπτ...ουτε τα νιατα μας ,ουτε τους δικους μας ανθρωπους ,ουτε τη υγειας μας ,τπτ...

και ολα αυτα γιατι?

Ξέρεις τί μου τη δίνει τελευταία;;; Που τις μεγαλύτερες μαλακίες-καγκουριές-αυτοκτονικές οδηγικές συμπεριφορές τις βλέπω μέσα στην πόλη από δίτροχους μαλάκες ηλικίας 17-25...προχτές εάν δεν έκανα στην άκρη θα είχα γίνει χαλκομανία με το γ@μημένο κ@ργιόλη με το ΧΤ που όχι μόνο έκανε σφήνες αλλά είχε περάσει τα διαχωριστικά κολωνάκια στην Πατρών και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα...μου ήρθε να του χώσω το ΧΤ στον κώλο του άμα τον έπιανα στα χέρια μου...κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να συντηρούν στερεότυπα και αρνητική εικόνα για τους δίτροχους εποχούμενους...ο άλλος ο πιτσιρικάς με το παπί τις προάλλες με προσπέρασε από τα δεξιά και μετά άρχισε επιδεικτικά μπροστά μου τις καγκουριές μέχρι που παραλίγο να βρεθεί κάτω από ένα αστικό αν δε σταμάταγε αυτό έγκαιρα...εκείνη τη στιγμή αν και ακούγεται σκληρό, ευχήθηκα να έτρωγε καμιά χύμα άσχημη και έτσι τραυματισμένο να τον αποτελείωνα στα μπουνοκλωτσίδια το μ@λ@κισμένο...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...

και ολα αυτα γιατι?

...δεν θα είδαν την εκπομπή του Θεοδωράκη μάλλον

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Να ήταν μόνο αυτό...την ίδια ημέρα έγινε και αυτό
    http://ekorinthos.gr/2010/10-17

41 χρονών με 3 παιδιά, πήγαινε πρωινή βάρδια στο εργοστάσιο, τον σκότωσε ένας 73χρονος με φορτηγάκι που λένε ότι παραβίασε το στόπ...πας για το μεροκάματο και την επόμενη στιγμή αφήνεις 3 ορφανά και μια γυναίκα μόνη της, χωρίς να φταις, σαν το σκυλί στο αμπέλι...πήγε ο πατέρας μου στην κηδεία αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους, τον ήξερε από μικρό παιδί στο εργοστάσιο που ήταν εργοδηγός, φόραγε λένε κράνος αλλά είχε εσωτερική αιμορραγία άσχημη..
    Ο Θεός να τον αναπαύσει και να λυπηθεί τα παιδάκια του τα καημένα...

και μετα σου λενε υπαρχει θεος....

Re: Re: ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ξέρεις τί μου τη δίνει τελευταία;;; Που τις μεγαλύτερες μαλακίες-καγκουριές-αυτοκτονικές οδηγικές συμπεριφορές τις βλέπω μέσα στην πόλη από δίτροχους μαλάκες ηλικίας 17-25...προχτές εάν δεν έκανα στην άκρη θα είχα γίνει χαλκομανία με το γ@μημένο κ@ργιόλη με το ΧΤ που όχι μόνο έκανε σφήνες αλλά είχε περάσει τα διαχωριστικά κολωνάκια στην Πατρών και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα...μου ήρθε να του χώσω το ΧΤ στον κώλο του άμα τον έπιανα στα χέρια μου...κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να συντηρούν στερεότυπα και αρνητική εικόνα για τους δίτροχους εποχούμενους...ο άλλος ο πιτσιρικάς με το παπί τις προάλλες με προσπέρασε από τα δεξιά και μετά άρχισε επιδεικτικά μπροστά μου τις καγκουριές μέχρι που παραλίγο να βρεθεί κάτω από ένα αστικό αν δε σταμάταγε αυτό έγκαιρα...εκείνη τη στιγμή αν και ακούγεται σκληρό, ευχήθηκα να έτρωγε καμιά χύμα άσχημη και έτσι τραυματισμένο να τον αποτελείωνα στα μπουνοκλωτσίδια το μ@λ@κισμένο...

το κακο ειναι οτι δε μου κανει εντυπωση τπτ πλεον...

ειναι και η δουλεια που κανω και τα βλεπω καθε μερα...

και το χειροτερο ειναι οτι,προχθες που μου ειπαν για το συμβαν ,παλι δε μου εκανε εντυπωση...

εγινα αναισθητος πια...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

και ολα αυτα γιατι?
    Γιατι δεν υπαρχει παιδεια.... κι οταν λεω παιδεια δεν εννοω "- αν αγορασεις μηχανακι θα στο καψω..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    και μετα σου λενε υπαρχει θεος....
    ο Θεος τι καθηκοντα πρεπει να εκτελεσει?
    του "διαμεσολαβητη" αναμεσα στις εγκεφαλικες μας συναψεις και τον δεξιο καρπο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    - αν αγορασεις μηχανακι θα στο καψω..."

:

"θα σου αγορασω μηχανακι,αλλα αν σε δω χωρις κρανος να το οδηγας,θα στο καψω..."

"θα σου αγορασω μηχανακι
    ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.

Στη Νορβηγια συναντησαμε δυο βελγους, πατέρα και γιο σε μια 1200gs adv. 15 χρονων ο γιος. Ρωταω τον πατέρα αν στον μικρο αρεσουν οι μηχανες, μου λεει ναι. Του λεω "θα αγοράσει;" Απάντηση: "Εαν διαβασει αρκετα και εχει τα χρηματα ας αγορασει"

Προφανως βεβαια ο βελγος πατερας ξερει οτι ο μικρος θα κυκλοφορει παντα με κρανος ακομα και με σκουτερ, αλλα το ζήτημα ειναι η αλλη νοοτροπια: "Θες μηχανακι; Βαλε τον κωλο σου κατω να δουλεψεις"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.

Στη Νορβηγια συναντησαμε δυο βελγους, πατέρα και γιο σε μια 1200gs adv. 15 χρονων ο γιος. Ρωταω τον πατέρα αν στον μικρο αρεσουν οι μηχανες, μου λεει ναι. Του λεω "θα αγοράσει;" Απάντηση: "Εαν διαβασει αρκετα και εχει τα χρηματα ας αγορασει"

Προφανως βεβαια ο βελγος πατερας ξερει οτι ο μικρος θα κυκλοφορει παντα με κρανος ακομα και με σκουτερ, αλλα το ζήτημα ειναι η αλλη νοοτροπια: "Θες μηχανακι; Βαλε τον κωλο σου κατω να δουλεψεις"
    Όπου επίσης να συμπληρώσουμε ότι στις βόρειες χώρες (πχ Γερμανία ) το παιδί παίρνει των οματιών του και πάει να βρει την τύχη μόνο του μετά τα 18. Δεν μένει με τους γονείς του μέχρι τα ...άντα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Τα ειλικρινη μου συλληπητηρια στους δικους του και σε οσους αγαπουσαν το ομορφο παλικαράκι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	111.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	62,7 KB 
ID:	212384

και με την γουρουνιτσα του!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2222.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	212385

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κριμα και για τους 2.

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Την ιδια μερα εξω απο την Λαρισα 28 χρονων παλικαρι σκοτωθηκε οταν φορτηγακι τον
    χτυπησε απο πισω

http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B35...0-10-fyllo.pdf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.

+απειρα! :o

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ