Μιας που εχουμε καιρο να βρεθουμε.. ! Ας τραβηχτουμε μεχρι το ρυσιο για τον κλασικό φραπε να πουμε τα νεα του καλοκαιριού και να κανονίσουμε καμιά μεγαλη βολτα απο εβδομαδα !
Μερος συναντησης : καμαρα
Ωρα : 18.00
![]()
Μιας που εχουμε καιρο να βρεθουμε.. ! Ας τραβηχτουμε μεχρι το ρυσιο για τον κλασικό φραπε να πουμε τα νεα του καλοκαιριού και να κανονίσουμε καμιά μεγαλη βολτα απο εβδομαδα !
Μερος συναντησης : καμαρα
Ωρα : 18.00
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
για πειτε που θα κατσετε στο Ρυσιο και μπορει να ερθω...
![]()
πρώτο τραπέζι πίστα ! παντα εκει την αραζουμεγια πειτε που θα κατσετε στο Ρυσιο και μπορει να ερθω...![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Αύριο δουλεύω γαμώτο και την άλλη εβδομάδα έχω άδεια και θα λείπω.
Sent from me using a computer.
Εκεί θα είμαι.
@ devil στην πίστα καρτ εννοεί ο Denis. Eμείς θα σε γνωρίσουμε από την αποτρίχωση? Από τους φουσκωμένους δικέφαλους/τρικέφαλους? Θα κρατάς κανένα κόκκινο γαρύφαλλο? θα κάνεις καμιά θριαμβευτική είσοδο? Ή θα ψάχνεις διακριτικά, να βρεις αυτοκόλλητα moto.gr σε κάποιο κράνος?
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Μπορείτε πολύ απλά να προσέξετε ποιόν θα κοιτούν όσες γυναίκες βρίσκονται εκεί τριγύρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Εκεί θα είμαι.
@ devil στην πίστα καρτ εννοεί ο Denis. Eμείς θα σε γνωρίσουμε από την αποτρίχωση? Από τους φουσκωμένους δικέφαλους/τρικέφαλους? Θα κρατάς κανένα κόκκινο γαρύφαλλο? θα κάνεις καμιά θριαμβευτική είσοδο? Ή θα ψάχνεις διακριτικά, να βρεις αυτοκόλλητα moto.gr σε κάποιο κράνος?![]()
Sent from me using a computer.
Θ ειμαι και εγω εκει!!!!!
Αλλα θα αργυσω λιγο, θα ερθω κατα της 7.30!!!!
Θα φερω και αυτοκολλητα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
δυστυχως λογω ανωτερας βιας δεν τα καταφερα για σημερα.
ελπιζω σε καποια αλλη φορα...
![]()
![]()
![]()
Ούτε κι εγώ.![]()
Σάββατο ή Κυριακή θα πάω στα Σέρραςςςς :o έχει Enduro. Όποιος γουστάρει βολτίτσα...
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog